Ostatnio oglądałem ten ich występ unplugged i naprawdę bardzo mi się podobał. Nie spodziewałem się, że tak fajnie poprzerabiają swoje, proste przecież, piosenki. Również polecam
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
To mnie jakoś średnio zachęca. Tak jakoś wyszło, że koncerty Hosen wolę oglądać na dvd niż słuchac koncertówek. Mam parę w kolekcji i każdemu chętnemu polecam, fajna sprawa
Ostatnio oglądałem ten ich występ unplugged i naprawdę bardzo mi się podobał. Nie spodziewałem się, że tak fajnie poprzerabiają swoje, proste przecież, piosenki. Również polecam
Spoko ~ wydawnictwo o którym pisałem wychodzi jako 2 CD a także 2 DVDjuras pisze:To mnie jakoś średnio zachęca. Tak jakoś wyszło, że koncerty Hosen wolę oglądać na dvd niż słuchac koncertówek. Mam parę w kolekcji i każdemu chętnemu polecam, fajna sprawa![]()
Eee, mam wrażenie że za wiele ciekawego ta koncertówka nie będzie miała do zaoferowania. Może posłucham z ciekawości, ale tak czy siak powodzenia 
http://www.youtube.com/watch?v=IzKxDQZE8hI rzuć okiemjuras pisze:Eee, mam wrażenie że za wiele ciekawego ta koncertówka nie będzie miała do zaoferowania. Może posłucham z ciekawości, ale tak czy siak powodzenia

THEM CROOKED VULTURES cały album do przesłuchania online pod tym linkiem:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=130110
* Josh Homme - wokal, gitara
* John Paul Jones - bas, klawisze, chórki
* Dave Grohl - perkusja, chórki
* Alain Johannes - gitara
Powerman 5000- Tonight the Stars Revolt!
Brzmi jak Manson momentami...
Frontman Spider One is also the younger brother of Rob Zombie
Pewnie dlatego, Zombie też brzmi jak Manson i za to go kocham
Zespół z THPS2
UFO - Strangers In The Night
marzy mi się usłyszeć takie coś we Wrocławiu
-
Deleted User 622
To samo u mnie
samś żenadasyzygy pisze:żenada typu Moscow i America.
Słuchałeś czegoś jeszcze? Najnowsza płyta, Somewhere on the Other Side of Nowhere, daje radę, posłuchaj koniecznie jeśli jeszcze nie słyszałeśsyzygy pisze:Powerman 5000- Tonight the Stars Revolt!
imo najlepsza ich płyta.
SLU Gang - Wszystko na mój koszt
Ładnie płynie. Z ISIS jest tak, że ich płyt lepiej w całości słuchać, nawet niekoniecznie trzeba kawałki rozróżniaćKronos pisze:Isis - Wavering Radiant
W kółko leci, świetna płyta![]()
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Them Crooked Vultures- s/t
No zobaczmy cóż to, zajawki mnie nie przekonywały specjalnie, a bardzo liczę na ten projekt.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Wcześniej było:
Halford - Winter Songs
Chyba na jednym przesłuchaniu się skończy
a teraz leci po raz pierwszy:
Porcupine Tree - The Incident
Przyjemne całkiem, ale muszę się jeszcze wsłuchać, jak narazie najmniej mi się podoba ze wszystkich płyt PT, które słyszałem.
No i jak narazie CD2 >>>> CD1
Halford - Winter Songs
Chyba na jednym przesłuchaniu się skończy
a teraz leci po raz pierwszy:
Porcupine Tree - The Incident
Przyjemne całkiem, ale muszę się jeszcze wsłuchać, jak narazie najmniej mi się podoba ze wszystkich płyt PT, które słyszałem.
Wrath pisze:No i jak narazie CD2 >>>> CD1

BARONESS Red Album

BARONESS Blue Record
jak dla mnie, to obydwie są b. fajne, ze wskazaniem na pierwszą. Przy czym IMO taki naprawdę znakomity album jeszcze przed nimi.
no co?Artur pisze:Wrath napisał/a:
jeszze raz nowe Porki.
Rammstein- Liebe Ist Fur Alle Da
W poprzednim wcieleniu byłem niemcem
Ten język jest piękny, nie wiem, czemu wszyscy się nim brzydzą. Pussy jest najsłabszym kawałkiem dlatego, że jest w nim najwięcej angielskiego 
Dobra płyta, Reise Reise też nie jest rewelacyjne i równe,a na nowej są takie rodzynki, jak cztery pierwsze kawałki, ze wskazaniem na Waidmanns Heil- perełka. (SZTERRRBE N!!
)Może to nie jest ta potęga co Mein Tail, ale blisko.
Wokale na całej płycie super, twarde, niemieckie- piękne
W poprzednim wcieleniu byłem niemcem
Dobra płyta, Reise Reise też nie jest rewelacyjne i równe,a na nowej są takie rodzynki, jak cztery pierwsze kawałki, ze wskazaniem na Waidmanns Heil- perełka. (SZTERRRBE N!!
Wokale na całej płycie super, twarde, niemieckie- piękne
naucz się dobrze pisać ten tytułsyzygy pisze:Mein Tail
Mi też się coraz bardziej podoba ta płyta, raczej jest lepsza od Rosenrot... do reszty nawet nie ma co porównywać, daleko w tyle jest za nimi :] no ale w sumie nie tak źle jest.
Luźno, Twoje zdanie przecież i nie zamierzam go podważać. Zdziwiło mnie po prostu że na pierwszy rzut ucha aż tak bardzo duża różnica u Ciebie na korzyść CD2. Ja go traktuję z kolei jednak trochę po macoszemu, jak dodatek do świetnej CD 1. Ogólnie album bdb, poziom poprzedniej utrzymany, do najlepszych brakuje.Wrath pisze:no co?napisałem przecież "na razie" więc może się to zmienić choć w cale nie musi i nie będę widział w tym nic złego
![]()