The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
W Archeo to tylko burdel
W tym przypadku artefakt został usłyszany w jakiejś rozmowie. Nazwa idealnie pasuje (artefakty i ryjące dziki), więc przyjąłem ją do mojego słownika 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Koło mnie była taka sama akcjablackcocker pisze: ↑ndz cze 25, 2023 8:51 am Ja czegoś takiego jak ostatnio na pierwszym Krakowie Maiden nigdy wcześniej nie widziałem. Już było po gigu i widzę 6-7 chłopa leżących na sobie, odpierdalających jakieś zapasy, domyśliłem się, że tam gdzieś pod tą kanapką jest kostka (albo tak się po prostu komuś wydawało) XD Goście wili się tak kilkadziesiąt sekund na ziemi co chwile zmieniając chwyty, żeby zgarnąć kostkę. Ja stałem nad nimi i obstawiałem tylko, który wygraŻenujące kurwa bydło
www.MetalSide.pl
No ja kilka razy w życiu dla checy odpaliłem latarkę w telefonie
A zauważyliście takich "zombie", co chwilę po zapaleniu świateł, idą ze spuszczoną głową w kierunku sceny i skanują podłogę? Często takich widzę jak od barierki idę do wyjścia...
www.MetalSide.pl
Z tym "zombie" to czasem robię tak po koncertach. Czekam aż hołota skończy się bić o fanty, po czym chwilę się rozglądam, czy nie ma kostek pod butami. W ten sposób kilka kostek znalazłem.
O proszę
www.MetalSide.pl
Kiedyś jakiś dzban się oburzał, że gitarzyści powinni mieć "pierwszeństwo" do kostek 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 4876
Mam do sprzedania 4 bilety GA na Amsterdam.
75€ za bilet (nominalna cena 89€) lub 270€ przy zakupie wszystkich 4.
75€ za bilet (nominalna cena 89€) lub 270€ przy zakupie wszystkich 4.
UP THE IRONS !!!
Ale jak? "Przepraszam ja jestem gitarzystą, proszę nie łapać kostek"?
www.MetalSide.pl
Raczej "oddaj mi tę kostkę, bo ja jestem gitarzystOM"
Kolo darł się za moimi plecami, kiedy "młodzież" z przodu łapała fanty, powaga.
-
Deleted User 8263
Caly czas nie wiedzialem, czy mi sie uda :-/
Ale na IMFC zeszly w godzine
Ale na IMFC zeszly w godzine
UP THE IRONS !!!
-
Deleted User 8263
Gong na Olku jest zajebisty, w Krakowie Bruceowi spadł ten wałek do walenia a wczoraj w Dublinie cały gong