Run to the Hills-czy powinno być usunięte z setu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run to the Hills-czy powinno być usunięte z setu
Ja wiem ze jak slysze te utwory na koncercie to inaczej, ale nadal twierdze ze warto by je zastapic innymi mniej osluchanymi na koncertach
- Elevatorman
- -#Clansman

moje marzenie ....uwielbiam ten kawałek ... ale co do runa i 666 to nier wyobrazam sobie bez nich koncertu zwłaszcza bez 666...mogliby zamiast Run`a grac The Prisoner - zajebiscie spiewny, wspanialy na koncerty kawalek, a dawno tego nie grali.....Sad
Owszem bez 666 ciezko o koncert MAIDEN ale RTTH mogliby zamienic. Moze juz podczas zblizajajcej sie trasy? 
- Elevatorman
- -#Clansman

The Prisoner to oni bb rzadko grali nawet na live after death nie ma:(((
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Runa mogliby odstawić chociaż na jakiś czas i zastąpić go jakimś innym singlowym numerem np. Wasted Years czy Bring Your Daughter... Ale pewnie i tak będą go grać już do końcaBudziol pisze:Owszem bez 666 ciezko o koncert MAIDEN ale RTTH mogliby zamienic. Moze juz podczas zblizajajcej sie trasy?
- dostoevsky
- -#Assassin

Święta prawda!Swarożyc pisze:Ja tak nie uważam. Może sobie dyskutować kto chce i co chce mówić, ale z całym szacunkiem, ja na każdym kolejnym koncercie czekam na refren RTTH. To po prostu koncertowy killer, wszyscy go znają i nie ma znaczenia czy jest to utwór genialny czy średni. Jest to jeden z "żelaznych" punktów konceru dziewicy, a legend takich jak granie tego na żywo się nie obala.
No dobra, po prostu lubię ten numer i jeszcze mi się nie przejadł
RTTH ja osobiscie lubie i mnie by nie przeszkadzalo to ze graja to poraz enty raz, chociaz zamiast RTTH/prisonera mogli by Rime of the... zagrac 
How long on this longest day...
Run to the hills to dobry utwor na koncert, jednak jego wada jest to ze za kazdym razem brzmi tak samo.
Can The End Be At Hand?
No to też prawda. Ale jakbyś śpiewał od 20 lat to samo i słyszał to po raz enty to może Ci się wydawać ,że jest tak samo 
A poza tym niezłym pomysłem by było zagranie Bring Your Daugther...
A poza tym niezłym pomysłem by było zagranie Bring Your Daugther...
Hmmm mysle ze nie byloby tej dyskusji gdyby kazdy przypomnial sobie swoj pierwszy koncert maiden
Kazdy bedac pierwszy raz na maidenach czeka na najbardziej ograne utwory..mnie akurat ominal FOTD na Early Days Tour
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Właśnie na Bring'a liczę najbardziej podczas zbliżającej się trasy :rocxAbstract pisze:A poza tym niezłym pomysłem by było zagranie Bring Your Daugther...
Ja też. Mam nadzieję ,że zagrają. 
Ja wolałbym usłyszeć coś innego na koncercie niż Run To The Hills.
TNOTB to świetna płyta i chciałbym usłyszeć z niej COTD czy TE. Byłem na 2 koncertach Maiden i 2 rzay słyszałem RTTH a wolałbym coś innego. W Chorzowie miałem nadzieje że zagrają COTD i Te a zagrali 3 utwory które grają na każdym koncercie z TNOTB
TNOTB to świetna płyta i chciałbym usłyszeć z niej COTD czy TE. Byłem na 2 koncertach Maiden i 2 rzay słyszałem RTTH a wolałbym coś innego. W Chorzowie miałem nadzieje że zagrają COTD i Te a zagrali 3 utwory które grają na każdym koncercie z TNOTB
cóż... myslę ,żę NAJWYŻSZA pora sie przyzwyczaić do RTTH 
No trzeba trzeba :rocxAbstract pisze:cóż... myslę ,żę NAJWYŻSZA pora sie przyzwyczaić do RTTH
Oprocz Run... proponowal bym wywalic troopera numer besti iron maiden no bo ile mozna. Ale to tylko moje zdanie. :beer 
A wiadomo coś więcej na temat planów zagrania całego nowego albumu live? Tak sobie myślę, że w sumie nie byłby najgłupszy pomysł, o ile album jest tak dobry jak go zachwalają 
Jak to zrobia to sobie w leb strzele a fotki dam na rotten.
Według mnie Run To The Hills powinno być usunięte na rzecz czegoś mniej ogranego. W końcu sam Janick nawet mówił, że grając ciągle stare kawałki, robi się z siebie dinozaura i że nie chcą się zamienić "w jakiś pieprzony kabaret".
Nom dokladnie maja tyle utworow a na koncertach graja te same.