24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań

Wszystko na temat trasy Maiden England 2012 -2014

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań

Post autor: Budziol »

RALF pisze:A nie mogłes zagaić ilu osób sie spodziewają, tak przy okazji...
:facepalm:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Nie dziw się tak, bo to by wiele nam wyjaśniało i rozwiązywało...
Mielibyśmy szansę aby dowiedzieć się jak jest ostatecznie ze sprzedażą biletów i zakładanie tematu pt. "Spekulacje dotyczące frekwencji" byłoby wówczas zbędne... To jest też zasadne ;-)
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

RALF pisze:Nie dziw się tak, bo to by wiele nam wyjaśniało i rozwiązywało...
Mielibyśmy szansę aby dowiedzieć się jak jest ostatecznie ze sprzedażą biletów i zakładanie tematu pt. "Spekulacje dotyczące frekwencji" byłoby wówczas zbędne... To jest też zasadne ;-)
Odkryłem tajemnicę Ralfa. Otóż jego troska w wiadomym temacie wiąże się z jego kłopotami gastrycznymi na które od lat cierpi i jak może stara się je zakamuflować. Ralf jest mocno zainteresowany wątkiem biletów, od którego wszyscy już rzygają, ponieważ na podstawie prostych wzorów matematycznych oblicza sobie ilość ToyToyów na 1000 uczestników koncertu. Każde zmiany w podawanych informacjach wywołują u niego dodatkowe perturbacje jelita grubego, dlatego tak nieustannie przebiera nóżkami i impulsywnie reaguje na wszelkie zmienne jak pogoda newsy w tym względzie. Dlatego ja postawiłem na wyrozumiałość ze względu na prawidłową perystaltykę jego przewodu pokarmowego.

Howgh

Pozdrawiam wszystkich wybierających się na letnie koncerty Maiden. Życzę udanej zabawy, dobrego piwka i.... toy toyów pod dostatkiem. :mryellow:
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

toż to zwykła złośliwość jest :P
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Pierre Dolinski pisze:Pozdrawiam wszystkich wybierających się na letnie koncerty Maiden. Życzę udanej zabawy, dobrego piwka i.... toy toyów pod dostatkiem.
nie wybierasz się nigdzie?

ktoś może już kombinuje jakąś drogę Łódź - Pzn - Łódź?
Warto by na 12 dotrzeć na "meet up", a najwcześniej PLBus na 13,30 w Pzn
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Planujecie jak w zeszłym roku "złapać" ich w hotelu lub na lotnisku? :D
Z racji tego, że będę w Poznaniu już od 21 albo 22 to będę mógł robić jakieś "zwiady" :P
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

dawaj znać jak czegoś się dowiesz ;)
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Budziol pisze:
Pierre Dolinski pisze:Pozdrawiam wszystkich wybierających się na letnie koncerty Maiden. Życzę udanej zabawy, dobrego piwka i.... toy toyów pod dostatkiem.
nie wybierasz się nigdzie?
Pewnie gdzieś tam się wybiorę. ;)
Deleted User 4783

a jest szansa, że zatrzymają się w Poznaniu? Były już głosy, że przylecą w dzień koncertu, ale sprawa z datami wygląda jasno: 20 grają we Francji na Hellfeście, potem 4 dni wolnego (pewnie wrócą do UK), 24 przylecą do Poznania, a po koncercie podejrzewam ich wylot do Szwecji, bo 26 grają na Bravalla Festival. Jeśli jednak pokarzą się w Poznaniu, to gdzie mogliby się zatrzymać? Sheraton, City Park?

Ja pewnie skoczę do Pzn już w sobotę-niedzielę, zobaczę jak się uda, ale trzeba będzie przewąchać sprawę :D Złapać Ich jednak na fotkę czy autograf - bezcenne!
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

The_Alchemist pisze:a jest szansa, że zatrzymają się w Poznaniu? Były już głosy, że przylecą w dzień koncertu, ale sprawa z datami wygląda jasno: 20 grają we Francji na Hellfeście, potem 4 dni wolnego (pewnie wrócą do UK), 24 przylecą do Poznania, a po koncercie podejrzewam ich wylot do Szwecji, bo 26 grają na Bravalla Festival. Jeśli jednak pokarzą się w Poznaniu, to gdzie mogliby się zatrzymać? Sheraton, City Park?

Ja pewnie skoczę do Pzn już w sobotę-niedzielę, zobaczę jak się uda, ale trzeba będzie przewąchać sprawę :D Złapać Ich jednak na fotkę czy autograf - bezcenne!
Trzeba ogarnąc loty jakie będą przylatywać do Poznania.
Prywatny samolot przed 24.06 i jeszcze złapać ich na lotnisku.
Jeżeli nie uda się to, to podejrzewam, że chociaż 1 nockę zostaną w Poznaniu w jakimś najlepszym hotelu.
Z tego co się orientowałem to najlepsze są dwa hotele (blisko targów poznańskich i pkp), mianowicie Sheraton i Mercure. Obstawiam, że tam sie zakwaterują.

Nie po to jadę 2 dni przed koncertem żeby siedzieć na dupie tylko po to żeby ich złapać :D
Starsznie zazdzroszcze wam spotkania z Gdańska (bardzo miło zaskoczyło mnie to, że bez problemu was wpuścili tam do nich na teren hotelu) i też chce ^^
Jeżeli ktoś przyjeżdża również wcześniej to możemy połączyć siły i razem coś działać ;)
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Sprzedam bilet na GC. 299 zł, paragon.
Awatar użytkownika
ir0nka94
-#Invader
-#Invader

Post autor: ir0nka94 »

zgo pisze:
The_Alchemist pisze:a jest szansa, że zatrzymają się w Poznaniu? Były już głosy, że przylecą w dzień koncertu, ale sprawa z datami wygląda jasno: 20 grają we Francji na Hellfeście, potem 4 dni wolnego (pewnie wrócą do UK), 24 przylecą do Poznania, a po koncercie podejrzewam ich wylot do Szwecji, bo 26 grają na Bravalla Festival. Jeśli jednak pokarzą się w Poznaniu, to gdzie mogliby się zatrzymać? Sheraton, City Park?

Jeżeli nie uda się to, to podejrzewam, że chociaż 1 nockę zostaną w Poznaniu w jakimś najlepszym hotelu.
Z tego co się orientowałem to najlepsze są dwa hotele (blisko targów poznańskich i pkp), mianowicie Sheraton i Mercure. Obstawiam, że tam sie zakwaterują.

Nie po to jadę 2 dni przed koncertem żeby siedzieć na dupie tylko po to żeby ich złapać :D
Starsznie zazdzroszcze wam spotkania z Gdańska (bardzo miło zaskoczyło mnie to, że bez problemu was wpuścili tam do nich na teren hotelu) i też chce ^^
Jeżeli ktoś przyjeżdża również wcześniej to możemy połączyć siły i razem coś działać ;)
Chętnie i ja bym ''popolowała'' na nich przed koncertem. Zobaczyć Ironów z bliska - marzenie. Zaprzepaściłam swoją szansę w Gdańsku niestety...a sama jeszcze przed koncertem w Ergo mówiłam, że będą nocowali w Sheratonie prawdopodobnie. No ale cóż, posłuchałam się taty, że nie ma szans przyjadą w dzień koncertu bla bla...i wyszłam na tym... Ale chciałabym to zmienić :)
Awatar użytkownika
sutek
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: sutek »

Ktoś z forumowiczów jedzie tym busem na koncert z Wrocławia? Bo ja najprawdopodobniej bede sam, wiec miło by było kogoś ogarnąć zeby na koncert nie czekać samemu xD
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

ir0nka94 pisze:
zgo pisze:

Chętnie i ja bym ''popolowała'' na nich przed koncertem. Zobaczyć Ironów z bliska - marzenie. Zaprzepaściłam swoją szansę w Gdańsku niestety...a sama jeszcze przed koncertem w Ergo mówiłam, że będą nocowali w Sheratonie prawdopodobnie. No ale cóż, posłuchałam się taty, że nie ma szans przyjadą w dzień koncertu bla bla...i wyszłam na tym... Ale chciałabym to zmienić :)
To trzeba znaleźć jakieś tanie noclegi i zapraszam :D
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

słaba bajera :)
Deleted User 4783

xD
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

XD
Zostało to "źle odebrane".
Hotel ma sobie poszukać koleżanka, ja mam metę u znajomych :D
eddieiron
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: eddieiron »

a czy jest szykowana jakaś akcja na koncercie w poznaniu ,ja mam blisko do Poznania i byłem na meczu legia lech gdzie na początku meczu trybuny rzucały konfetti można to zobaczyć na youtubie,może takie coś zrobimy od razu na początku gigu,lub przy jakiejś piosence, co wy na to

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... TKbI#t=171
oaza spokoju
Awatar użytkownika
ir0nka94
-#Invader
-#Invader

Post autor: ir0nka94 »

zgo pisze:XD
Zostało to "źle odebrane".
Hotel ma sobie poszukać koleżanka, ja mam metę u znajomych :D
Spokojnie, odebrałam właściwie. :)
eddieiron pisze:a czy jest szykowana jakaś akcja na koncercie w poznaniu ,ja mam blisko do Poznania i byłem na meczu legia lech gdzie na początku meczu trybuny rzucały konfetti można to zobaczyć na youtubie,może takie coś zrobimy od razu na początku gigu,lub przy jakiejś piosence, co wy na to
W sumie fajny pomysł, tylko zwołać ludzi i zorganizować to będzie ciężko moim zdaniem.
eddieiron
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: eddieiron »

eddieiron pisze:a czy jest szykowana jakaś akcja na koncercie w poznaniu ,ja mam blisko do Poznania i byłem na meczu legia lech gdzie na początku meczu trybuny rzucały konfetti można to zobaczyć na youtubie,może takie coś zrobimy od razu na początku gigu,lub przy jakiejś piosence, co wy na to
W sumie fajny pomysł, tylko zwołać ludzi i zorganizować to będzie ciężko moim zdaniem.[/quote]
no to co ludziska robimy taką akcję ,niech się wypowiedzą ci co mają bilet na trybuny
proponuję takie coś przy the trooper,na samym początku chyba że macie inny pomysł
oaza spokoju
ODPOWIEDZ