W sumie z tego co widzę pierwszy koncert rzeczywiście może być w Belgii.
Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Jak mi się marzy jakiś kameralny koncert typu warm-up w Londynie jak zwykli kiedyś robić...dla bardzo ograniczonej publiczności 
Po Serbii zostały 4daty do ogłoszenia z tego co Rod zapowiadał, czyżby mieli zacząć jednak nie od halówki?
A mi się wydaje, że w czerwcu jeszcze będzie ta Hiszpania i trzy daty będą dodane w maju...
A mnie sie widzi ze 50/50 na maj i czerwiec lub 1 na maj i 3 na czerwiec
Moim zdaniem jeszcze halowka w rosji wchodzi w gre na otwarcie.
Jak nie rosja to portugalia, steve ostatnio chyba lubi zaczynac od domu.
Tyle ze jedno wyklucza drugie, czyli albo potrugalia albo rosja.
Hiszpania i Belgia . I zostaje miejsce na jeden gig i wyglada ze bedzie to jakis dodatkowy koncert w jednym z krajow ktory ma juz koncert. Niemcy, Anglia, hiszpania? Moze wlochy?
Racje moze tez miec wicker i finalnie bedzie mniej gigow niz zapowiadali....
Jak nie rosja to portugalia, steve ostatnio chyba lubi zaczynac od domu.
Tyle ze jedno wyklucza drugie, czyli albo potrugalia albo rosja.
Hiszpania i Belgia . I zostaje miejsce na jeden gig i wyglada ze bedzie to jakis dodatkowy koncert w jednym z krajow ktory ma juz koncert. Niemcy, Anglia, hiszpania? Moze wlochy?
Racje moze tez miec wicker i finalnie bedzie mniej gigow niz zapowiadali....
Liczę, że do końca lutego wszystko ogłoszą. Może nawet dzisiaj?
No i tydzien bez zadnej daty, a ja musze w przyszlym tygodniu odbyc rozmowe o przedluzeniu kontraktu i urlopie na maiden. Mialem nadzieje ze bede znal cala rozpiske...
- hipcio_stg
- -#Moonchild

RALF tak z czystej ciekawości ile koncertów robisz w 2014r?
Na ten moment Poznań i to cholera wie, czy w końcu pojadę,,, żenię się!!!! 
RALF pisze:Na ten moment Poznań i to cholera wie, czy w końcu pojadę,,, żenię się!!!!
- hipcio_stg
- -#Moonchild

To co się tak podniecasz i nie możesz doczekać tych dat? Martw się lepiej dopilnowaniem wesela niż datami koncertów na które i tak nie pojedziesz.
Bo tu o sprawę samego Maiden chodzi, moje uczestnictwo to tylko dodatek. Nie powiedziałem, że na bank NIE POJADĘ!!!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jest szansa, że jak się Ralf w końcu ożeni, to może przestanie mieć tyle wolnego czasu na wypisywanie głupot na forum 
może to już koniec ogłaszania dat i trasa jest kompletna? 
Wiesz, że mi to przez głowę przeszło. Niby na tym AZKENA ROCK mieli być IM a ogłosili Blondie, jest bardzo mało czasu, więc to chyba ostatni dzwonek?!
Mysle ze to nie koniec. Raczej poinformuja ze dany koncert jest pierwszy wiec przed forta rock cos wpadnie... i jesli to prawda o tym azkena rock to moim zdanie srart trasy w portugalii/hiszpani wydaje sie realny. Do tego jeszcze halowka w belgii i jedno nie wiadomo co... moze mieli w planach rosje, ale w zwiazku z tym co sie dzieje koncert przepadl....
Ewentualnie tez tak obstawialem, ze planowali cos na wschodzie, ale w zwiazku z zaistniala sytuacja...
Nawet jesli juz niewiele doloza to chyba dojdzie jakas data na start, ale myslalem ze do marca juz dawmo wszystko oglosza
Nawet jesli juz niewiele doloza to chyba dojdzie jakas data na start, ale myslalem ze do marca juz dawmo wszystko oglosza
http://www.wort.lu/de/view/iron-maiden- ... 7c214a1eb3
Przenoszą koncert w Luksemburgu na teren festiwalu "Rock The Field". Support: Ghost, pojemność ponad 12,000
Przenoszą koncert w Luksemburgu na teren festiwalu "Rock The Field". Support: Ghost, pojemność ponad 12,000
A koncert wyprzedany, wiec ciekawe czemu
Wyprzedany był w ponad 100 min. ciągle zainteresowanie jest ogromne - dlatego(...) Ale wiesz, inni graja w Rosji na Litwie, Łotwie - nawet teraz w szczycie konfliktu vide: Depeche Mode