Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Ile biletów sprzedano?
Ja bilet na Metę (płyta) kupowałem tuż przed Wielkanocą i miałem numer około 16.000... Jednak nie wiem czy szły one po kolei. 
Ja kupowałem na Metę 2 tygodnie przed koncertem i miałem 16541, więc jeśli szły po kolei to w ostatnie 2 tygodnie poszło 3/4 biletów
osobiście wątpie, żeby tak było 
No moze nie idą po kolei i tutaj
Może jest tak że poszło wiecej niż myślimy
W końcu większość z nas kupiłą bilety na samym początku
a potem to nei wiadomo ile osób kupiło bo nie ma się kto tym poczwalić
No chyba że jest tu ktoś kto dowiadywał się tego od Mystic to neich się pochwali informacjami
:rocx
Może jest tak że poszło wiecej niż myślimy
W końcu większość z nas kupiłą bilety na samym początku
a potem to nei wiadomo ile osób kupiło bo nie ma się kto tym poczwalić
No chyba że jest tu ktoś kto dowiadywał się tego od Mystic to neich się pochwali informacjami
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Poszło około 20.000 biletów. Dokładnej liczby nie poznamy, bo przecież nie są one drukowane w systemie TicketPro. Ale nie jest źle choć miejmy nadzieję, że będzie lepiej. 
20 tys na bank
20.000 tys to na bank bo ja mam nr 20.501
ja ma nadzieje że ze 25.000 pójdzie przeciez ostanie 2 miesące ludze będa dużo zamawaili
Re: 20 tys na bank
Oczywiście jeszcze 25 tys przez ostatnie 2 miesiace tak?Baks pisze:20.000 tys to na bank bo ja mam nr 20.501ja ma nadzieje że ze 25.000 pójdzie przeciez ostanie 2 miesące ludze będa dużo zamawaili
UP THE IRONS!!
mało :/
Jak małoCzaro pisze:mało :/
do tej pory 20tys
i jak by się jeszcze sprzedąło 25tys do koncertu
myśle że w sumie 45 tys to by była naprawde neizła liczba
UP THE IRONS!!
Jesli promocja bedzie tak przebiegala, jak dotychczas to nie wiem, czy frekwencja przekroczy 30 tys.
Mystic zachowuje sie tak, jakby im nie zalezalo. Czy to taki problem kupic kilka banerow na onecie wp, czy interii ? No chyba ze licza na to, ze portale zaczna same o tym pisac. Pewnie tak bedzie, ale nie wczesniej niz kilka dni przed koncertem.
Mystic zachowuje sie tak, jakby im nie zalezalo. Czy to taki problem kupic kilka banerow na onecie wp, czy interii ? No chyba ze licza na to, ze portale zaczna same o tym pisac. Pewnie tak bedzie, ale nie wczesniej niz kilka dni przed koncertem.
He has the power to heal,
He has the gift of the second sight,
He is the chosen one...
Właśnie właśnie7th_son pisze:Jesli promocja bedzie tak przebiegala, jak dotychczas to nie wiem, czy frekwencja przekroczy 30 tys.
masz racje
to wygląda jakby im nie zależało
Mogli by o tym napisać i pokażać ze są koncerty na różnych portalach
i poza tym mogli by dać te plakaty
żebyśmy je mogli porozklejać po miasach
UP THE IRONS!!
dobrym jest na pewno na tyle
jest najlepszym zespołem jaki wydał ten świat
co innego poularność
jest najlepszym zespołem jaki wydał ten świat
co innego poularność
No właśnei właśnie
powiedział bym ze nei jest na tyle popularnym
powiedział bym ze nei jest na tyle popularnym
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przy takiej reklamie, jaką miało choćby U2, stadion byłby pełny. 
No właśnieWICKER MAN pisze:Przy takiej reklamie, jaką miało choćby U2, stadion byłby pełny.
ale o IM właściwie się nei mówi
UP THE IRONS!!
A szkoda... Przydała by się wreszcie jakaś promocjatom_azs pisze:No właśnieWICKER MAN pisze:Przy takiej reklamie, jaką miało choćby U2, stadion byłby pełny.
Wszyscy tak myśłimyMajek pisze:A szkoda... Przydała by się wreszcie jakaś promocjatom_azs pisze:No właśnieWICKER MAN pisze:Przy takiej reklamie, jaką miało choćby U2, stadion byłby pełny.
i wszyscy nawet chcemy pomóc
ale oni nie dają nam szansy na plakatowanie
A i o reklame w telewizji mogli by się postarać to też by nie zaszkodziło
Wtedy na pewno bilety by się szybciej rozchodziły
UP THE IRONS!!
- Metalophil
- -#Moonchild

ja osobiscie watpie ze wogole te 20 tys. juz poszlo...przeciez to moze byc zwykly zbieg okolicznosci ze ktos ma taki numer - po prostu bilety zostaly rozeslane po sklepach wiec musieli ich duzo nadrukowac, ale to wcale nie oznacza ze sie sprzedaja...i coz wtedy z tego ze ktos ma bilet np. nr. 20500, skoro nie zostaly sprzedane bilety o nr-ach np. od 10 000 do 15 000...
moim skromnym zdaniem jesli w sumie bedzie 25-30 tys. to bedzie ogromny sukces
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej poszło własnie około 20.000, bo wydaje mi się, że kolejne partie są wysyłane na bieżąco - po wyprzedaniu poprzedniej i nie są zbyt duże. Tak więc jeśli mamy obecnie bilety z numerami rzędu 23.000 to znaczy, że większość poprzednich pewnie już poszła.Metalophil pisze:ja osobiscie watpie ze wogole te 20 tys. juz poszlo...przeciez to moze byc zwykly zbieg okolicznosci ze ktos ma taki numer - po prostu bilety zostaly rozeslane po sklepach wiec musieli ich duzo nadrukowac, ale to wcale nie oznacza ze sie sprzedaja...i coz wtedy z tego ze ktos ma bilet np. nr. 20500, skoro nie zostaly sprzedane bilety o nr-ach np. od 10 000 do 15 000...
Jestem w tej chwili w Dublinie, jest tu naprawde pelno plakatow Eddie Rips Up Dublin, miasto jest oplakatowane mimo, ze do koncertu pozostalo naprawde duzo czasu, w Polsce takze przydalaby sie taka promocja.tom_azs pisze:Wszyscy tak myśłimyMajek pisze:A szkoda... Przydała by się wreszcie jakaś promocjatom_azs pisze: No właśnie
i wszyscy nawet chcemy pomóc
ale oni nie dają nam szansy na plakatowanie
A i o reklame w telewizji mogli by się postarać to też by nie zaszkodziło
Wtedy na pewno bilety by się szybciej rozchodziły