Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Dupa!!!!
Większość ludzi pobukowala loty do Lizbony a Ci wyskakuja nagle z Bilbao.
Dupa do kwadratu!!!!
Dupa do kwadratu!!!!
HAHAHA
Pisałem Szymonowi, że pojebały mi się daty z bukowaniem Lizbony i lot miałem 26 maja zabukowany a powrót do Madrytu rano w dniu gigu Maiden:/ Ostatnio nowe zabukowałem, ale jednak polecę opcją 26:) Teraz tylko zabukować 27 popołudniowy lot z LIS do BIO
Pisałem Szymonowi, że pojebały mi się daty z bukowaniem Lizbony i lot miałem 26 maja zabukowany a powrót do Madrytu rano w dniu gigu Maiden:/ Ostatnio nowe zabukowałem, ale jednak polecę opcją 26:) Teraz tylko zabukować 27 popołudniowy lot z LIS do BIO
No i powrót z BIO do LIS 
Strasznie to kombinowane
Strasznie to kombinowane
Jednak inna opcja, bo ta pierwsza co myślałem to bym na Rihanne nie zdążył.
Jest LIS-MAD-BIO-MAD-LIS.
Jest LIS-MAD-BIO-MAD-LIS.
Teraz to już przekombinowane 
czyli nie od Lizbony zaczynają 
to jakas mala hala?
to jakas mala hala?
Jakies centrum wystawowe w którym jest kilka hal. Jedna gdzie są grane koncerty jest na 26 tysięcy. Ale podobno maja zagrać w innej mniejszej tylko na 4000
Ta hala tylko to jest pre-produkcja i tylko dla tylu widzów jest przewidziana powierzchnia.
4tyś to faktycznie byłby mega koncert, tylko dla wybranych 
Ja nie wiem czy się biletu na Sztokholm nie pozbyć
Także jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam
A czemu? Sztokholm to jeden z bardziej wyczekiwanych przeze mnie koncertów na tej trasiemila pisze:Ja nie wiem czy się biletu na Sztokholm nie pozbyć![]()
co to za wymigiwanie sie od roboty??mila pisze:Ja nie wiem czy się biletu na Sztokholm nie pozbyć![]()
Dupa do szescianu, bo mam pobookowane wszystko od wylotu z warszawy 27 maja do powrotu z paryza 6 czerwca. teraz musialbym zrezygnowac z 3 juz oplaconych lotow, jakies 150 euro. no i nie wiadomo za ile mi sie teraz uda znalezc transport do bilbao i potem do lisbony i powrot z paryza....Raczej sie to wszystko nie oplacalne robi. Odbije sobie bookujac inne koncertywydra77 pisze:Dupa!!!!
Dupa do kwadratu!!!!
Polowa marca, jeszcze myslicie ze beda cos oglaszac?
Niby kilku dat brakuje jak Bulgaria, Wegry, Turcja, ale chyba max do kwietnia zakoncza te ogloszenia duszpasterskie;-)
Niby kilku dat brakuje jak Bulgaria, Wegry, Turcja, ale chyba max do kwietnia zakoncza te ogloszenia duszpasterskie;-)
He, he, he... parafia im. Edwarda Wielkiego... Ja coś czuję, że Sziget ogłoszą, tak gdzieś na początku tego festu (5-7 sierpień) + wspomniane kraje i parę dat w UK w sierpniu (Szkocja, Walia, Irlandia i Anglia (Londek/Birmingham NEC).
By było 37 koncertów - moc!
By było 37 koncertów - moc!
UK moim zdaniem odpada w ogole albo zrobia to na jesien. Budapeszt chyba raczej wlasny koncert (przynajmniej tak bym wolal
) Z tym ze wyglada ze faktycznie cos dodadza po Zagrzebiu, skoro zrobili ogloszenie "opening show" to tez zrobia "final show" pewnie. Choc jesli planuja UK tour na jesien to jednak nie
Straszni sa..........a ja oczywiscie kupilem bilet na koncert w Bilbao, ale jeszcze nei wiem jak sie tam dostane 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dobrze się zarabia w Niderlandach...Szymon pisze:mam pobookowane wszystko od wylotu z warszawy 27 maja do powrotu z paryza 6 czerwca. teraz musialbym zrezygnowac z 3 juz oplaconych lotow, jakies 150 euro. no i nie wiadomo za ile mi sie teraz uda znalezc transport do bilbao i potem do lisbony i powrot z paryza....Raczej sie to wszystko nie oplacalne robi. Odbije sobie bookujac inne koncerty
Ale tylko jeśli się je konserwy przywiezione z Polandu... 
zarabia sie tak srednio, ale malo sie wydaje i to wcale nie dlatego ze konserwy z PL. W Polsce zarcie drozsze jak tu 
Popsułeś całą zabawę.Szymon pisze:zarabia sie tak srednio, ale malo sie wydaje i to wcale nie dlatego ze konserwy z PL. W Polsce zarcie drozsze jak tu
Może ktoś potem by jechał pracować z toną konserw.