Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa
słuchając wypowiedzi ludzi ze świata polityki to poza konfą wszyscy gadaja to samo wiec nie ma znaczenie która partia rządzi..... i tak idzie to po sznurku banksterowym tych od banków centralnych .... no ale to chyba nie ten temat więc sorki za off.....
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2021 7:56 pm przez paulek, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że to dotyczy przede wszystkim "środkowej półki". Duże nazwy przetrwają, bo mają odłożone wystarczające zasoby finansowe, natomiast małe kapele często wręcz dokładają do tego "zawodu" i robią to w ramach hobby.pz pisze: ↑czw sty 14, 2021 6:06 pmCzęść może zrezygnować z przyszłości w muzyce.Schizoid pisze: ↑czw sty 14, 2021 5:01 pm Jeśli zespoły odwołają swoje trasy koncertowe, lub Mateo powie, że koncertów nie będzie, to Mystic nie będzie miał nic do gadania. A obie opcje są bardzo możliwe. Podejrzewam, że spora część zespołów postara się poprzekładać letnie koncerty na jesień. Większość kapel nie ma rozpisanego planu na kolejne pięć lat i ich przyszłość zależy od tego, co dzieje się w danej chwili.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
I mogą nie mieć z czego dokładać. Tego się obawiam w ich przypadku.Schizoid pisze: ↑czw sty 14, 2021 7:56 pmMyślę, że to dotyczy przede wszystkim "środkowej półki". Duże nazwy przetrwają, bo mają odłożone wystarczające zasoby finansowe, natomiast małe kapele często wręcz dokładają do tego "zawodu" i robią to w ramach hobby.pz pisze: ↑czw sty 14, 2021 6:06 pmCzęść może zrezygnować z przyszłości w muzyce.Schizoid pisze: ↑czw sty 14, 2021 5:01 pm Jeśli zespoły odwołają swoje trasy koncertowe, lub Mateo powie, że koncertów nie będzie, to Mystic nie będzie miał nic do gadania. A obie opcje są bardzo możliwe. Podejrzewam, że spora część zespołów postara się poprzekładać letnie koncerty na jesień. Większość kapel nie ma rozpisanego planu na kolejne pięć lat i ich przyszłość zależy od tego, co dzieje się w danej chwili.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie mam czegoś takiego jak hołubiona władza, ponieważ jestem przeciwnikiem państwa jako takiego.WICKER MAN pisze: ↑czw sty 14, 2021 7:27 pmTylko Twoja hołubiona władza robi wszystko, żeby podtrzymać restrykcje i panikę wśród ludzi, jednocześnie demolując i pewnie finalnie nacjonalizując większość sektora prywatnego...![]()
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać.
![]()
- Metalophil
- -#Moonchild

Wiadomo, że żadnych koncertów w tym roku nie będzie cnm. do późnej jesieni. Wystarczy popatrzeć na restrykcje w WB, Niemczech i Francji, bez których to żadna trasa nie dojdzie do skutku. One są takie jak u nas, albo i większe. A mówię o późnej jesieni, bo czysto teoretycznie jest możliwe wyszczepienie do tego czasu ponad połowy populacji, a to może być gamechanger. Tylko musi być odpowiednia ilość szczepionki i chętni do tego. A nawet na tym forum to pewnie większość jest antyszczepionkowa
Ja właśnie wysłałem stosowny formularz. Wszak jak się czegoś chce w skali makro, to trzeba zacząć od siebie.
Ja właśnie wysłałem stosowny formularz. Wszak jak się czegoś chce w skali makro, to trzeba zacząć od siebie.
Szanuję, bardzo dobre podejście. Z antyszczepami rozmowa ogólnie nie ma sensu, bo nie mają jakiejkolwiek wiedzy medycznej i tylko zaczynają pieprzyć o tym że "szczepionka za krótko robiona" - no gratuluję głębokiej wiedzy tych osóbMetalophil pisze: Ja właśnie wysłałem stosowny formularz. Wszak jak się czegoś chce w skali makro, to trzeba zacząć od siebie.
Trasy w tym roku nie będzie na 100%. Pytanie co z 2022 - czy to dalej będzie Legacy of the Beast? Wolałbym, żeby polecieli z nową płytą już.
Też poszłoMetalophil pisze: ↑pt sty 15, 2021 9:07 am Ja właśnie wysłałem stosowny formularz. Wszak jak się czegoś chce w skali makro, to trzeba zacząć od siebie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Z drugiej strony chciałbym znowu usłyszeć The Clansman i Sign of the Cross. Najlepiej, gdyby połączyli najlepsze kawałki z tej trasy z nowymi utworami. Ale możliwe, że to znowu myślenie życzeniowe
Niech zrobią jakikolwiek ruch. Cokolwiek będzie lepsze od tej posuchy i stagnacjiDejavu pisze: ↑pt sty 15, 2021 10:43 pmZ drugiej strony chciałbym znowu usłyszeć The Clansman i Sign of the Cross. Najlepiej, gdyby połączyli najlepsze kawałki z tej trasy z nowymi utworami. Ale możliwe, że to znowu myślenie życzeniowe![]()
Dzisiejszego dnia doczekal sie w kolejce do odsluchu ostatni live OverKill - Live in overhausen .Dokladnosc , moc , swietny centralny wokal , stopy mega zgrane z basem , slyszlne chorki i publika - budzet 10 tysiecy krotnie mniejszy od Maiden ale slyszlny 10 krotnie wiekszy ogien . Pomyslalem o Maiden jak o starszych panach ale ale Bobby Ellsworth konczy w tym roku 62 lata i przeszedl udar . Pasja bez parcia na kase ???
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Raczej brak grania dwugitarowych kawalków na trzech gitarach + jednak wokalnie Overkill jest ze 20 razy prostszy do zaśpiewania. Nie żebym ujmował czegoś ekipie Blitza, bo to jeden z bandów który na żywo nie zawodzi.
-
Deleted User 1499
Download w tym i Maideni, przesunięty na przyszły rok.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4470688234
I co, planują tę trasę ciągnąć w 2022?
No raczej nie. Gdyby wciąż mieli grać Legacy to by to powiedzieli przy okazji a samo Logo IM jest już bez Legacy, wiec raczej będzie to nowa trasa.sekcjazwlok pisze: ↑pn mar 01, 2021 5:58 pm Download w tym i Maideni, przesunięty na przyszły rok.
-
Deleted User 1499
No fakt nie pomyślałem o tym.
Pytanie tylko co z tymi koncertami które są zaplanowane na tegoroczne lato.
Pytanie tylko co z tymi koncertami które są zaplanowane na tegoroczne lato.
I naszymi biletami. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No pewnie utrzymaja swoja waznosc tylko po prostu trasa nie będzie juz kontynuacją LOTB.
Swoja droga mozna tak w nieskończoność. W 2020 bylismy przekonani, ze bezpieczniej trase przelozyc na 2021 bo wtedy to juz na pewno sie odbędzie i co?
Jest 2021 przekładamy na 2022. Jaka gwarancja, ze w 2022 nie wymyślą 66tej wariacji pandemii i 81 fali?
Swoja droga mozna tak w nieskończoność. W 2020 bylismy przekonani, ze bezpieczniej trase przelozyc na 2021 bo wtedy to juz na pewno sie odbędzie i co?
Jest 2021 przekładamy na 2022. Jaka gwarancja, ze w 2022 nie wymyślą 66tej wariacji pandemii i 81 fali?
-
Deleted User 1499
Gorzej jak koncerty wrócą ale wejście tylko z testem lub szczepionką...
To przynajmniej będzie luźniej na barierce
A szczerze mówiąc, to nie sądzę. Co prawda z jednej strony mamy chcącą wszystko kontrolować i regulować UE, ale z drugiej podniósł by się straszny krzyk o łamanie praw człowieka i dyskryminację. Myślę, że to drugie zwycięży w tym przypadku. Ale może za to zostaną wprowadzone dodatkowe regulacje dotyczące liczby osób na m2.
A szczerze mówiąc, to nie sądzę. Co prawda z jednej strony mamy chcącą wszystko kontrolować i regulować UE, ale z drugiej podniósł by się straszny krzyk o łamanie praw człowieka i dyskryminację. Myślę, że to drugie zwycięży w tym przypadku. Ale może za to zostaną wprowadzone dodatkowe regulacje dotyczące liczby osób na m2.
Marcowy przekładaniec Trwa
Z dużych tras po Europie na razie tylko Aerosmith przełożyli oficjalnie trasę na 2022 rok.
W kolejce czekają obok Jedynego Słusznego Zespołu, Rammstein, KISS, Faith no More, Pearl Jam.....
Myślicie, że jest rozważany pomysł na przełożenie tej trasy na 2023, a od września 2021 (jeśli koncert w RIO to większa część trasy) do września 2022 zagrać trasę Albumową

Z dużych tras po Europie na razie tylko Aerosmith przełożyli oficjalnie trasę na 2022 rok.
W kolejce czekają obok Jedynego Słusznego Zespołu, Rammstein, KISS, Faith no More, Pearl Jam.....
Myślicie, że jest rozważany pomysł na przełożenie tej trasy na 2023, a od września 2021 (jeśli koncert w RIO to większa część trasy) do września 2022 zagrać trasę Albumową