Budziol pisze: ↑ndz maja 13, 2018 8:10 am
W grze pojawila sie nowa postac.
Po Edku Alexandrze - Clansman. Przypadek?
Juz by bylo przezajebiscie
Bruce mówił, żeby nie sugerować sią grą. Pewnie specjalnie dodają takie postacie, żeby później nie było narzekania, że nie grają Alexandra albo Clansmana
Akurat ten numer jest IMO niemalże pewniakiem od początku.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bruce mówił, żeby nie sugerować sią grą. Pewnie specjalnie dodają takie postacie, żeby później nie było narzekania, że nie grają Alexandra albo Clansmana
Clansman i Alexander w secie? Przecież to mokre sny 90% tego forum xD jestem za! Teraz tylko modlę się o to, żeby GC na 27 dotrwało do piątku i lecę do Empiku po 3 gig w tym roku!
The_Alchemist pisze: ↑ndz maja 13, 2018 2:20 pm
Clansman i Alexander w secie? Przecież to mokre sny 90% tego forum xD jestem za! Teraz tylko modlę się o to, żeby GC na 27 dotrwało do piątku i lecę do Empiku po 3 gig w tym roku!
Na 27 zostało już tylko jakieś 20 miejsc na trybunanach... Jak coś
Dobiją ile się da, mam nadzieję, że Tauron ma dobrą klimatyzację.
I tak jej nie załączą, żeby się Bronusiowi migdałki nie przeziębiły . Będzie piekarnik jak w Łodzi, a ludzie będą padać jak muchy jeszcze przed koncertem.
PanPrezes pisze: ↑ndz maja 13, 2018 11:19 pm
I tak jej nie załączą, żeby się Bronusiowi migdałki nie przeziębiły . Będzie piekarnik jak w Łodzi, a ludzie będą padać jak muchy jeszcze przed koncertem.
wole sobie tego nie przypominać nawet, pomimo 184 cm wzrostu, stawałem na palcach, żeby choć trochę luftu świeżego zaczerpnąć znad innych głów
Budziol pisze: ↑ndz maja 13, 2018 8:49 pm
I po raz setny nie ma gc
Jak to nie ma GC? Były tylko bilety GC LN rozstrzygnęło problem wielkości GC. Stawiam, ze barierki strzelą już na 2-3 numerze. Jak nie barierki to żebra FTTB :-D
No dobrze, moi bracia drodzy! Czas do pierwszego gigu upływa szybko i zanim nie pojawią się naprawdę pewne przecieki (np. Nicko nie wytrzyma) wyskakuję z moją ostateczną przypuszczalną setlistą:
1. Aces High
2. The Evil That Men Do
3. Revelations
4. The Trooper
5. To Tame A land
6. Brave New World
7. Coming Home
8. 2 Minutes To Midnight
9. For The Greater Good Of God
10. Alexander The Great (a co będę se żałował!!!)
11. Fear Of The Dark
12. Iron Maiden
BISY: 666, Wickerman, Run To The Hills
Według moich obliczeń bazujących na prędkości dźwięku, jęki z Talinna dotrą nad moje miasto dokładnie po godzinie. Trzeba się przygotować bo fala uderzeniowa może być potężna