The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: The Final Frontier
Kto ze mną rozkłada namiot przed wrocławskim Media Markt w nocy z czwartku na piątek, żeby zdążyć zanim wszystko wykupią?
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
brrr... ale zabrzmiałoWICKER MAN pisze:W Media Markt czy Saturn plyty beda juz w piatek 13-ego.
www.MetalSide.pl
Ja! Ale przed Głogowskim. Jak się zjadą brudy z okolicznych wiosek to mamy przestrane, nie nie zostanie, nic. A tak poważnie to mam cichą nadzieję kupić płytę w piątek i przesłuchać sobie przed koncertem i jechać na niego w dobrym lub dupnym (niepotrzebne skreślić) humorzepanzerschreck pisze:Kto ze mną rozkłada namiot przed wrocławskim Media Markt w nocy z czwartku na piątek, żeby zdążyć zanim wszystko wykupią?
ja raczej nie chcę przesłuchać przed koncertem
U nas raczej nie wykupią całego nakładu nie ma się o co martwić xDcellman pisze:Ja! Ale przed Głogowskim. Jak się zjadą brudy z okolicznych wiosek to mamy przestrane, nie nie zostanie, nic. A tak poważnie to mam cichą nadzieję kupić płytę w piątek i przesłuchać sobie przed koncertem i jechać na niego w dobrym lub dupnym (niepotrzebne skreślić) humorzepanzerschreck pisze:Kto ze mną rozkłada namiot przed wrocławskim Media Markt w nocy z czwartku na piątek, żeby zdążyć zanim wszystko wykupią?
-
AnarchyMen
- -#Invader

no to jest Polska wykupią i zostanie
I tak większość skorzysta z torrenta ;/
I tak większość skorzysta z torrenta ;/
Intryganci i nocni pijaczkowie mmnie nie interesująSteve pisze:To jest jakaś propaganda... wnosze o zablokowanie Borysowi możliwości pisania na forum.Borys1978 pisze:A mi z nędzą, rozpaczą i zjadaniem własnego ogona po raz kolejny.ARTUR MELOMAN pisze:Cześć witam. Jestem pierwszy raz na forum i pozwolę sobie na pewne spostrzeżenie.
fragment "Isle Of Avalon" kojarzy się nieodparcie z SSOASS - zwolnienie w środku utworu. Co sądzicie
Wolę iść do Kalogródka i posluchać Jerrego 76lat, Henia 62lata, Winciora 58lat i pozostałej ferajny, która lubi się naładować!
Dalsza dyskusja nie będzie miała miejsca.
Mimo wszystko, pozdrawiam
boże, a Ty swojeBorys1978 pisze:A mi z nędzą, rozpaczą i zjadaniem własnego ogona po raz kolejny.ARTUR MELOMAN pisze:Cześć witam. Jestem pierwszy raz na forum i pozwolę sobie na pewne spostrzeżenie.
fragment "Isle Of Avalon" kojarzy się nieodparcie z SSOASS - zwolnienie w środku utworu. Co sądzicie
Wolę iść do Kalogródka i posluchać Jerrego 76lat, Henia 62lata, Winciora 58lat i pozostałej ferajny, która lubi się naładować!
facet się pyta jak człowiek, a Ty wieczny malkontent gasisz temat w sekundę
ja rozumiem krytykę, ale już lekko przeginasz Borys
dobra gierka na głównej
skończył ktoś?
Ja mam póki co dwie tapetki.
Ciekawe czy gra z limitowanej edycji będzie też wykonana we flashu..
W ogóle ciekawe czy będzie można ją ściągnąć czy grać tylko w przeglądarce. Mam kilka płytek gdzie również dostęp dostaje się za pomocą kodu lecz żadna ze stron gdzie można te materiały zobaczyć już nie działa .. Wg. mnie bez sensu rozwiązanie.
Ciekawe czy gra z limitowanej edycji będzie też wykonana we flashu..
podziel sie tapetami, bo ja nie mam cierpliwości 
słuchałem sampli, ciężko tego tak się słucha, fajny na pewno motyw ze ISLE OF AVALON
słuchałem sampli, ciężko tego tak się słucha, fajny na pewno motyw ze ISLE OF AVALON
Ostatnio zmieniony ndz sie 01, 2010 5:51 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę bardzo
.
dzięki, ale ładniejsze tu:
http://www.ironmaidenwallpaper.com
napis "IRON MAIDEN" też cały zebrałeś w grze?
http://www.ironmaidenwallpaper.com
napis "IRON MAIDEN" też cały zebrałeś w grze?
Żeby odblokować jedną tapetę trzeba zebrać dwie literki. Mam cztery póki co
.
a po zakończeniu gry żadnych bonusów ? 
tylko za literki ?
tylko za literki ?
Przecież napisałem, że dopiero dwie planety zdobyłem
. Skąd mam wiedzieć
.
a widzisz 
SORRKA
pewnie na końcu pobiera się cały album w mp3
powodzenia w dalszym podboju kosmosu
SORRKA
pewnie na końcu pobiera się cały album w mp3
powodzenia w dalszym podboju kosmosu
A jak już będziesz miał cały album w mp3 to wrzuć na rapida co? 
Ja tam 1 planety przejść nie mogę 
Dzisiaj będę próbował, zobaczymy co jest na końcu
Dzisiaj będę próbował, zobaczymy co jest na końcu
Trzecia planeta zrobiona
.
Popultało cie? album można bedzie pobrać jak już to we formacie flac..Budziol pisze:pewnie na końcu pobiera się cały album w mp3