Co Wam się nie podobało??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Co Wam się nie podobało??
nic nie polorzyl to jest wlasnie koncert lepiej ze sie myli a nie wszystko rowno jak maszyna ja mam tylko jeden zal do mystica ze tak slabo naglosnili wczsniejsze kapele a zwlaszcza kreator na ktory niecierpliwie czekalem a tu kibel ale podobno dzwiek byl slaby przez to ze ochrona lala wode i zalala kable ale i tak byl wypas nieziemski
na poczatku jak wiadomo byl ten z early days a teraz jest żywcem wyjety z okladki piece of mindYogi pisze:na Drifter ten z Ed Hunter
na ed hunter byl ed hunter :]
1. Ten glupi namiot na środku płyty. Miał za nisko ustawiony dach i nie widziałem lewego brzegu sceny... (najbardziej dotkliwe było tylko przy Nightwish bo nie widziałem wogóle klawiszowca, na Iron Maiden już tak nie wkurzało to).
2. Brak telebimów ale miałem lornetke
2. Brak telebimów ale miałem lornetke
A mi się nie podobało:
1. zamieszanie z opaskami
2. brak telebimów
3. chamstwo Panów z Fosy (choć niektórzy byli w porządku)
4. ceny napojów (Mystic zapewnił, że więcej nie wpuści tych... sprzedawców na swoje imprezy)
5. że ludzie nie zwracali uwagi na to co mówi Bruce (powiedział, że utwory tylko z 4 pierwszych albumów)
1. zamieszanie z opaskami
2. brak telebimów
4. ceny napojów (Mystic zapewnił, że więcej nie wpuści tych... sprzedawców na swoje imprezy)
5. że ludzie nie zwracali uwagi na to co mówi Bruce (powiedział, że utwory tylko z 4 pierwszych albumów)
Ostatnio zmieniony pn lip 25, 2005 10:21 pm przez Ad.Am, łącznie zmieniany 1 raz.
Może ludzie po prostu nie wiedzieli co mówi Bruce?
Mi się nie podobało:
1. Ludzie zgromadzeni na stadionie mało z siebie dali moim zdaniem. Czym dalej od sceny tym gorzej było.
2. Nagłośnienie, szczególnie na Ironach, ale podobno właśnie przed nimi była jakaś spora awaria sprzętu, a wcześniej niby były problemy z powodu zalewania wodą.
3. Właśnie, co do lania wodą, jeden gościu z fosy miał jakiś zryty baniak. Lał i lał i sie jeszcze śmiał.
Upał mi nie przeszkadzał a festiwal był znakomity. :rocx
Mi się nie podobało:
1. Ludzie zgromadzeni na stadionie mało z siebie dali moim zdaniem. Czym dalej od sceny tym gorzej było.
2. Nagłośnienie, szczególnie na Ironach, ale podobno właśnie przed nimi była jakaś spora awaria sprzętu, a wcześniej niby były problemy z powodu zalewania wodą.
3. Właśnie, co do lania wodą, jeden gościu z fosy miał jakiś zryty baniak. Lał i lał i sie jeszcze śmiał.
Upał mi nie przeszkadzał a festiwal był znakomity. :rocx
Jeśli nie znali angielskiego, to nie wiedzieli.Sadek pisze:Może ludzie po prostu nie wiedzieli co mówi Bruce?
-
Deleted User 1309
Moze jakies szczegóły , bo ja akurat z chamskim zachowaniem u ,,panów z fosy" sie nie spotkałem nawet wrecz przeciwnie
Mogę narzekać na:
1. Słabą promocję
2. Zamieszanie z opaskami (na szczęście ja zdobyłem
)
3. Brak piwa (nie chodzi o to że jest mi niezbędny na koncercie, ale skoro miesiąc później Odysseyowi udało się załatwić pozwolenie na sprzedaż piwa na koncercie U2, to Mystic dał ciała
)
4. Zdeka "piknikowa" scena
5. Brak telebimów (skandal)
6. Słabe nagłosnienie
7. Ceny!!!!!!!!
8. Upał
1. Słabą promocję
2. Zamieszanie z opaskami (na szczęście ja zdobyłem
3. Brak piwa (nie chodzi o to że jest mi niezbędny na koncercie, ale skoro miesiąc później Odysseyowi udało się załatwić pozwolenie na sprzedaż piwa na koncercie U2, to Mystic dał ciała
4. Zdeka "piknikowa" scena
5. Brak telebimów (skandal)
6. Słabe nagłosnienie
7. Ceny!!!!!!!!
8. Upał