Akurat najmniej czepilbym sie tu wokalu¿
PL prowokacja?

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Celna uwagaJest opcja, że wokale w tym utworze są z 2014, co wtedy Ralf? XD
Nie, to nie jest żadna prowokacja, szczera reakcja.Dla mnie lepszy od poprzednika. Tam po mega zajawce bylo rozczarowanie. Tu fajne ciezkie riffy przez caly utwor, a kiedy wchodzi na "gorki" bardzo maidenowo się robi \m/
Akurat najmniej czepilbym sie tu wokalu¿
PL prowokacja?![]()
A przepraszam, jaka skala ocen?Ile ludu tyle opinii
Afterglow mocna 4eczka za całokształt, tu 5tka nez dwóch zdań! Na senjutsu bylby jej mocnym punktem
Nie, nie, nie i jeszcze raz nieNa senjutsu bylby jej mocnym punktem
Wkleiłby się dobrzeRaczej dopasowałby się do ogólnej mierności albumu.
Na forum Maidenfans ludzie twierdzą, iż Rain to jeden z tych nowszych kawałków do których wokale były nagrywane w ostatnich 3 latach.Jak dla mnie trochę to przypomina materiał z jego pierwszej płyty. Niezbyt to metalowe, takie tam pitu pitu, nic odkrywczego, ale źle się tego nie słucha. Wokal jak nie teraźniejszy Dickinson. Jestem ciekaw kiedy nagrywał swoje partie. Jeśli w 2014 to trochę by to tłumaczyło. Jeśli teraz, to byłoby to bardzo obiecujące na przyszłość![]()
Katuje ten kawalek juz pol dniaDokładnie obraz rozprasza, naprawde Wam sie nie podoba? Dla mnie jeden z najlepszych po czasach AoB czy ChW. Ragnarok po fajnej zajawce zawiódł, tu jest w punkt
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość