29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Ja początkowo nie zamierzałem zamawiać biletu przez net, ale jak słysze że w empiku będą dopiero po Nowym Roku, to nie wiem czy się doczekam 
Ostatnio zmieniony sob gru 18, 2004 11:21 am przez Thorwald, łącznie zmieniany 1 raz.
bilety pewnie będą przed koncertem rozdawać 
-
El Dorado
ja bym zamowil... ale moi kumple jeszcze nie wiedza czy jada... i jedziem na siedzonka to trzeba miec siedzenia obok
to musze na nich czekac:/
Dopiero poThorwald pisze:Ja początkowo nie zamierzałem zamawiać biletu przez net, ale jak słysze że w empiku będą dopiero po Nowym Roku, to nie wiem czy się doczekam
Kumpel był wczoraj i mi mówił, a w innych sklepach podobnieS1MON pisze:skąd wiesz??? A co z mniejszymi sklepami...
Thorwald pisze:Kumpel był wczoraj i mi mówił, a w innych sklepach podobnieS1MON pisze:skąd wiesz??? A co z mniejszymi sklepami...
A nie będą sprzedawać np. w kasie Spodka? Powinny być od poniedziałku!
Zresztą oni zawsze tak pieprzą a bilety są lada chwila. Pójdę do empiku w poniedziałek i się zapytam.
Jak ze jestem tu pierwszy raz to wypadaloby sie przywitac : WITAM wszystkich
To by na razie bylo na tyle
Ivona nie lam sie bilet na pewno dojdzie.Dzwonilem przed chwila do Mystica bo tak samo jak Ty nie otrzymalem potwierdzenia i poinformowano mnie ze ze wzgledu na tak duza ilosc zamowien oni nie odsylaja zwrotnych mejli tylko odrazu realizuja zamowienie. W nastepnym tyg. powinnas miec bilet.Ivona pisze:a ja jeszcze nie otrzymalam swojego potwierdzenia![]()
kurde podlamalo mnie to
To by na razie bylo na tyle
-
IvonMaiden
- -#Invader

Vampajer ogromne dzieki za informacje az mi czynnosci zyciowe powrocily do normy a wlasciwie to podskoczyly ponad norme

naprawde wielkie dzieki za wiadomosc :rocx
naprawde wielkie dzieki za wiadomosc :rocx
Nie ma sprawy Ivona
Ja tak samo bardzo sie ciesze bo tez juz trzeslem porami
No to bilet juz prawie mam tylko teraz kwestia kiedy sie matury skonaczal. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i bede mogl znowu sobie poskakac przy dzwiekach IM
Pozdro
Pozdro
Teraz bodajże w Popcornie jako dodatek jest aparat jednorazówka. Co prawda pewnie 3/4 zdjęć nie wyjdzie, ale sprzętu nie żal.Ivona pisze:Michcio pisze:trzeba ugadac sie z ochrną by przmycić jaką kamerka![]()
![]()
sadzicie ze z aparatem fotograficznym tez moze byc problem???
KMFDM
Ja na koncert biore aparat z możliwością nagrywania filmów, ale filmy są bez dźwięku.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
-
IvonMaiden
- -#Invader

Greddo pisze:Teraz bodajże w Popcornie jako dodatek jest aparat jednorazówka. Co prawda pewnie 3/4 zdjęć nie wyjdzie, ale sprzętu nie żal.Ivona pisze:Michcio pisze:trzeba ugadac sie z ochrną by przmycić jaką kamerka![]()
![]()
sadzicie ze z aparatem fotograficznym tez moze byc problem???
co racja to racja
Ktos tu napisal ze aparat w Katowicach i Wroclawiu mozna bylo wniesc bez problemu. O ile w Katowicach nie mialem problemu to we Wroclawiu bylo juz inaczej. Pan ochroniarz stwierdzil ze nie ma takiej mozliwosci i kazal mi wyciagnac baterie.... Tak wiec radze miec zapasowe 
Ja na Metallice i na Maiden we Wrocławiu aparat wniosłem bez problemu ..... w Majtkach 
eh no czyli nie tak bez problemu. Ja sie nigdy nie kryje z tym. Wnosze normalnie w kieszeni. Jak sie pytaja co mam to mowie ze aparat i zwykle puszczaja, czasem sobiee kaza pokazac i luz. Tylko ten jeden raz we Wrocku mi sie zdazyla taka sytuacja ze mi kazali baterie wyjac. Mialem o tyle szczescie ze jak zobaczylem ze nie ma miejsca w szatni to kazalem sie wypuscic bocznym wejsciem do samochodu no i z samochodu przynioslem zapasowe baterie :-) Po czym w trakcie koncertu zgubilem aparat. Co lepsze po koncercie sie znalazl. Byl zdeptany przez tlum ale dziala do dzis - normalnie jak ruska maszyna 
Od niedawna mam cyfrókę i boje się brac troche
. Moze to dlatego, że na moim pierwszym koncercie kolesiowi przede mną zabrali aparat i nie wiem czy mu po koncercie oddali czy przepadł.
-
Iron Man
- -#Prodigal son

LUDZIE !!! Pomóżcie !!! Mam 14 lat i chcę jechać na Mystic Fest...mieszkam NAD Szczecinem, a więc wycieczka do Chorzowa to dla mnie jak na koniec świata...byłem wprawdzie na Mysticu we Wrocku, ale Chorzów to istna tragedia...wchodzi w grę oczywiście tylko wypad z tatą...jedynym wyjściem jest załatwić nocleg w jakimś hotelu w pobliżu stadionu, bo na pociągi o tak późnej porze o jakiej festiwal się skończy nie liczę (a samochód taką odległość to se mogę z głowy od razu wybić) W mojej mieścinie niewielu będzie fanatyków, którzy się zdobędą na TAKI wypad...pare osób...wchodzi w grę tylko sektor, tak jak we Wrocku, bo jestem dość niski, młody i słaby...nie dam rady wytrzymać tyle godzin na płycie...a więc koszty będą bardzo duże...a wszyscy w rodzinie mi się dziwią dlaczego mi tak zależy na kolejnym koncercie Maiden, bo "przecież już byłem już raz na Ironach, to po co jechać znowu ?? Lepiej jedź na coś innego, nowego". Ojciec wcale nie jest tak bardzo chętny na ten koncert...nie widzi za bardzo sensu tego wszystkiego...ja już nie wiem co mam mówić i robić, wiem, że MUSZĘ jakoś się dostać na koncert Maiden...a może bardziej się opłaca jechać gdzieś bliżej, ale w innym kraju np. ?? Ale nigdzie przecież nie będzie tak wspaniałej atmosfery jak w Polsce. Czy byliście kiedyś w podobnej sytuacji ?? Myślę, że tak, a więc poradźcie mi coś...proszę 
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
-
szatanista
- -#Long distance runner

Hmmm... sensownym rozwiazaniem byloby zalapac sie do jakiegos autokaru ktory zawiezie fanow pod sam stadion. Mysle ze z takiego miasta jak szczecin napewno taki autokar wyjezdzal bedzie, wiec nadstaw uszu i czekaj na informacje o takowym!!!
Mam takie pytanko. Zamówiłem dwa bilety na płytę. Podałem swoje dane itp. i na końcu pojawiło mi się:
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.
Upewnij się, czy Twój program pocztowy w folderze wysłanych elementów zawiera e-mail z zamówieniem.
Po otrzymaniu zamówienia niezwłocznie skontaktujemy się celem jego potwierdzenia.
Zapraszamy ponownie !!!
Natomiast w programie pocztowym otworzył mi się nowy e-mail z adresem art@mystic.com.pl i tematem "Zamowienie internet". Mam wysłać ten e-mail ? Coś w nim wpisać czy coś ?
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.
Upewnij się, czy Twój program pocztowy w folderze wysłanych elementów zawiera e-mail z zamówieniem.
Po otrzymaniu zamówienia niezwłocznie skontaktujemy się celem jego potwierdzenia.
Zapraszamy ponownie !!!
Natomiast w programie pocztowym otworzył mi się nowy e-mail z adresem art@mystic.com.pl i tematem "Zamowienie internet". Mam wysłać ten e-mail ? Coś w nim wpisać czy coś ?