No nie da się ukryć całkiem zgrabna dziewuchaCygan pisze:Moze i jest, ale ona jest BjutifulvBrand pisze:NIe jest najgorsze
Przeróbki klasycznych utworów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Szkieletor
- -#Invader

Re: Przeróbki klasycznych utworów
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Ozzy nagrał dobry cover: http://www.youtube.com/watch?v=m1bq5b7RrgA
on jeszcze żyje? 
DObra to tak przy okazji przeróbek, kto nagrał tę przeróbkę słynnej piosenki The Police? Niepamiętam jak się nazywa, wiem że kiedyśją P Diddy przerobił.
więc o co pytasz?
kawałek był 'every breath you take' oryginalnie grany przez the police, a potem między innym p diddy to grał w rapowej wersji
świetny cover zrobił rammstein, chodzi mi o 'stripped' z repertuaru depeche mode. to jest bomba, posłuchajcie koniecznie!
ogólnie całkiem lubię covery. a techno remiksy w większości mnie nie interesją.
świetny cover zrobił rammstein, chodzi mi o 'stripped' z repertuaru depeche mode. to jest bomba, posłuchajcie koniecznie!
ogólnie całkiem lubię covery. a techno remiksy w większości mnie nie interesją.
W sumie to moja siostra pyta, bo ja tego nie słucham.juras pisze:więc o co pytasz?
No tak, ale jeszcze chyba jest ta najnowsza wersja, co w refrenie panienka śpiewa.juras pisze:kawałek był 'every breath you take' oryginalnie grany przez the police, a potem między innym p diddy to grał w rapowej wersji Wink
ostatnio mną zawładnął Havana Affair w wykonaniu red hot chili peppers (oryginalnie the rammones). boski boski

-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner