thorgal_30 pisze: ↑pt lip 22, 2022 9:34 am
Tak z ciekawości - dajcie znać , która bramą ma wchodzić FTTB - bo LN napisali że GAEE wchodzi "10" - a to jeszcze chyba większy dystans niż zwykłe GA ma z "11" lol - narodowy to jedna wielka porażka, zamiast wpuszczać stojących "4" czy "5" to zawsze, ale to zawsze taka dokuczliwość. Normalną bramą to tam tylko na AC/DC i BJ wchodziłem...
Każdą bramą wejdziesz, na płytę i tak po pochyłej na garaż zawsze prowadzą.
Gdzie byś nie wszedł to może obejść stadion na miękko
Ostatnio zmieniony pt lip 22, 2022 11:56 am przez zgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak z ciekawości - dajcie znać , która bramą ma wchodzić FTTB - bo LN napisali że GAEE wchodzi "10" - a to jeszcze chyba większy dystans niż zwykłe GA ma z "11" lol - narodowy to jedna wielka porażka, zamiast wpuszczać stojących "4" czy "5" to zawsze, ale to zawsze taka dokuczliwość. Normalną bramą to tam tylko na AC/DC i BJ wchodziłem...
No na Rammsteinie jak ktoś mial bilet na GA to go "10" nie wpuścili, musiał stać do 11 Try osoby zawrócili, w tym mnie, bo chcieliśmy przycwaniakować Bardzie miałem na myśli, że z 10 i 11 musisz okrążać stadion dookoła aby wejść do tunelu na płytę. A na AC/DC i BJ wpuszczali nas "4" i nie trzeba było po tej jebanej pochylni... no i 4 razy krótszy odcinek na oko był.
No na Rammsteinie jak ktoś mial bilet na GA to go "10" nie wpuścili, musiał stać do 11 Try osoby zawrócili, w tym mnie, bo chcieliśmy przycwaniakować Bardzie miałem na myśli, że z 10 i 11 musisz okrążać stadion dookoła aby wejść do tunelu na płytę. A na AC/DC i BJ wpuszczali nas "4" i nie trzeba było po tej jebanej pochylni... no i 4 razy krótszy odcinek na oko był.
Co Ty pierdzielisz, wchodziłem normalnie bramą obok SKM tam przy parkingu a miałem na bilecie tą z drugiej strony (bilet na trybuny) - nikt nie robił problemu
Nie umisz w te rzeczy
zgo pisze: ↑pt lip 22, 2022 12:20 pm
Co Ty pierdzielisz, wchodziłem normalnie bramą obok SKM tam przy parkingu a miałem na bilecie tą z drugiej strony (bilet na trybuny) - nikt nie robił problemu
Nie umisz w te rzeczy
O której godzinie? o 17 jak bramy otwierali to ludzie z FOSY zawracali tych z biletem GA z "10" na "11". Był sznur na kilka tysięcy do 11 więc chciałem przycwaniakować, o 12 bylem może 80 w kolejce ale to olałem i się na spacer udałem. No ale przecież nie będę czekał w ogonie na na godzinę stania. Minąłem te kilka tysięcy ludków i Pani z Fosy mnie pamiętała i wszedłem bez problemu, może w trzeciej setce Poza tym TRYBUNY a GA to co innego Tych z GA kierowali do 11, bo tam były namioty z opaskami na płytę. Więc nie dup, że nie umiem w te rzeczy
zgo pisze: ↑pt lip 22, 2022 12:20 pm
Nie umisz w te rzeczy
O której godzinie? o 17 jak bramy otwierali to ludzie z FOSY zawracali tych z biletem GA z "10" na "11". Był sznur na kilka tysięcy do 11 więc chciałem przycwaniakować, o 12 bylem może 80 w kolejce ale to olałem i się na spacer udałem. No ale przecież nie będę czekał w ogonie na na godzinę stania. Minąłem te kilka tysięcy ludków i Pani z Fosy mnie pamiętała i wszedłem bez problemu, może w trzeciej setce Poza tym TRYBUNY a GA to co innego Tych z GA kierowali do 11, bo tam były namioty z opaskami na płytę. Więc nie dup, że nie umiem w te rzeczy
Ja byłem ok 18 i zero problemów
Sam powiedziałem ochroniarce, że sobie przejdę wokoł stadionu bo nie będę stał drugi raz w kolejce - bez spiny
zgo no luźno po prostu GA zawsze dostaje wycisk od FOSY trybuny mają luz. Aczkolwiek na R+ tez był ludek, który zamiast obiegać stadion dookola, wszedł na płytę z trybun - także wszystko jest do zrobienia. Mój post był raczej w tym sensie, aby wskazać absurdy w organizacji na Narodowym. Mają idealne wejście na GA z 4 czy 5 to muszą nękać ludzi 11. FTTB obstawiam że wejdzie na luzie własnie 4 aby nie wkurwiać GAEE pod 10
Odnośnie Ramsteina to potwierdzam. też się chciałam wbić na płytę bardziej logicznym wejściem, ale musiałam przejść stadion dookoła. Mega bzdura organizacyjna.
Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 22, 2022 12:42 pm
Fttb wchodzi często roznie, a startuje z punktu który jest opisany w mailu
Dzosef a czemu w Wawie odpuszczasz barierki? tak z ciekawości pytam
Nie mam siły do tego jebanego bydla polskiego. Drugi Krakow 2018 i Wrocław 2016 to moje najgorsze IM, zamiast cieszyx się zespolem walka o życie. Bez sensu.
Nawet ten kontrast między pierwszym krakowem w fajnym towarzystwie, z boku, wszystko super, a następnego dnia cały koncert walczylem o oddech. Tyle dobrze, że mój pierwszy Harris wpadl, ale teraz mam już 30+ kostek i 13 frot, więc nie muszę się męczyć
Ostatnio zmieniony pt lip 22, 2022 2:01 pm przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 22, 2022 12:42 pm
Fttb wchodzi często roznie, a startuje z punktu który jest opisany w mailu
Dzosef a czemu w Wawie odpuszczasz barierki? tak z ciekawości pytam
Nie mam siły do tego jebanego bydla polskiego. Drugi Krakow 2018 i Wrocław 2016 to moje najgorsze IM, zamiast cieszyx się zespolem walka o życie. Bez sensu.
No tak myślałem, że o to chodzi. No nic zobaczymy jakie beda relacje na forum po koncercie jeśli chodzi o to bydło.
Po Krakowie chodzić nie mogłem z tydzień tak mnie kręgosłup bolał, ale idę na żywioł znów.
Set się powoli rozpędza to może nie będzie aż tak źle. Przynajmniej do FOTD
MaidenFan pisze: ↑pt lip 22, 2022 2:49 pm
Po Krakowie chodzić nie mogłem z tydzień tak mnie kręgosłup bolał, ale idę na żywioł znów.
Ja ostatni raz z przodu na Maiden byłem w 2 rzedzie na Sziget w 2010 roku, tam pamietam padało troche deszczu i bydła nie było, dobry gig, najlepsze jak jakis typ z sanktuarium sie nawalił i pojechali bez niego busem, chyba smokticket to organizowal
Ja ostatni raz z przodu na Maiden byłem w 2 rzedzie na Sziget w 2010 roku, tam pamietam padało troche deszczu i bydła nie było, dobry gig, najlepsze jak jakis typ z sanktuarium sie nawalił i pojechali bez niego busem, chyba smokticket to organizowal
Ciekawe czy to nie była wrocławska gwiazda tego forum. Podobna akcja alko była w Pradze, gdzie w drodze powrotnej na jakimś postoju wylazł z autokaru i nie był pewien czy jeszcze jedziemy na koncert, czy już wracamy
Ciekawe czy to nie była wrocławska gwiazda tego forum. Podobna akcja alko była w Pradze, gdzie w drodze powrotnej na jakimś postoju wylazł z autokaru i nie był pewien czy jeszcze jedziemy na koncert, czy już wracamy
z tego co wiem ten ktoś był na koncercie sziget, ale potem przepadł, jeszcze pamietam jak Tobink utknął na granicy, a może to to był korzeń w Czechach