przecież w Japonii znowu tak rzadko nie graliMr.Hankey pisze:Moim zdaniem set będzie identyczny nie tylko w Japonii, ale także w każdym innym miejscu.
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Ale IM nie słynie z tego że zmienia setliste.
w co Wy wierzycie...faust pisze:Nie (!) W USA i EU nie będzie "...."
Ostatnio zmieniony pt lut 15, 2008 4:30 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
Idźcie do tematu o secie.
-
szatanista
- -#Long distance runner

brawo ofiaro, wlasnie zepsules zabawe kilku osobom. prawdziwy z Ciebie zuch, tak trzymaj!faust pisze:Nie (!) W USA i EU nie będzie "...Mr.Hankey pisze:Moim zdaniem set będzie identyczny nie tylko w Japonii, ale także w każdym innym miejscu.
Ostatnio zmieniony pt lut 15, 2008 4:30 pm przez szatanista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Fust palnął gafę to jedna sprawa, jednak totalny brak reakcji ze strony administracji (np.usunięcie posta Fausta z tego tematu) pokazuje, że już nawet oni totalnie obsrywają to forum.
Dobra, przerstancie sobie jaja robic z ludzi ktorzy nie wiedza co bedzie na koncercie. Fear, dobre sobie 
Faust, jak już to wrzucaj takie coś do tematu z filmikami.
I sie troche uspokój !!!

I sie troche uspokój !!!
Ale spokojnie, bez emocji 
Choc fakt ze nie psujmy ludziom zabawy ktorzy nie chca znac setlisty - sa do tego odpowiednie tematy
Choc fakt ze nie psujmy ludziom zabawy ktorzy nie chca znac setlisty - sa do tego odpowiednie tematy
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Co byście nie napisali, to za kilka dni Faust ponownie sypnie jakimś spoilerem w nieodpowiednim temacie. Jednak i tak zaczął robić postępy. W jego postach jest więcej liter niż emotek.
ale przecież faust nie wymienił z tytułu żadnego kawałka. a kto kliknął, ten sam sobie winien

Wymienił, tylko już ktoś z administracji wyedytował.syzygy pisze:ale przecież faust nie wymienił z tytułu żadnego kawałka. a kto kliknął, ten sam sobie winien![]()
A tak szczerze, to jest na forum ktoś, kto chce setlistę poznać dopiero na koncercie?
nie wiem, czy było już o tym, ale na oficjalnej podali supporty na Twickenham w Londynie, średnio mi się on podoba, ale mogło być gorzej
nie chcę tu spoilerować, kto chce wiedzieć niech se zajrzy na newsa na oficjalnej
http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=779
jaPieczeń rzymska pisze:A tak szczerze, to jest na forum ktoś, kto chce setlistę poznać dopiero na koncercie?
Poziom kultury osobistej co poniektórych respondentów sięga dna polskiego rynsztoka...
Na szczęście muzycy i twórczość Maiden już na zawsze pozostanie dla tych humanoidów nieodgadnioną enigmą. Proszę o więcej tolerancji i gest dobrej woli wobec kolegow, pomyłki mogą wystąpić nie koniecznie jako akt zlej woli, wy jesteście nie omylni. Omnibusi...
Na szczęście muzycy i twórczość Maiden już na zawsze pozostanie dla tych humanoidów nieodgadnioną enigmą. Proszę o więcej tolerancji i gest dobrej woli wobec kolegow, pomyłki mogą wystąpić nie koniecznie jako akt zlej woli, wy jesteście nie omylni. Omnibusi...
Eno, bez przesady. Napisanie kto jest supportem naprawdę nie jest spoilerem.wojteq pisze:nie wiem, czy było już o tym, ale na oficjalnej podali supporty na Twickenham w Londynie, średnio mi się on podoba, ale mogło być gorzejnie chcę tu spoilerować, kto chce wiedzieć niech se zajrzy na newsa na oficjalnej
Heh, powodzenia. Ja w 2006 próbowałem, ale niestety jadąc na pierwszy koncert na trasie byłem prawie pewien jak będzie wyglądała setlista (i nie myliłem się), a to przez wypowiedzi na forum, które w spoilerami w sensie faktycznym nie były, tylko sugerowały pewne rzeczy. No ale może Ty będziesz miał więcej szczęścia.juras pisze:jaPieczeń rzymska pisze:A tak szczerze, to jest na forum ktoś, kto chce setlistę poznać dopiero na koncercie?postanowiłem sobie, że w żadne spoilery i w większość tematów o koncercie nie zaglądam i już. chociaż raz chcę mieć niespodziankę
IRON MAIDEN: Tokyo Concert Filmed For Upcoming DVD
According to IRON MAIDEN singer Bruce Dickinson, the group's concert in Tokyo, Japan tonight (Saturday, February 16) was filmed for an upcoming DVD. No further details are currently available.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=90913
According to IRON MAIDEN singer Bruce Dickinson, the group's concert in Tokyo, Japan tonight (Saturday, February 16) was filmed for an upcoming DVD. No further details are currently available.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=90913
Zgłupieli
DVD z trasy promującej nowe DVD ?
Zreszta podobno Donnington też nagrywali i jakoś nic nie słychac o planowanym wydaniu
DVD promujace DVD a potem DVD z tych DVD 
WT jakby supportowalo u nas czy Czechow MAIDEN nie miałbym nic przeciwko
WT jakby supportowalo u nas czy Czechow MAIDEN nie miałbym nic przeciwko