Lepiej zamiast dvd zrobiliby fajny digi chyba ze wlasnie to wydanie takie bedzienie rozumiem innej mozliwosci niz kupienie cd z dvd przeciez fani musza miec te dvd mam nadzieje ze znajde to w Bialymstoku
Jakie wydanie A Matter Of Life And Death planujecie kupić ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jakie wydanie A Matter Of Life And Death planujecie kupić ?
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Z tego co Wicker mówił to pudełko raczej zwykłe, ale nie jestem w 100% pewien.Budziol pisze: Lepiej zamiast dvd zrobiliby fajny digi chyba ze wlasnie to wydanie takie bedzie
Nie będzie digi niestety 
- Metalophil
- -#Moonchild

cd+dvd, ale bardzo żałuję że album nie będzie wydany jako "dual disc" - tak jak np. ostatni Gillan, tylko że będą osobne krążki
To pewne?Hallowed pisze:Nie będzie digi niestety
Nie pamiętam już czy Wicker napisał, że na 100% pewne, ale pisał, że będzie zwykłe pudełko.
Wątpię, będzie dobrze jak w dniu premiery dorwiesz zwykłe CD w dość przystępnej cenie (a nie jak w niektórych sklepach po 70 zł.)remi pisze:mam nadzieje ze znajde to w Bialymstoku
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Zaczynam się martwić czy u mnie na drugim krańczu kraju bedzie to CD + DVD, bo posztanowiłem je kupić, zadzwonie jutro do Media i będzie "tworzerenie ciśnienia"M@ti pisze:Wątpię, będzie dobrze jak w dniu premiery dorwiesz zwykłe CD w dość przystępnej cenie (a nie jak w niektórych sklepach po 70 zł.)remi pisze:mam nadzieje ze znajde to w Bialymstoku
Tylko i wyłącznie CD. Nie mam DVD, a nawet jak bym miał, to wątpię bym zakupił CD + DVD. Ale obowiązkowo w dzień premiery, a w zasadzie wcześniej(Mareq
) jeśli będą mieli w MM zakupię.
Parę dni temu oddałem głos, iż zakupię tylko cd plus dvd. Ale im bliżej premiery, tym bardziej mi się gorączka oczekiwania udziela, no i zamówiłem sobie również lp w muzycznym sklepie w Częstochowie. A nawet adaptera nie mam. Za to nadziei, iż właściciel sklepu mnie nie zawiedzie - całe mnóstwo.
P.s. Mimo, iż zmieniłem zdanie w kwestii zakupu, kolejnego głosu nie oddaję.
P.s. Mimo, iż zmieniłem zdanie w kwestii zakupu, kolejnego głosu nie oddaję.
Chyba da się tylko jeden oddać. Ja możliwe ,że sobie też zamówię
Ta duża okładka 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej tak, bo zadne zrodlo nie wspomina, aby to bylo jakies digi. Moze ew. zwykle CD opakowane w jakis kartonik? Zobaczymy za 2 tygodnie...Hallowed pisze:Nie pamiętam już czy Wicker napisał, że na 100% pewne, ale pisał, że będzie zwykłe pudełko.
... ja mimo wszystko liczę że po jakimś czasie pojaiw się także wersja DVD Audio :rocx
Sprawy sie troch skaplikowaly i trzeba bedzie kupic cd+dvd i oczywiscie japonczyka z juz wczesniej wspominanym kartonikien dodatkowym.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Skusze sie na 2ga opcje w ankiecie 
Może mi ktoś wyjaśnić tę różnicę w jakości dźwięku między wersjami niejapońskimi i japońskimi, bo wg. mnie to ściema jest? 
Jeżeli chodzi o vinyle to pewnie jest dlatego, że oni chyba tłoczą na innym materiale. A co do CD to raczej nie ma różnicy, jedyna jest chyba tylko w opakowaniu
No właśnie tak mi się wydawało, że na CD nie mogłoby być różnicy, na winylach się nie znam, ale to prawdopodobne. 
Na kompakcie musieliby zwiększyć częstotliwość próbkowania żeby zwiekszyć jakość ale to sie odbywa kosztem pojemności. Z resztą na zwykłym sprzęcie i tak nie odczujesz różnicy.