Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
eeee tam masakra, fajny utworek

Całkiem nieźle brzmią te bisy, tylko Bruce jakoś dziwnie śpiewa Running Free. Ogólnie zawsze mnie w Maiden England denerwowały słabo zaakcentowane (jakieś takie przytłumione nawet w Prisoner) gitary. Mam nadzieję, że na DVD będzie w miarę to zrobione porządnie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Stadion BJK Inonu w Istambule, 26 lipca.
I git, nie będzie mnie kusić, żeby Coopera olać. 
Podobno 23ego Bułgaria. Dużo ploteczek mówi o Sziget 2013...
Stadion Besiktasu jest tylko 5 min od Parku gdzie był koncert 2 lata temu.Zakkahletz pisze:Stadion BJK Inonu w Istambule, 26 lipca.
Informacja dla Szymona... Wciąż w europejskiej części Stambulu
Tak podobno Sofia 23go. Jeżeli maja zagrać na sziget to znaczy ze po zagrzebiu będzie jeszcze kilka koncertów bo pierwszy dzień festiwalu jest 5goRALF pisze:Podobno 23ego Bułgaria. Dużo ploteczek mówi o Sziget 2013...
Szymon jedzie do Peru i już ma w dupie Maiden.wydra77 pisze:Informacja dla Szymona... Wciąż w europejskiej części Stambulu
Szymon nie zrobil sobie foty z harrisem i teraz kombinuje gdzie tu jechac zeby dac sobie jeszcze jedna szanse 
A Stambul i tak chyba olewam, za droga impreza, predzej Bukareszt i Sofie, choc jak maja byc dzien po dniu to nie wiem.
A Stambul i tak chyba olewam, za droga impreza, predzej Bukareszt i Sofie, choc jak maja byc dzien po dniu to nie wiem.
Nie ma fotki ze Stefkiem???? Jak zes tego dokonał?Szymon pisze:Szymon nie zrobil sobie foty z harrisem i teraz kombinuje gdzie tu jechac zeby dac sobie jeszcze jedna szanse![]()
Ja w dalszym ciagu mam bilet do Londynu do wzięcia
no 1,5h czekania i stefana niet tylko 2 gitarzystow sie pojawilo.
Nie dam rady do londynu, jedyna opcja to wynajecia auta i paryz jutro, no albo dzisiaj vosselar w belgii. Lipa straszna.
Nie dam rady do londynu, jedyna opcja to wynajecia auta i paryz jutro, no albo dzisiaj vosselar w belgii. Lipa straszna.
A ja mam takie pytanko, wybieram się na koncert w Berlinie i pytanie: czy mając 16 lat wpuszczą mnie normalnie na płytę? 
Jesli nie wygladasz zbyt mlodo, nikt nie spr dowodu;-)
Szukałem też jakichś informacji na stronie o2 areny itp. żeby sprawdzić czy tam jest jakaś informacja o ograniczeniach wiekowych, nic nie było, a wiem że gdzieś je muszą podawać. Przy szukaniu natknąłem się na info że np. na koncert w Malmo wpuszczają od 13 roku życia, ciekawi mnie jak jest w Berlinie.
Masakra, a nie znasz kogos kto kupiłby bilet na Berlin? 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

W Berlinie byłem na KISS mając 13 lat i stałem do wejścia jakoś od 13, potem w 1 rzędzie i nikt nic nie sprawdzał także wal śmiało! :-)
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
ciekawe co w sierpniu - oby GB. Co do USA - to nie rozumiem - czyli pewnie chodzi o pieniądze.