Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 5490

Re: Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa

Post autor: Deleted User 5490 »

Nie pieprz, tylko napisz co uważasz za brednie i dlaczego?
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Nie zesralem sie to raz. Pisałem, ze moze akcja dotyczyć dowolnego zespolu to dwa.
Po co inwestowac, planować na połowę roku 2022 skoro nikt nie wie co bedzie jutro. Idiotyzm by to był i tyle. Żaden myslacy menago nie zaplanuje nowej trasy scenografii na za rok jak nie wiadomo czy nas jutro w domach nie pozamykają. Nie zazdroszczę generalnie branży muzycznej, ale juz nie piszmy tskich głupot ze czytać sie nie chce
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Pierre Dolinski pisze: pn sie 30, 2021 2:07 pm Nie pieprz, tylko napisz co uważasz za brednie i dlaczego?
Na scenografi ostatnio zaczęli zaoszczędzać? Widziałeś w ogóle jakiś koncert z 2018-2019 chociażby na youtube?
Porównywałeś sobie to z trasą TFF, SBiT nie mówiąc już o takiej DoD?
Porównujesz teatry do wielkiego logistycznego przedsięwzięcia w postaci przenoszenia scenografii po całym świecie z dnia na dzień? :lol: :lol: to też kosztuje, a czym jest tego więcej tym kosztuje więcej.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

MaidenFan pisze: pn sie 30, 2021 2:06 pm Takich bredni to jeszcze nie czytałem :D
Odkąd ukryłem jego wypociny forum stało się piękniejsze :D
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 5490

Czyli uważasz Budziol, że trzeba wiernie i z utęsknieniem czekać na The Legacy of the Beast World Tour 2025 o ile leżakująca w lamusie stara scenografia do tego czasu się nie rozleci i trzeba będzie zrobić nową? Na szczęście mole nie jedzą takich zabawek. Gorzej jeśli zamówili te gadżety eko, biodegradowalne. Wtedy nie wróżę jej trwałości w dłuższej perspektywie. Mam nadzieję, że to jednak styropian. Mole nie zjedzą i jest długowieczny.

MaidenFan. Byłem na kilku koncertach z tej trasy.
Nie umiesz czytać? Logistyczne przedsięwzięcia to koszty stałe na każdej tego typu trasie niezależnie od scenografii.. O tym pisałem. Ileż razy można? Masz kłopoty z logiką. Wymiękam.
Idźcie się pomodlić do Eddiego, bo nie mam siły do takich ludzi. Ja o wozie oni o kozie.

A ty debilu Dżosef miałeś mnie ignorować podobno.
Ostatnio zmieniony pn sie 30, 2021 2:58 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Pierre Dolinski pisze: pn sie 30, 2021 1:59 pm Naprawdę uważasz, że Ikar na sznurkach, Diobeł ze świecącymi oczami, dmuchany samolot i parę innych zabawek, plus kolorowe płachty to tak straszna kasa? Jeśli tak, to większość teatrów miejskich i państwowych powinno przedstawiać wyłącznie monodramy na golasa, bez kostiumów i z jednym krzesłem na scenie, a przecież tak nie jest, choć grają czasem dla kilkudziesięciu osób.
Uważam, że w stosunku do wcześniejszych tras jest to niewątpliwie upgrade, co kłóci się z twoją tezą. Przecież TBOS wyglądało bardzo biednie w porównaniu do LOTB.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 5490

Tak. Ostatnia trasa była efektowniejsza, ale czy to są tak niebotyczne koszty, że trzeba to znowu powtarzać? Wątpię.
Ostatnio zmieniony pn sie 30, 2021 2:59 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ja na ten moment dyskutuję wyłącznie z tym, że rzekomo zaczęli oszczędzać na scenografii. Zupełnie się z tym nie zgadzam.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 5490

Ok. To prosto z mostu. Na ostatniej trasie było więcej zabawek. W związku z tym teraz trzeba je wykorzystać jeszcze raz, bo szkoda kasy na nowe. To też jest oszczędzanie.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

A ja jestem zdania, że dobra muza powinna się bronić sama. W ogóle Eddie mnie mało interesuje i ta cała otoczka
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Cztery nie uznaje żadnych oltarzy czy ołtarzyków oraz modlitw.
Odplynales chlopie i to na maxa. Pseudopandemia trwajaca od dwóch lat skutecznie blokuje nie tylko branżę muzyczna. Byly plany, byl normlany harmonogram i nagle jebs nie mozna niczego zaplanować na miesiąc do przodu bo zrobią lockdown, odwołają loty, nie wpuszcza ludzi na stadion/hale.
Dla mnie osobiście gowno wyjdzie z trasy także w 2022 l a Ty mowisz, ze slabe jest ze beda kontynuować zamiast już sprzedawać bilety na nowa trasę. Mozesz miec swoje zdanie jak najbardziej, ale logiki w tym za grosz :roll:
Deleted User 5490

Bredzisz. Nie mówiłem o sprzedawaniu nowych biletów, tylko o zaprezentowaniu czegoś nowego w miejsce tego co miało być kolejny raz pokazywane za bilety stare.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

I czemu ciągle piszesz trasa TBOS? Chyba LOTB. Ja bedac menago w obecnych czasach dokładnie pomyslalbym tak samo: niech odbędzie się te kilka zaleglych koncertów wtedy nareszcie realnie bedzie mozna pomyśleć o nowej trasie promującej płytę, bo poki co to mozna zaplanować na 2022 wszystko i ogłosić, a i tak wg mnie nic z tego nie wyjdzie. I chciałbym się mylić bo na koncerty chodziłem sporo i nie tylko IM, a od dwoch lat mega lipa i konca nie widać
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Jeśli po wydaniu nowej płyty sytuacja z koncertami się nie zmieni, to proponuje im wydawanie archiwalnych nagrań.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Mysle, ze jesli zespoły (sytuacja nie dotyczy tylko Maidenow!) nie zagraja w 2022 zaleglych tras to nie przeniosa juz ich na 2023 bo w ten sposob mozna soe bawić w nieskończoność
Deleted User 5490

Budziol pisze: pn sie 30, 2021 2:37 pm I czemu ciągle piszesz trasa TBOS? Chyba LOTB.
Przypadek niezamierzony. Popieprzyło mi się.
Jedyne co pokręciłem ze swojej strony w tej rozmowie.

Ja zaś będąc menago pomyślałbym tak. Czas leci. Jesteśmy coraz starsi. Po cholerę pokazywać światu znów to samo. Lepiej niech niedowiarki zmierzą się na żywo z nowym materiałem. Przecież jest zajebisty i nie ma czego się wstydzić. :lol:

No kurde. Chętnie dostałbym w twarz materiałem z Senjutsu w wersji live. Pewnie przekonałbym się ostatecznie, czy jest mi warto nadal jeździć na ich koncerty, czy lepiej siedzieć w domu i słuchać starych płyt.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Po prostu mysle, ze nikt tsk naprawde nie wierzy w te koncerty w 2022 i tyle. Pozyjemy, zobaczymy.
Ja obstawiam, ze wymysla nta wersję i zaczna niebawem karuzele w lockdowny od nowa.
Nie wiem tego oczywiscie, tylko tak myślę i chciałbym sie mylić bo dosc tej zbiorowej fobii
Deleted User 5490

Ja nie wierzę w kolejne lockdowny. 1 września dzieci wrócą do szkoły, dorośli z urlopów. Ludzie nie będą sobie nic robić z obostrzeń, bo przyzwyczaili się do pandemii i ktoś będzie musiał ustąpić. Pewnie władza, bo zbliżają się wybory. To tak jeśli chodzi o Polskę.
Za granicą będzie podobnie i albo wymrzemy, albo nie wymrzemy. DO lata 2022 roku wszyscy się wychorują.
Deleted User 5490

Szczerze mówiąc to co było wstecz już mocno mi się zlało w jedno, tak że zapomniałem nawet co było grane na 2 ostatnich trasach i wszystko mi się popieprzyło. Ostatni raz widziałem ich na żywo podczas 2 nocy w Krakowie w 2018 roku. Jakoś niedawno kupiłem to nieszczęsne meksykańskie nagranie i już tak po prawdzie od dawna nie słucham koncertów z ostatnich 10 lat. W każdym razie wolałbym coś nowego, nawet z tego kiepsko zapowiadającego się Senjutsu niż kolejny raz to samo.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Schizoid pisze: pn sie 30, 2021 2:19 pm
Pierre Dolinski pisze: pn sie 30, 2021 1:59 pm Naprawdę uważasz, że Ikar na sznurkach, Diobeł ze świecącymi oczami, dmuchany samolot i parę innych zabawek, plus kolorowe płachty to tak straszna kasa? Jeśli tak, to większość teatrów miejskich i państwowych powinno przedstawiać wyłącznie monodramy na golasa, bez kostiumów i z jednym krzesłem na scenie, a przecież tak nie jest, choć grają czasem dla kilkudziesięciu osób.
Uważam, że w stosunku do wcześniejszych tras jest to niewątpliwie upgrade, co kłóci się z twoją tezą. Przecież TBOS wyglądało bardzo biednie w porównaniu do LOTB.
Ale grzyby :D chlop już totalnie się odpalił i stracil kontakt z rzeczywistościa. W sumie to fascynujace, siedziec na forum Maiden i tak nienawidzic tego zespołu i jego fanów :D . Dobrze, że nie widzę reszty tego bełkotu
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
ODPOWIEDZ