Behemoth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Laminat
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: Behemoth

Post autor: Laminat »

Coś w tym jest Nergal na końcu tego video nie wywołuje pozytywnych emocji......
Awatar użytkownika
Inferno25
-#Invader
-#Invader

Post autor: Inferno25 »

Wysłali już komuś DVD z Mystica ? Bo ja ciągle mam "w realizacji".....
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Tak, dostałem w piątek. Koncerty bardzo fajnie zrealizowane, ale filmy z tras rządzą :D
Awatar użytkownika
Inferno25
-#Invader
-#Invader

No i Nerguś się doczekał na szpik :). http://www.dodaqueen.com/do_wiadomosci-id85.html
Awatar użytkownika
Inferno25
-#Invader
-#Invader

yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Fantastyczny news :twisted: Oby tak dalej, rogi w górę ;-) :!: :twisted:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Abstract pisze:Tak, dostałem w piątek. Koncerty bardzo fajnie zrealizowane, ale filmy z tras rządzą :D
Z autografami?

Heh, tak naprawdę jeszcze wszystko przed Nergalem... Zwłaszcza okres tuż po przeszczepie szpiku będzie wyjątkowo niebezpieczny. Ale 3mamy kciuki...ee, tzn. rogi!! :)
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Tak,tak z autografami :)
Virt

Post autor: Virt »

Kompletnie nie kumam Behemotha...Pomijając, że zupełnie nie rozumiem ich jako ludzi (tró blek metal :twisted:), to muzyka delikatnie mówiąc nie nadaję się do słuchania :) Co kto lubi. Na mnie Pan Wielkie Czoło działa alergicznie
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Virt pisze:Kompletnie nie kumam Behemotha...Pomijając, że zupełnie nie rozumiem ich jako ludzi (tró blek metal :twisted:), to muzyka delikatnie mówiąc nie nadaję się do słuchania :) Co kto lubi. Na mnie Pan Wielkie Czoło działa alergicznie
Nie rozumiesz, to nie słuchaj i tyle.

Cieszy fakt znalezienia dawcy...
www.MetalSide.pl
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Najnowsze wydawnictwo formacji Behemoth, DVD "Evangelia Heretika", po czterech dniach od premiery uzyskało w Polsce status Platynowej Płyty.
Oznacza to, że w ciągu zaledwie kilku dni zestaw nabyło ponad 10 tysięcy fanów.
:twisted:

P.S Jak mi zaraz jakiś baran napiszę, ze białaczka to dobry zabieg marketingowy, który napędził sprzedaż to ma bana ;-) :facepalm:

EDIT:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... cenie.html
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Nic dziwnego, że tak szybko jest platyna, bo DVD zostało wydane na naprawdę światowym poziomie. Super dokumenty, fajnie zrealizowane koncerty. Za taką kasę to naprawdę niezły deal. :) Jak to zwykle Behemoth pokazał, że oferują produkt światowej klasy.
Awatar użytkownika
benedykt
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: benedykt »

dzieki za skany ;-)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Nargal już po przeszczepie:

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... zepie.html

Trzymam kciuki, żeby wszystko był ok.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Z wielką ulgą i radością chcemy podzielić się z wami tym wspaniałym newsem: Nergal w poniedziałek 17go stycznia opuścił klinikę Hematologii w Akademii Medycznej w Gdańsku i w chwili obecnej rehabilituje się w swoim gdańskim mieszkaniu. Oto kilka słów, którymi się z nami podzielił parę dni po wyjściu na wolność...

"Witajcie! Chciałoby się powiedzieć: W końcu. Po blisko półrocznym pobycie w szpitalach, kilku cyklach chemioterapii, naświetlaniach i przeszczepie szpiku zostałem w stanie dobrym wypuszczony do domu. Czuje się nieźle, biorąc pod uwagę intensywność terapii. Nie był to dla mnie łatwy okres ale tak jak sobie założyłem, wyszedłem z tego z tarczą. Nigdy nie zakładałem innej opcji choć bywały ciężkie momenty... W tym miejscu musze podziękować kilku osobom, dzięki którym te ciężkie momenty były względnie znośne. Dziękuję rodzicom. Należy Wam się pomnik za miłość i cierpliwość. Dorotce, za heroiczną postawę, miłość i wsparcie. Nie mogę pominąć jej fanów, którzy dla mnie i innych chorych zrobili również gigantyczną pracę. Jesteście wielcy! Fani Behemoth na całym świecie przeszli samych siebie, organizując imprezy mające na celu uświadamianie innych czym jest białaczka. Wielkie brawa. Za profesjonalizm i wielkie serce dziękuję prawdziwym bohaterom: prof. Hellmanowi, dr Piekarskiej, dr Knopinskiej, doc Giebelowi, prof. Hołowieckiemu i wszystkim pielęgniarkom na wydz. hematologii Akademii Medycznej w Gdańsku oraz w klinice onkologii w Gliwicach. Mojemu zespołowi za przyjaźń i niekończące się wsparcie. Wszystkim przyjaciołom, którzy byli przy mnie na początku choroby i przy wyjściu ze szpitala. Lista jest zbyt długa żeby Was wszystkich wymienić, ale pamiętajcie, że macie miejsce w moim sercu na zawsze."

Nergala czeka teraz kilkumiesięczna rekonwalescencja. W tym okresie muzyk będzie przebywał w swoim mieszkaniu na jednym z gdańskich osiedli.

"Co prawda cale leczenie przebiegło właściwie podręcznikowo a sama operacja podawania nowego szpiku przeszła bezproblemowo, podobnie jak okres potransplantacyjny, to właśnie w ciągu najbliższych miesięcy będę musiał na siebie wyjątkowo uważać. Oczywiście będę miał dużo czasu, żeby nabrać sil, zastanowić się nad strategia i powrotem na scenę, który to moment zbliża się nieuchronnie (śmiech). Przede wszystkim jednak muszę odbudować kondycje fizyczną... poza tym mam straszny głód grania, od pół roku w końcu nie grałem na gitarze! Mam wiele do nadrobienia ale też mnóstwo motywacji i wręcz palę się do pracy. To będzie dla mnie i dla zespołu bardzo ważny rok!".

http://www.behemoth.pl/site/index.php/p ... E_SZPITALA_!!!
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

i tak ma być!! Brawo!!
yankes
-#Clansman
-#Clansman