03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
A da radę się jakoś przepchać dyskretnie przez tłum?
To jest zawsze ten probelm :/. Chce sie zajac dobre miejsce, ale tez ile godzin mozna pozostac bez WC
.
To kto jeszcze wylosowal fttb na oba koncerty? 
dlatego jeżdżę na koncerty za granicę, w Pradze jak stałem w GC i potrzebowałem na jakieś 30minut przed koncertem iść za potrzebą to kulturalnie wpuszczona mnie z powrotem, a stałem przy barierce wcześniej od 2hmic7 pisze:Ja bym się zastanowił na Twoim miejscu zmieniając GC na WC - dużo stracisztymonowy pisze:Myślicie, że dużo stracę na miejscu w GC, jeśli pójdę szybko do WC?![]()
![]()
kulturka jakiej w PL nie uświadczysz
Wydra są już wyniki losowania na FTTB do Łodzi i Gdańska?
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

A jak to jest z plecakami, wejdzie się z pełnym plecakiem (oczywiscie po przeszukaniu) ?
A ja mam pytanko. Gdzie w Łodzi najlepiej zaparkować samochód tak żeby było w miare nie daleko do hali ?
Od około 11 do 23, tyle czekaliśmy i staliśmyShaggy pisze:To jest zawsze ten probelm :/. Chce sie zajac dobre miejsce, ale tez ile godzin mozna pozostac bez WC.
na gigu w Stockholmie w 2010
Nie powinno być problemu-no chyba, że będziesz mieć plecak na stelażu ze śpiworem i namiotem, wówczas tłum by Cie chyba zlinczował za zasłanianie i zajmowanie sporej przestrzeni:D ale jakiś plecaczek czy torba jest git- nikt nie powinien się czepiać.Dr. Doctor pisze:A jak to jest z plecakami, wejdzie się z pełnym plecakiem (oczywiscie po przeszukaniu) ?
Na Karolowie, od strony dawnej miejscówki Dekompresji, jest sporo bloków, domków jednorodzinnych, gdzie można spróbować. To raczej spokojna okolicaOlszu pisze:A ja mam pytanko. Gdzie w Łodzi najlepiej zaparkować samochód tak żeby było w miare nie daleko do hali ?
EDIT. Tak w ogóle, to mam kupiony bilet na GC, i mam zamiar być długo przed gigiem
Myślałem jeszcze nad parkingiem na Pasażu Łódzkim. Jak myślisz mogą być tam jakieś problemy z zostawieniem auta do 23 ?Mr Jacq pisze:Na Karolowie, od strony dawnej miejscówki Dekompresji, jest sporo bloków, domków jednorodzinnych, gdzie można spróbować. To raczej spokojna okolica
-
Deleted User 5147
Jak myślicie, jak pod halą sie zjawie 16-16:30 to będzie szansa na jakieś dobre miejsce na GC?
-
Deleted User 2868
Obojętnie o której przyjdziesz będziesz miał dobre miejsce na GC 
tymonowy pisze:Myślicie, że dużo stracę na miejscu w GC, jeśli pójdę szybko do WC?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wiesz, nie pracuję tam tylko co jakiś czas robię zakupyOlszu pisze:Myślałem jeszcze nad parkingiem na Pasażu Łódzkim. Jak myślisz mogą być tam jakieś problemy z zostawieniem auta do 23 ?Mr Jacq pisze:Na Karolowie, od strony dawnej miejscówki Dekompresji, jest sporo bloków, domków jednorodzinnych, gdzie można spróbować. To raczej spokojna okolica
Jest tutaj ktoś z Łodzi, kto upolował plakat na gig? Tymi na Toto, zapełnili większość miejsc w centrum, może nie pożałują jednego w kasie. Jak myślicie, bo dzisiaj mam zamiar spróbować
a propos pozostawienia samochodu, na mapach googla widać sporo miejsc postojowych koło PKS Łódź Kaliska. Czy to bezpieczna miejscówka?
Dworzec mówi sam za siebie
Ale serio, jest tam dużo taksówek i ich kierowców, więc zarysowań czy wgnieceń po powrocie raczej nie zastaniecie
Co do miejsca. Jest raczej go nie wiele, do tego dochodzi postój autobusów w trzech miejscach, ale pośrodku, wzdłuż wejścia do dworca jest parę miejsc. Zapewne kto pierwszy ten lepszy
Możecie próbować też od strony poczty, choć tam jest postój dla autokarów, tych za złotówkę itp.
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

a czy ktoś jedzie pociągiem o 23:43 do Gdańska z Łodzi kaliskiej ?
Mr Jacq a co powiesz o miejscach parkingowych które są wzdłuż Alei Unii Lubelskiej?
-
Deleted User 1499
Dr.Doctor , Ja tym pociągiem lece