Ulubiona składanka z hitami IM
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiona składanka z hitami IM
Best of the B-Sides. Szczerze mówiąc, składanki utworów studyjnych nie pasują mi do Maiden. Mam Best of the Beast, ale wcale jej nie słucham. O wiele bardziej lubie słuchać całych albumów. Wszystkie kawałki zyskują w kontekście albumu. A na B-Sides mam wiele znakomitych smaczków jeśli chodzi o muzę maiden i wolę sięgać po te krążki.
-
Tapmenshfagh
Best Of The Beast - Virus! + Afraid
Edward The Great, bo dostałem go od swojej byłej dziewczyny, którą miło wspominam.
- Ironkostek
- -#Trooper

a ja uważam, że debeściaki to nic wiecej niż wyciaganie kasy od fanów i jedynie B'sides zawierała niepublikowany na longplayach materiał.
Niekoniecznie, czasem fajnie mieć składankę z hiciorami jeżeli np. nie masz zamiaru kupować specjalnie płyt.Ironkostek pisze:a ja uważam, że debeściaki to nic wiecej niż wyciaganie kasy od fanów i jedynie B'sides zawierała niepublikowany na longplayach materiał.
albo jak nie chcesz brać 10 płyt w podróżMidian pisze:Niekoniecznie, czasem fajnie mieć składankę z hiciorami jeżeli np. nie masz zamiaru kupować specjalnie płyt.Ironkostek pisze:a ja uważam, że debeściaki to nic wiecej niż wyciaganie kasy od fanów i jedynie B'sides zawierała niepublikowany na longplayach materiał.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Best Of The B'Sides za Reach Out.