07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Oczywiście, że sprzedają xd
Jak by kogoś to interesowało to zostało ok 10 000 biletów... 
Tzn., że ile się sprzedało ? 
Pewnie juz tak zostanie

Raczej nie(...), mam info z samego żródla, całkowita pula to ~30000 biletow, pierwotna ilość przeznaczona do obrotu rynkowego to 24000, zostało 10,354 Z CAŁEJ PULI!!!Qba666 pisze:Pewnie juz tak zostanie![]()
Zainteresowanie wejściowkami jest bardzo duże, koncert na bank zostanie wyprzedany, nie ma (I nie było ) ŻADNEJ REKLAMY MEDIALNEJ, nie będzie potrzebna. Wieść nieoficjalna: ponoć supportem ma być Within Temptation!
Nooo to byłby dość konkretny support ale jakoś nie wierzę
Za dory support jak na Maiden w Polsce :p No chyba ,że mieliby supportować Maiden na całej trasie
Jest taka opcja... Powiem tak - liczę na Vader!!!
Dzieki za info z samego źródła :beerfaust pisze:Raczej nie(...), mam info z samego żródla, całkowita pula to ~30000 biletow, pierwotna ilość przeznaczona do obrotu rynkowego to 24000, zostało 10,354 Z CAŁEJ PULI!!!
Zainteresowanie wejściowkami jest bardzo duże, koncert na bank zostanie wyprzedany, nie ma (I nie było ) ŻADNEJ REKLAMY MEDIALNEJ, nie będzie potrzebna. Wieść nieoficjalna: ponoć supportem ma być Within Temptation!
Oni na bank nie. Prędzej na Metefaust pisze:Jest taka opcja... Powiem tak - liczę na Vader!!!
No to jesli zostalo juz tylko 10000 to na pewno zejda wszystkie bo duza czesc ludzi kpuje bilet na ostatnia chwile!
JEsli WT bylby supportem to super!
JEsli WT bylby supportem to super!
Świetny koncert bysmy mieli. Zastanawiam się tylko na ile to jest wiarygodne info
Poprostu musieliby jechać z IM w trasę po Europie (lub tylko części), bo nie widzi mi się ,że graliby specjalnie ten koncert tylko w Polsce.
wtedy pozostale 10000 biletow zejdzie w moment 
Co WT, to tylko przecieki - a bilety zejdą na 1mln %!!!
co do WT, to są na oficjalnej juz od jakiegos czasu potwierdzeni jako support Maidenów w Twickenham, w Londynie, więc nie zdziwiłoby mnie gdyby i u nas byli... a to, że ich za bardzo nie lubie to już inna sprawa...
(choć może ten koncert mnie do nich przekona)
Tylko ,że pomiędzy tymi koncertami jest miesiąc co wcale nie oznacza ,że będą dalej grać z Maiden. W najgorszym wypadku supportem oprócz Lauren będzie Avenged Sevenfoldwojteq pisze:co do WT, to są na oficjalnej juz od jakiegos czasu potwierdzeni jako support Maidenów w Twickenham, w Londynie, więc nie zdziwiłoby mnie gdyby i u nas byli... a to, że ich za bardzo nie lubie to już inna sprawa...
Na koncert w Wawie jest dostępnych jeszcze 9606 biletów:) To chyba nie jest źle:)
No to jestem spokojny. Będzie sold-out na 100%.
Idę wykupić wszystkie co zostały i będę sprzedawał po 400 zeta hahah!
zaraz po Twojej starej
EDIT:
zobaczymy. nie mam zamiaru się ścinać, poza tym nadal mi sie w sold out nie chce wierzyć
EDIT:
zobaczymy. nie mam zamiaru się ścinać, poza tym nadal mi sie w sold out nie chce wierzyć
już nie mam tu najwięcej postów