Przetrwają najsilniejsi - OFFTOP
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przetrwają najsilniejsi - OFFTOP
to jakie zespoly teraz robicie po black sabbath?
Still Reigning...
Powinna być Meta, mogę poprowadzić.
- Saimon1995
- -#Moderator

I pięknie. Johnny możesz odpalać maszynę 
Maszyna odpalona, zapraszam 
dawać jeszcze Priest albo jakiś Floyd, Rush czy cos
- bedzie sie działo
Still Reigning...
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Chcesz Priest równolegle z Metą? Ze swojej perspektywy wolałbym później Rush przynajmniej, bo dawno nie odświeżałem ich dyskografii po Grace Under Pressure.
no na poczatku robilismy po 2 zespoly na raz, mysle, ze jest tyle zespolow do zrobienia, ze jak 2-3 beda na raz prowadzone, to nawet wskazane to jest ide jarac
Still Reigning...
ktos chetny na top 50 DT i ranking ich plyt? bo z A7X to chyba tylko na Maxa czekam i mozemy zaczynac
Still Reigning...
Cośta pany tak szybko wyrzucili Nostradamusa? Przeca to zajebista płyta.
A swoje topki DT w weekend zmajstruję.
A swoje topki DT w weekend zmajstruję.
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Mi też trochę szkoda tego Nostradamusa, bo może nie jest to jakaś bardzo fenomenalna płyta całościowo, ale jest trochę wspaniałych utworów na niej jednak i miałem mały problem jaki wybrać, ale jakiś czas temu dokonałem wyboru. Natomiast co może być dziwne nadal nie wiem co mam wybrać z Demolition, bo ten album też ma trochę fajnych momentów.
- Saimon1995
- -#Moderator

Widzę, że w temacie JP już zaczynamy głosowanie w stylu "nowe musi odpaść". 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Stare i mniej metalowe na razie ma przewagę w tej rundzie.
No cusz zrobić, taki hive mind
IP wspólne i nawet polonistka wspólna była. To nie dziwota, że gust też wspólny.
Że komukolwiek spoza wskazanego grona chce się uczestniczyć w tej farsie, to jestem zdziwiony. Przecież nawet przed startem zabawy można obstawiać, co będzie na celowniku w danej rundzie.
Że komukolwiek spoza wskazanego grona chce się uczestniczyć w tej farsie, to jestem zdziwiony. Przecież nawet przed startem zabawy można obstawiać, co będzie na celowniku w danej rundzie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ustalenia doprawdy szokujące
Z tym że akurat w tej zabawie głosuje tylko kilku z powyższych, i zdarza się im na różne płyty.
Schemat jest jednak stały i nawet w tej edycji da się zauważyć określone tendencje 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Ciekawe zbiegi okoliczności, ale jeżeli te konta rzeczywiście jedna osoba prowadzi, to ktoś powinien z tym coś zrobić, bo jako prowadzący obecny plebiscyt JP nie mam ochoty liczyć głosów lewym kontom.