Najbardziej niedoceniane kawałki Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najbardziej niedoceniane kawałki Iron Maiden
A mi na firze się wszystkie numery podobają i wogóle ta płyta jest super
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Najgorszy numer na Fear. Widze też, że sągłosy, że Fear jest niedoceniany. Głupota jak dla mnie. Dal 90% młodszych fanów Maiden to ulubiony album. Prawie wszytkie koszulki Maiden jakie widze to Fear. A tak naprawdę to u Maiden jeden ze słabszych albumów - pare świetnych utworów, ale też pare naprawdę kiepskich.Lord Of The Flies pisze:A co sądzicie o Chains Of Misery ??
Filik10 pisze:Prawie wszytkie koszulki Maiden jakie widze to Fear
To wcale nie znaczy ,że jest to najbardziej lubiany album
ulubiony wzór kindermataliFilik10 pisze: Prawie wszytkie koszulki Maiden jakie widze to Fear.
adam IM pisze:ulubiony wzór kindermataliFilik10 pisze: Prawie wszytkie koszulki Maiden jakie widze to Fear.
Ja widuję na przemian z Live after death. Choć pewnie połowa, jak nie mniej, nosicieli w ogóle go słyszalo [koncert].adam IM pisze:ulubiony wzór kindermataliFilik10 pisze: Prawie wszytkie koszulki Maiden jakie widze to Fear.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Też często bywa. jak kupowałem taką koszulkę na bazakru (kiedy IM znałem 3 czy 4 płyty studyjne) to zastanawiałem się jak brzmi utwór pod tytułem "Live After Death" z tej płytyzygfryd pisze:Ja widuję na przemian z Live after death. Choć pewnie połowa, jak nie mniej, nosicieli w ogóle go słyszalo [koncert].
Czy tylko ja jestem maniakiem Mother Russia?
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jak dla mnie jeden z gorszych numerów IM. Ale widziałem, że paru innym osobą też się bardzo podoba.bud pisze:Czy tylko ja jestem maniakiem Mother Russia?
np. mnie
(a co , nabije se posta
)
już nie mam tu najwięcej postów

ja tez [znaczy lubie Mother Russia, a nie nabijam sobie posta
]
- Elevatorman
- -#Clansman

przepraszam bardzozygfryd pisze: ulubiony wzór kindermatali Smile
Ja widuję na przemian z Live after death. Choć pewnie połowa, jak nie mniej, nosicieli w ogóle go słyszalo [koncert].
Dokładnie chyba każdy wie co nasi, bo niskt sobie nie kupi koszulki Slayera słuchając britnej spirs. A tacy goście wogole mnie dobijaja, bo uwazaja, że znają wszystkie zespoły na świecie i mogą się wymądrzać. Jak im żal dupe ściska, że nie maja takiej koszulki to niech sobie ja kupia, a nie sie madruja jakby wszystkie rozumy zjedliElevatorman pisze:przepraszam bardzo ja posiadam "LAD i sie mnie koles pytał w jarocinie czy wiem co to jest :/ tak samo z koszulka dezertera było :/ szlag mnie trafia jak słysze takich oldskóólów :/
zdziwiłbys się. znam takich gości, którzy nie maja pojęcia co to IM i jak się nazywa ten stworek siedzący na gałęzi a nosza koszulki IM tylko dlatego że są takie gustownePhantom22 pisze:Dokładnie chyba każdy wie co nasi, bo niskt sobie nie kupi koszulki Slayera słuchając britnej spirs. A tacy goście wogole mnie dobijaja, bo uwazaja, że znają wszystkie zespoły na świecie i mogą się wymądrzać. Jak im żal dupe ściska, że nie maja takiej koszulki to niech sobie ja kupia, a nie sie madruja jakby wszystkie rozumy zjedliElevatorman pisze:przepraszam bardzo ja posiadam "LAD i sie mnie koles pytał w jarocinie czy wiem co to jest :/ tak samo z koszulka dezertera było :/ szlag mnie trafia jak słysze takich oldskóólów :/
ludzka głupota nie zna granic.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Osobiście nieprzepadam, ale to eden z najbardziej klimatycznych numerów Maiden. W sumie to podoba mi się tylko wstęp.bud pisze:Mother Russia
A co do okładki Fear Of The Dark, to nie dziwie się, że wszyscy chodzą z tym wzorem na koszulkach. To poprostu najlepsza akładka Maiden
co do koszulek to moj kumpel kupił sobie koszulke LAD a wogóle nie wiedział co to jest po prostu podobał mu sie eddie. Dopiero ja go oświeciłem i wtedy zapytał sie czy to chociaż fajne jest 
potwierdzasz tylko moje słowaKrzysiu pisze:co do koszulek to moj kumpel kupił sobie koszulke LAD a wogóle nie wiedział co to jest po prostu podobał mu sie eddie. Dopiero ja go oświeciłem i wtedy zapytał sie czy to chociaż fajne jest
tak tez znam takich ludzi, ktorzy nosza koszulki roznych zespolow dlatego, ze albo maja fajny wzorek, albo chca sie wyrozniac, albo slyszeli, ze zespol, plyta, muzyk jest kultowy, i ze fajnie jest miec cos takiego.
no i jak juz ktos napisal takie podejscie jest typowe dla kindermetali
no i jak juz ktos napisal takie podejscie jest typowe dla kindermetali
No ale nie można określać 50 latka kindermetalem bo zobaczyles go w koszulca FOTD na ulicy.
a czy ja cos takiego napisalem? powiedzialem, ze takie podejscie jest typowe dla kindermetali, a nie ze okresla kindermetalem kazdego