Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
tak wystarczy PM
Maidenholik wyslalem Ci PW!! prosze o szybka odpowiedz!! najlepiej na kom
To jak? kto bedzie wczesniej na Dworcu w Poznaniu? Autokar bedzie od 23:30 wiec w tym czasie proponuie male spotkanie piwno- relaksacyjne w pobliskim pubie :beer
Podaj namiary na ten pub , możemy tam zrobić sobie punkt zbiórki 
Ja będę o 21:35 jak się pociąg nie spóźnii 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Ja dostałem od WizzAir takie info w mailu:
To chyba mnie nie zrobią i odprawa się nie zakończy na 1h przed odlotem?
Kod: Zaznacz cały
Odprawa rozpoczyna się 2 godziny przed i kończy na 40 minut przed zaplanowaną godziną odlotu. W przypadku nie pojawienia się pasażera na czas zastrzegamy sobie prawo do nie przyjęcia osoby na pokład samolotu oraz anulowania rezerwacji bez prawa do zwrotu pieniędzy.Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
ja z kolegą bede w poznaniu po 21 niech ktos sie dzis odezwie na gg 5353557 kto ma zamiar isc na piwko przed autokarem :beer 
Somewhere in Wrocław
A kiedy oni Ci to wysłali?Qbak pisze:Ja dostałem od WizzAir takie info w mailu:To chyba mnie nie zrobią i odprawa się nie zakończy na 1h przed odlotem?Kod: Zaznacz cały
Odprawa rozpoczyna się 2 godziny przed i kończy na 40 minut przed zaplanowaną godziną odlotu. W przypadku nie pojawienia się pasażera na czas zastrzegamy sobie prawo do nie przyjęcia osoby na pokład samolotu oraz anulowania rezerwacji bez prawa do zwrotu pieniędzy.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Kazdy to dostal, jesli zamawial bilet na samolot, wiec nie ma raczej powodu do paniki, nie ?Levy pisze:A kiedy oni Ci to wysłali?Qbak pisze:Ja dostałem od WizzAir takie info w mailu:To chyba mnie nie zrobią i odprawa się nie zakończy na 1h przed odlotem?Kod: Zaznacz cały
Odprawa rozpoczyna się 2 godziny przed i kończy na 40 minut przed zaplanowaną godziną odlotu. W przypadku nie pojawienia się pasażera na czas zastrzegamy sobie prawo do nie przyjęcia osoby na pokład samolotu oraz anulowania rezerwacji bez prawa do zwrotu pieniędzy.
A czy to ważne? W Wizzair odprawa zawsze kończy się 40 minut przed lotem.Levy pisze:A kiedy oni Ci to wysłali?Qbak pisze:Ja dostałem od WizzAir takie info w mailu:To chyba mnie nie zrobią i odprawa się nie zakończy na 1h przed odlotem?Kod: Zaznacz cały
Przepraszam...Meier(D5) pisze:A czy to ważne? W Wizzair odprawa zawsze kończy się 40 minut przed lotem.
Opasek do Dortmundu jednak nie dostalem, mam tylko Stuttgart
Do zobaczenia w Dortmundzie, bo my zaraz wybywamy do Stuttgartu
Pozdro od Edyty
SCREAM FOR ME...................!!!!
JADYMY!!! \m/
Pozdro od Edyty
JADYMY!!! \m/
jest taki pub "JęDREK" na drodze dochodzącej do dworca PKP, nic szczególnego ale piwkko mozna wypic, blizej nic nie ma wiec moze tam?
Szczęśliwej podróży więc, dobrej zabawy w Sztutgarcie, i do zobaczenia w Dortmundzie! :beerSzymon pisze:Opasek do Dortmundu jednak nie dostalem, mam tylko Stuttgart
Pozdro od Edyty
JADYMY!!! \m/
Pozdrów Edytę.
Będziesz tam ? My z Dzikiem powinniśmy dojechać ok.21.20 , w tej chwili staram się b. mocno wierzyć w PKPDeep pisze:jest taki pub "JęDREK" na drodze dochodzącej do dworca PKP, nic szczególnego ale piwkko mozna wypic, blizej nic nie ma wiec moze tam?
-
paulek
- -#Lord of the flies

Słuchajcie jade autem do Pyrzowic na ranny samolot i mam wolne miejsca. Jadę z Gliwic więc kto jest chętny to proszę na PW o głosy byle szybko:)))
Pozdr
Pozdr
Ja będę w Poznaniu ok. 20:30. Pewnie się spotkam z kumplem.
Pić i tak przed koncertem nie mam zamiaru. 
brawo ja tez nie zamierzamMadril pisze:Pić i tak przed koncertem nie mam zamiaru
Lodz zamelduje sie okolo 22 i chetnie twez jeszcze piwko obskoczy :beer
Ja też nie zamierzam nadużyć % przed koncertem w sposób niekontrolowany , ale po pierwsze jakoś trzeba spędzić te 2 h do podstawienia autokaru , a po drugie to będzie przed wyjazdem , a nie koncertem