27/11/2018 - Slayer - Łódź

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: 27/11/2018 - Slayer - Łódź

Post autor: Deleted User 2259 »

Kiedyś znajomy zlapal chyba to byl chorzow 05/06, kostke Kinga, jacys kolesie na niego po koncercie polowali o ta kostke podobno :lol:
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Cóż. sellerową mam "tylko albo aż" Holta... ale grunt że z całej czwórki wielkiej przynajmniej po sztuce jest ;-)
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

Z souvenirów z tego koncertu przywiozłem kostkę Scotta Iana i Gary'ego Holta i co dla mnie najlepsze czapeczkę z daszkiem Obituary, którą po koncercie dostałem od Donalda Tardy'ego przy autokarze. Kerry'ego kostki nie mam, ale mam za to dwie Hannemana z 2002 z Katowic i z 2007 też z Katowic.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

No to jesteś na propsie :> wrzuć fotki jak możesz. Ja widziałem Slayera 3 razy, raz nawet mialem barierki, ale nigdy nic nie zdobyłem jesli o nich chodzi.
Awatar użytkownika
LukaSieka

Post autor: LukaSieka »

Generalnie np. Anthrax rzucali mnóstwo kostek. Całe garście. Tak samo jak poprzednio w stodole. Pamiętam niektórzy po 2-3 mieli po koncercie.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Invader pisze: czw lis 29, 2018 3:12 pm A kostki rzucali? ma ktos?
Rzucali i to sporo po koncercie.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

LukaSieka pisze: czw lis 29, 2018 4:18 pm Generalnie np. Anthrax rzucali mnóstwo kostek. Całe garście. Tak samo jak poprzednio w stodole. Pamiętam niektórzy po 2-3 mieli po koncercie.
Joey chyba raz po prostu podszedł do statywu, wyciągnął ich z 5 i tak o rzucił w tłum :)

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Saul
-#Invader
-#Invader

Post autor: Saul »

Powiem Wam, że ogarneła mnie pewna nostalgia po koncercie. Podobne odczucie miałem jak usłyszałem informacje, że zmarł Jeff. Jak to ostatni koncert, to znaczy, że już wiecej nie zagrają? Dziwne uczucie. Tym bardziej, że ich forma jest kozacka. Wokal Toma rewelacja! To z jaką ten 57-latek wypluwał słowa kolejnych utworów do tej pory wywołuje u mnie gęsią skórkę. Holt, King i Bostaph to klasa sama w sobie. Kiedyś przeczytałem, że Slayer bez Jeffa to najlepszy na świecie cover band Slayera, to i tak będzie mi brakować tych coverów. I wcale nie poczuje się oszukany, jeśli faktycznie plotki apropo przyszłorocznego koncertu w Polsce się potwierdzą i jak za 2/3 lata znowu coś razem pograją. Liczę wręcz na to!
Ktoś wspomniał, że z przodu sami gimnazjaliści, kurcze może byliśmy na innym koncercie, ale ja miałem wręcz odwrotne odczucia, że tak mało młodych ludzi.
Przyłączam się też do zdania, że LoG był tam najmniej potrzebny, zupełnie nie moje klimaty.
Najjaśniejszy punkt koncertu to dla mnie Hell Awaits, które ostatnio słyszałem na żywo w 2005 roku w Stodole i Chemical Warfare, które na żywo niszczy! Mimo, że gusta muzyczne ewoluują, że pewne rzeczy się zmieniają to Slayer jest zespołem, który będę kochał całe życie. Szósty koncert Slayera zaliczony i oby nie ostatni!
Obrazek
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Spokojnie mogli by pograć jeszcze kilka dobrych lat. Myślę, że decyzja o zakończeniu kariery nie należała do Kinga, a właśnie do Toma. On już kilka lat temu mówił, że chciałby więcej czasu spędzać z żoną, dziećmi i mieć dla nich czas.

Dwa lata temu Kerry mówił, że to za wcześnie i że chce nagrać jeszcze płytę lub dwie.
https://www.antyradio.pl/Muzyka/Rock-Ne ... ture-10152
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

No to po raz drugi ostatni koncert Slayeraw Polsce.
Tym razem 06/2019 Gliwice :)
W Lodzi na sam koniec koncertu rzucali bardzo duzo kpstek ze sceny. Widać ze byli mega zadowoleni z przyjecia przez publike
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Budziol pisze: pn gru 03, 2018 7:33 pm No to po raz drugi ostatni koncert Slayeraw Polsce.
Gdzieś ogłaszali Łódź jako ostatni? :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
ODPOWIEDZ