Bruce sam jest eurosceptykiem więc raczej będzie świętować.Zakkahletz pisze:To już w przyszłym miesiącu!
Taka sytuacja, że akurat tego dnia w Wielkiej Brytanii jest referendum w sprawie pozostania kraju w UE, więc może się zdarzyć, że przed koncertem ojczyzna IM będzie członkiem tego grona, a po koncercie już nie. Ciekawe, czy Bruce jakoś odniesie się do tego w trakcie gigu.
23/06/2015 - Iron Maiden - Kowno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 23/06/2015 - Iron Maiden - Kowno
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jak będzie Brexit, to z Unią może być tak jak ze sterowcem w EOTC...WICKER MAN pisze:Bruce sam jest eurosceptykiem więc raczej będzie świętować.![]()
Wątpię że będzie się odnosił do tego, wątpię tym bardziej że będzie "świętował" - bez względu na wynik referendum (nawiasem mówiąc myślę, że jednak zostaną w UE). Swoją drogą nie słyszałem jego jakichkolwiek kategorycznych wypowiedzi na ten temat - coś tam narzekał na UE o ile pamiętam, ale od narzekania do wyboru zostać czy wyjść jeszcze daleka droga. Aczkolwiek może się mylę i faktycznie mówił coś bezpośrednio na ten temat, nigdy jakoś nie interesowały mnie opinie kogoś z zespołu na tematy polityczne.WICKER MAN pisze:Bruce sam jest eurosceptykiem więc raczej będzie świętować.Zakkahletz pisze:To już w przyszłym miesiącu!
Taka sytuacja, że akurat tego dnia w Wielkiej Brytanii jest referendum w sprawie pozostania kraju w UE, więc może się zdarzyć, że przed koncertem ojczyzna IM będzie członkiem tego grona, a po koncercie już nie. Ciekawe, czy Bruce jakoś odniesie się do tego w trakcie gigu.![]()
Dobre porównanie i sporo w tym prawdy.Zakkahletz pisze:Jak będzie Brexit, to z Unią może być tak jak ze sterowcem w EOTC...
Jesli ktos jest chetny na podroz na koncert w Kownie przy pomocy Cessny i dorzuci sie do paliwa lotniczego to bede sie wybierac z Warszawy w dniu koncertu i wracac nastepnego dnia. Nie jest to moze Ed Force One, ale z pewnoscia bedzie szybciej niz samochodem 
Can The End Be At Hand?
Wooo
Ja odpadam bo pojade pewnie ze smok ticket
ale tak z ciekawości ile to wyjdzie?
przecież to atrakcja porównywalna do samego koncertu
no chyba, że ktoś często lata samolotem
Ja odpadam bo pojade pewnie ze smok ticket
ale tak z ciekawości ile to wyjdzie?
przecież to atrakcja porównywalna do samego koncertu
no chyba, że ktoś często lata samolotem
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Cos okolo 500-600zl na osobe za cala wycieczke. Im wiecej osob tym oczywiscie mniej na osobe.
Can The End Be At Hand?
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

mam dwie sztuki na sprzedaż - wysypał mi się wyjazd...
http://allegro.pl/show_item.php?item=6182741210
cena do uzg.
cena do uzg.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak ktoś chętny na jeden, to ja bym wziął drugiIron_Black pisze:mam dwie sztuki na sprzedaż - wysypał mi się wyjazd...
cena do uzg.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

i nic ? ... opyle za 400 zł nawet - bilety są 100% pewne - jeśli ktoś z Was jest chętny na priv podam nr tel.Iron_Black pisze:mam dwie sztuki na sprzedaż - wysypał mi się wyjazd...
cena do uzg.
Wiesz co, daj ogłoszenie na portalach społecznościowych z Maiden - FB najlepiej, sporo jest nawet polskich stroniczek...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja jeden biorę od ręki :p .Iron_Black pisze:i nic ? ... opyle za 400 zł nawet - bilety są 100% pewne - jeśli ktoś z Was jest chętny na priv podam nr tel.Iron_Black pisze:mam dwie sztuki na sprzedaż - wysypał mi się wyjazd...
cena do uzg.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

skoluj kupca na drugi odrazu
)) - z jednym to potem z reka w nocniku zostane 
-
Deleted User 5155
Iron_Black i Dzosef - sprawdźcie priv. Zgłaszam się jako drugi chętny
Będę w Kownie
W tym tygodniu kupię bilecik 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Jasne, jasne - połowa ludzi tam z PL będzie.
Zazdroszczę Krusejderkrusejder pisze:Będę w KownieW tym tygodniu kupię bilecik
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Przekalkulowałem, że lepsze Kowno w hali od Wrocławia na stadionie. No i jeszcze miodów litewskich nawiozę do domu 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Eee, to u nas odpuszczasz... ja robię Polskę i Czechy niemal kolejno (dzień przerwy).
Niezła bieda na trybunach w Kownie - mniej niż miesiąc do koncertu, a tam pustki, panie!
Wszystkie górne sektory wyłączone ze sprzedaży, będą puste. Z sektorów na niższym poziomie jedynie vis-a-vis sceny i te najbliższe zajęte w większości, ale zaraz kolejne już średnio w 2/3 są puste. Ogólna zajętość niższych sektorów na pewno nie przekracza połowy. Co ciekawe, płyta będzie mniejsza niż w naszych arenach, bo sektory w Kownie są w sprzedaży razem z tymi "dostawkami" jak na gry sportowe (najniższe rzędy).
Jak na jedyny koncert w rejonie całej "Pribałtiki", w dodatku z udziałem Polaków, Białorusinów i Rosjan, to kiepścizna. Oby tylko panowie nie zagrali na pół gwizdka, trzeba będzie pod sceną się postarać wykazać aktywną postawą... Btw. Z wdzięcznością dam się przygarnąć komuś z FTTB. Wynagrodzę dnia następnego kilkoma "alusami" i wędzonym świńskim uchem
M.
Wszystkie górne sektory wyłączone ze sprzedaży, będą puste. Z sektorów na niższym poziomie jedynie vis-a-vis sceny i te najbliższe zajęte w większości, ale zaraz kolejne już średnio w 2/3 są puste. Ogólna zajętość niższych sektorów na pewno nie przekracza połowy. Co ciekawe, płyta będzie mniejsza niż w naszych arenach, bo sektory w Kownie są w sprzedaży razem z tymi "dostawkami" jak na gry sportowe (najniższe rzędy).
Jak na jedyny koncert w rejonie całej "Pribałtiki", w dodatku z udziałem Polaków, Białorusinów i Rosjan, to kiepścizna. Oby tylko panowie nie zagrali na pół gwizdka, trzeba będzie pod sceną się postarać wykazać aktywną postawą... Btw. Z wdzięcznością dam się przygarnąć komuś z FTTB. Wynagrodzę dnia następnego kilkoma "alusami" i wędzonym świńskim uchem
M.
A ja mam egzamin w ten dzień...ale jadę, w końcu to Maiden!