Iron Maiden TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden TV
Jest wspinaczka Bruce'a na rusztowanie podczas No More Lies , później także jednego z fanów i dwóch ochroniarzy za nim??
Jest całe No More Lies ?
Jest cały Iron Maiden??
Jak to będzie to może w końcu faktycznie będzie Wrocław.
Jest całe No More Lies ?
Jest cały Iron Maiden??
Jak to będzie to może w końcu faktycznie będzie Wrocław.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przenieście się z tym do działu "Dla kolekcjonerów" - a dokładnie do TEGO tematu. 
Dis --> jeśli naprawdę to jest Wrocław to nie chwal się tylko go nam udostępnij.
Aczkolwiek to pewnie kolejny Madryt.
Jeśli Bruce nie krzyczy "Scream for me Poland!" to nie ma o czym marzyć. 
Dis --> jeśli naprawdę to jest Wrocław to nie chwal się tylko go nam udostępnij.
Aczkolwiek to pewnie kolejny Madryt.
Koleś od którego ściągałem to zapewniał mnie, że to jest nasz wrocławski koncert... wygląda jak ten z Wrocławia, na którym byłem... slatego nie widze powodu ,żeby to był Madryt czy coś... udostępnione mam cały czas :]
Give me Ed... till I'm dead...
wieszDis pisze:Koleś od którego ściągałem to zapewniał mnie, że to jest nasz wrocławski koncert... wygląda jak ten z Wrocławia, na którym byłem... slatego nie widze powodu ,żeby to był Madryt czy coś... udostępnione mam cały czas :]
daj na to namiary, może 
Zapewniam Cie, iz to nie jest WroclawDis pisze:namiary:
Klocek z Komnaty z DC ++
No to sprawa się wyjaśniła 
To napewno nie jest Wroclaw to Madryt, pogadalem z gosciem
Znowu zludne nadzieje 
EDIT:
MaYeR zauwazylem w Twojej wypowiedzi jakis dziwny ton, czyzbys mial Worclaw przypadkiem??
EDIT:
MaYeR zauwazylem w Twojej wypowiedzi jakis dziwny ton, czyzbys mial Worclaw przypadkiem??
Pojawila sie teoretyczna szansa na obszerniejsza relacje z chorzowskiego koncertu Maiden, bowiem VIVA Polska rozpoczyna cotygodniowa emisje programu OVERDRIVE (chyba bedzie on niezalezny od tego z niemieckiej VIVY Plus), wiec jest szansa, ze pojawia sie urywki z Chorzowa
.
-
El Dorado
no to moze by dali cały koncert:D nastepna petycja??Kroczniok pisze:Pojawila sie teoretyczna szansa na obszerniejsza relacje z chorzowskiego koncertu Maiden, bowiem VIVA Polska rozpoczyna cotygodniowa emisje programu OVERDRIVE (chyba bedzie on niezalezny od tego z niemieckiej VIVY Plus), wiec jest szansa, ze pojawia sie urywki z Chorzowa.
Calego koncertu na 99,9% nie bedzie. Program OVERDRIVE trwa tylko godzine (w tym reklamy), a wiec pozostaje ok 45/50 minut, czyli jest szansa na podobna relacje do tej z Dortmundu 2003, nic wiecej
Czy informacja o Overdrive z Maiden na Vivie PL są potwierdzone. Jeżeli tak to można prosić jakąś dokładną godzinę.
Blood Brother pisze:Czy informacja o Overdrive z Maiden na Vivie PL są potwierdzone. Jeżeli tak to można prosić jakąś dokładną godzinę.
Oby oby cieszylibysmy się wszyscy. Relacja z Dortmundu była Suuppeeer. Czakm na jakies potwierdzone informacje.

UpTheIrons
dla mnie bombaKroczniok pisze:Calego koncertu na 99,9% nie bedzie. Program OVERDRIVE trwa tylko godzine (w tym reklamy), a wiec pozostaje ok 45/50 minut, czyli jest szansa na podobna relacje do tej z Dortmundu 2003, nic wiecej
relacja z Dortmundu była naprawdę fajna
Tyle, ze tamten koncert byl nagrywany przez IM na DVD i bylo dosc pare kamer, a u nas niewiem czy sie ktos pofatyguje, ale mam nadzieje, ze sie tym zainteresujaMan_Of_The_Edge pisze:dla mnie bomba![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nawet i kilka kawałków stanowiłoby wielki sukces!Kroczniok pisze:Calego koncertu na 99,9% nie bedzie. Program OVERDRIVE trwa tylko godzine (w tym reklamy), a wiec pozostaje ok 45/50 minut, czyli jest szansa na podobna relacje do tej z Dortmundu 2003, nic wiecej
Cóż, zobaczymy... Jeśli VIVA zostanie patronem medialnym koncertu to rzeczywiście są szanse na jakiś materiał... Choć wszystko zależy też od management'u Iron Maiden...
Wcale nie. To Maideni stwierdzili, że wykorzystają okazję i nagrają koncert także dla swoich potrzeb. Pomysł z filmowaniem wyszedł od Vivy, a nie Maiden. Podobnie było we Wrocku - Maideni ściągnęli swoich zaufanych ludzi, aby czuwali nad rejestracją koncertu po tym jak dowiedzieli się, że w hali będzie kilka kamer rejestrujących koncert Kata.Kroczniok pisze:Tyle, ze tamten koncert byl nagrywany przez IM na DVD i bylo dosc pare kamer, a u nas niewiem czy sie ktos pofatyguje, ale mam nadzieje, ze sie tym zainteresujaMan_Of_The_Edge pisze:dla mnie bomba![]()
![]()
No i wlasnie dlatego niewiem czy sie ktos pofatygujeWICKER MAN pisze:Wcale nie. To Maideni stwierdzili, że wykorzystają okazję i nagrają koncert także dla swoich potrzeb. Pomysł z filmowaniem wyszedł od Vivy, a nie Maiden. Podobnie było we Wrocku - Maideni ściągnęli swoich zaufanych ludzi, aby czuwali nad rejestracją koncertu po tym jak dowiedzieli się, że w hali będzie kilka kamer rejestrujących koncert Kata.