Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
LAM jest genialny w swej prostocie i chwytliwości, zżera bez popity United, który jako jedyny odstaje od kosmicznego poziomu tej płyty 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

A ja próbowałem kilka razy ugryźć Judas Priest - bez skutku. Najpierw składankami - nic; potem British Steel - zanudziło mnie na śmierć. Daje im ostatnią szansę, jako, że kończą karierę - co polecacie?
Painkiller i Screaming for vengeance 
najlepiej zaczac od korzeni, czyliPrzemo142 pisze: co polecacie?
Sad Wings of Destiny
Sin After Sin
Killing Machine
- Emilio
- -#Lord of the flies

Odpuśc sobie Priestów, jeśli jeden z najlepszych albumów jakie nagrali cie wynudził...Przemo142 pisze:; potem British Steel - zanudziło mnie na śmierć.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ja mam dwie składanki i jedną koncertówkę 
Proponuje zacząć od Unleashed in the east - jedna z najlepszych koncertówek wszechczasów, prawdziwa ewangelia metalu.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

do propozycji dołączam Jugulatora, naprawdę nie wiem dlaczego tak wielu ludzi potępia tą płytę
-
Deleted User 622
Doskonały album \m/DeJMIeN Wielki pisze:do propozycji dołączam Jugulatora, naprawdę nie wiem dlaczego tak wielu ludzi potępia tą płytę
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Właśnie, Jugulator jeszcze jakoś lubię czasem posłuchać... No nic, niech British Stell czeka, może kiedyś się doczeka...
Na razie Youtube i Unleashed in the East.
Na razie Youtube i Unleashed in the East.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

i jak
ja polecam Defenders of the Faith
ja polecam Defenders of the Faith
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Dobra. Najpierw dałem Jugulator, bo to od początku wchodziło. Potem parę kawałków z Unleashed in the East; przeszło. Następnie Defenders of the Faith - i tu nastąpił olśnienie. Wreszcie mnie to ruszyło. Na razie kilka razy jeszcze przesłucham, zanim sięgne po Brytyjską Stal
Nawet Megadeth nie było dla mnie tak trudne po przyswojenia. I jeszcze jedno: na tej płycie nie irytował mnie ani jeden dźwięk Halforda, bo do jego śpiewu było mi ze wszystkiego najtrudniej się przyzwyczaić.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

bo Defenders of the Faith to wielki album, a jeszcze polecam Stained Class, lubisz Mercyful Fate,jak tam to polubisz i to
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

K.K. odszedl z Priestow i nie zagra podczas nadchodzacej trasy:/
cooooooooo ????????
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
To już czytałem, ale nie rozumiem, jak można ogłaszać farewell tour i żegnać się przed trasą ??
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ciekawe jakie są powody jego odejścia i to w takim momencie...
- Emilio
- -#Lord of the flies

Zastapi go wioslarz z kapeli Lauren Harris:
http://www.youtube.com/watch?v=G_Z9sIenGds
Jedyne co cieszy, to fakt, że napisali, że set bedzie ciekawy. Bedzie po jednym kawałku z KAŻDEJ płyty plus numery nigdy nie grane live.
http://www.youtube.com/watch?v=G_Z9sIenGds
Jedyne co cieszy, to fakt, że napisali, że set bedzie ciekawy. Bedzie po jednym kawałku z KAŻDEJ płyty plus numery nigdy nie grane live.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Bardzo zły news. Żałuję więc, że nie widziałem JP do tej pory.
Na koncert w Katowicach chcę się wybrać.
Co do powodów, to trudno mi sobie wyobrazić inne niż zdrowotne w takiej sytuacji, skoro i tak są raczej na finiszu kariery.
Na koncert w Katowicach chcę się wybrać.
Co do powodów, to trudno mi sobie wyobrazić inne niż zdrowotne w takiej sytuacji, skoro i tak są raczej na finiszu kariery.