Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 7859
Re: Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa
K**wa,byndzie tyn kuncert czy nie byndzie?Bo nie wim czy gumofilce pastować? 
-
Deleted User 4783
Nie będzie. Nigdy. Nigdzie.
EUROPEAN LEGACY OF THE BEAST SUMMER 2021 TOUR - POSTPONED TO 2022
https://www.ironmaiden.com/news/article ... ed-to-2022
https://www.ironmaiden.com/news/article ... ed-to-2022
prodiża kabel wskazał mi drogę
Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa
Z przykrością informujemy, że koncert Iron Maiden zaplanowany na 11 czerwca bieżącego roku zostaje przełożony z powodu utrzymujących się obostrzeń związanych z pandemią COVID-19. W ramach trasy Legacy Of The Beast zespół zagra koncert w Polsce 24 lipca 2022. Wszystkie bilety zachowują ważność. Informacje na temat supportów można znaleźć na stronie www.ironmaiden.com. Tam, gdzie to możliwe, suporty pozostaną te same, jak zapowiedziane na ten rok.
Menedżer zespołu Rod Smallwood komentuje; „Oczywiście zespół jest bardzo rozczarowany. Drugie lato bez trasy koncertowej Legacy jest bardzo trudne do zniesienia. Zespół przesyła wszystkim najlepsze życzenia, doskonale wiedząc, że Wy, fani, czujecie to samo. Jak wszyscy wiemy, realnie nie ma żadnej alternatywy, więc wykorzystamy ten czas przygotowując się do niezapomnianej i jeszcze bardziej spektakularnej trasy Legacy w przyszłym roku, obiecujemy! Do tego czasu bądźcie bezpieczny i odpowiedzialni.”
Menedżer zespołu Rod Smallwood komentuje; „Oczywiście zespół jest bardzo rozczarowany. Drugie lato bez trasy koncertowej Legacy jest bardzo trudne do zniesienia. Zespół przesyła wszystkim najlepsze życzenia, doskonale wiedząc, że Wy, fani, czujecie to samo. Jak wszyscy wiemy, realnie nie ma żadnej alternatywy, więc wykorzystamy ten czas przygotowując się do niezapomnianej i jeszcze bardziej spektakularnej trasy Legacy w przyszłym roku, obiecujemy! Do tego czasu bądźcie bezpieczny i odpowiedzialni.”
-
Deleted User 1499
Kuźwa czemu oni za wszelką cenę chcą dokończyć tą trase...
Bo nie mają niczego innego w zanadrzu 
Ciekawe czy ten fest w Finlandii faktycznie będzie pierwszy, czy też którąś z jeszcze niezapowiedzianych europejskich dat wstawią wcześniej.
M.
Ciekawe czy ten fest w Finlandii faktycznie będzie pierwszy, czy też którąś z jeszcze niezapowiedzianych europejskich dat wstawią wcześniej.
M.
Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa
to będzie ostatni koncert Maiden oraz te leniwe, spasione kocury na pewno nic nie robią i nic nie wydadzą do tego czasu za 3... 2... 1... 
Ale padaka. Nie wierzę, że te kontrakty, które mają z promotorami są napisane w taki sposób, że to MUSI być koncert z serii Legacy of the Beast. Ale wiadomo, że chodzi o kasę - zarobią ile się da na LOTB po to żeby wydać płytę i zarobić więcej kasy na trasie pod szyldem nowej płyty. Mega rozczarowujące, patrząc na to, że panowie swoje lata już mają i stracą masę czasu na granie tej samej trasy i to w dodatku znowu w Europie...
Plus jest taki, że jestem tak na 80% pewien, że dorzucą jakiś kawałek z nowej płyty do setlisty i jest na pewno szansa, że płyta zostanie wydana podczas trwania trasy albo podczas jej końcówki (coś jak w 2010 z TFF).
Plus jest taki, że jestem tak na 80% pewien, że dorzucą jakiś kawałek z nowej płyty do setlisty i jest na pewno szansa, że płyta zostanie wydana podczas trwania trasy albo podczas jej końcówki (coś jak w 2010 z TFF).
Było do przewidzenia. Ja sobie wakacje zabookowałem na czerwiec wtedy kiedy miał być koncert 
Praga miesiąc przed Warszawą. Fajnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tylko jakiś wielki optymista mógł wierzyć, że te koncerty się odbędą... No nic, zobaczymy czy w 2022 dojdą do skutku.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Najlepsze jest to ,że po 2 latach braku koncertów , każdy z nas poleci na jakikolwiek. Dla mnie już bez znaczenia będzie czy będzie to LOTB czy Wrathchild śpiewany przez każdego z zespołu . Pewne jest że jak koncerty ruszą czy to w 2022 czy 2023 to każdy większy zespół ma murowany sold out.Roberrcik pisze: ↑wt kwie 13, 2021 3:49 pm Ale padaka. Nie wierzę, że te kontrakty, które mają z promotorami są napisane w taki sposób, że to MUSI być koncert z serii Legacy of the Beast. Ale wiadomo, że chodzi o kasę - zarobią ile się da na LOTB po to żeby wydać płytę i zarobić więcej kasy na trasie pod szyldem nowej płyty. Mega rozczarowujące, patrząc na to, że panowie swoje lata już mają i stracą masę czasu na granie tej samej trasy i to w dodatku znowu w Europie...
-
Deleted User 2259
sekcjazwlok pisze: ↑wt kwie 13, 2021 6:24 pm Najlepsze jest to ,że po 2 latach braku koncertów , każdy z nas poleci na jakikolwiek koncert.
Mnie taka przerwa jak najbardziej pasuje. Ciśnienia nie mam żadnego, nawet na DT.
-
Deleted User 1499
Ja na ten moment też , ale za rok już ciśnienie będzie zdecydowanie.Invader pisze: ↑wt kwie 13, 2021 6:27 pmsekcjazwlok pisze: ↑wt kwie 13, 2021 6:24 pm Najlepsze jest to ,że po 2 latach braku koncertów , każdy z nas poleci na jakikolwiek koncert.
Mnie taka przerwa jak najbardziej pasuje. Ciśnienia nie mam żadnego, nawet na DT.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

U mnie chyba z 8 maili przyszło z różnych ticketmasterów 
Jedyny słaby punkt widzę Graspopem, który kończy się 19.06 i Maiden w Pradze 20.06, ale licze że trafi się tani lot Bruksela-Praga.
Ofc równie dobrze koncerty mogą się nie odbyć, ale podróże wolę planować jak normalny człowiek.
Jedyny słaby punkt widzę Graspopem, który kończy się 19.06 i Maiden w Pradze 20.06, ale licze że trafi się tani lot Bruksela-Praga.
Ofc równie dobrze koncerty mogą się nie odbyć, ale podróże wolę planować jak normalny człowiek.
Co ciekawe - na oficjalce prawie wszyscy po nich jadą, że powinni się skupić na nowej trasie i albumie, zamiast na kolejnym "greatest hits tour".
Chyba pierwszy raz coś takiego widzę na stronie Maiden, zamiast pochlebnych "Napierdalać Fear of the dark!!!".
Chyba pierwszy raz coś takiego widzę na stronie Maiden, zamiast pochlebnych "Napierdalać Fear of the dark!!!".
-
Deleted User 1499
No widzisz , wtedy poskutkowało i już więcej się nie odważyli wywalić fir of de dark z setu to może i teraz posłuchają fanów
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Każdy z nas? Zapewniam, że nie każdy.sekcjazwlok pisze: ↑wt kwie 13, 2021 6:24 pmNajlepsze jest to ,że po 2 latach braku koncertów , każdy z nas poleci na jakikolwiek. Dla mnie już bez znaczenia będzie czy będzie to LOTB czy Wrathchild śpiewany przez każdego z zespołu . Pewne jest że jak koncerty ruszą czy to w 2022 czy 2023 to każdy większy zespół ma murowany sold out.
5 gigów w Dojczlandzie, 1 gig w Polandzie.
Germańcy - naród wybrany... Rozumiem, że Niemiaszków dwa razy tyle, co nas. Ale dodatkowy Poznań czy Wrocław można było zaklepać. Tym bardziej, że wakacje i czasu wolnego kupę.
Germańcy - naród wybrany... Rozumiem, że Niemiaszków dwa razy tyle, co nas. Ale dodatkowy Poznań czy Wrocław można było zaklepać. Tym bardziej, że wakacje i czasu wolnego kupę.
Więcej płyt sprzedanych = więcej koncertów.
www.MetalSide.pl