Moja koleżanka z którą miałem jechać nie może i chce sprzedać bilet. Ja jadę.
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
To ride the storm to an empire of the clouds...
-
Deleted User 626
Dołączam do pytania dotyczącego parkingu. Macie jakieś doświadczenia? Bilet kupiłem i wolałbym nie wracać spod stadionu z dziećmi po nocy. Powrót na P+R po meczu z Urugwajem trwał prawie 2h.
Ktoś reflektuje dziś na jakieś piwko przed British Lion?
Polecam ulicę Targową, Zamoyskiego i Grochowską, 10-15 minut spacerem a korków już tam nie ma. Można spróbować stanąć na parkingu obok Wedla ale może być ciasno w dniu koncertu
To mój pierwszy koncert Iron Maiden, byłem kiedyś na Bemowie ale oni tam byli jednymi z wielu. Chciałem sobie kupić nową koszulkę na koncert ale odkryłem że w Warszawie nie ma żadnego sklepu z koszulkami. Został internet ale nie zdążę oczywiście do jutra.
Moje pytanie do bywalców na koncertach na Narodowym brzmi czy rano w dniu koncertu pojawiają się jakieś stoiska oficjalne czy nieoficjalne gdzie sprzedawane są gadżety i koszulki?
Moje pytanie do bywalców na koncertach na Narodowym brzmi czy rano w dniu koncertu pojawiają się jakieś stoiska oficjalne czy nieoficjalne gdzie sprzedawane są gadżety i koszulki?
Będzie cały oficjalny merch tylko drogi, podejrzewam że 200+ zł za koszulkęwittek pisze: ↑sob lip 23, 2022 3:06 pm To mój pierwszy koncert Iron Maiden, byłem kiedyś na Bemowie ale oni tam byli jednymi z wielu. Chciałem sobie kupić nową koszulkę na koncert ale odkryłem że w Warszawie nie ma żadnego sklepu z koszulkami. Został internet ale nie zdążę oczywiście do jutra.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Wiadomo juz, czy procz Stefana inni tez sa juz w Wawie?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja jestem
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
My też jesteśmy
Lata mnie tu nie było ale nic się nie zmieniło. Szczęśliwie udało się odgrzebać stare kontakty (także stąd) i dowiedzieć wszystkiego czego potrzebowałem. Szampańskich humorów, jak będę pamiętał to wrzucę fotki po show bo na fotkach zbyt dużo podpowiedzi. Ale my też już jesteśmy z kumplem w Wawie, a podpis Harrisa na koncertowej koszulce już mam
Ralf, to Ty? Jeśli tak to należało Ci się za te wszystkie policzone kropki!PaLF pisze: ↑sob lip 23, 2022 4:40 pmLata mnie tu nie było ale nic się nie zmieniło. Szczęśliwie udało się odgrzebać stare kontakty (także stąd) i dowiedzieć wszystkiego czego potrzebowałem. Szampańskich humorów, jak będę pamiętał to wrzucę fotki po show bo na fotkach zbyt dużo podpowiedzi. Ale my też już jesteśmy z kumplem w Wawie, a podpis Harrisa na koncertowej koszulce już mampozdro!
Brakuje warszawskich koszulek
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Masakryczne ceny 
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Byla wcześniej ta z nr 18?
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Jakie wrażenia po British Lion?