Acid Drinkers

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 622

Re: Acid Drinkers

Post autor: Deleted User 622 »

slayer pisze:Pomidorków w to nie mieszaj :lol:
No to niech bedzie mleko :mrgreen: Sprobuj ukwasić to gówno ze sklepu, albo dokonaj jeszcze wiekszej profanacji i kup gotowe "kwaśne mleko" w osiedlowym :B

Jest swojsko i dobrze!
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

Ale na wsi też możemy wyróżnić pracowitego rolnika i wieśniaka z pod sklepu. Pomidorki i mleko kupuje od tego zapracowanego, sorry ;)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

slayer pisze:Pomidorki i mleko kupuje od tego zapracowanego, sorry ;)
Obrazek

? :B
Gomber
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Gomber »

slayer pisze:Bardzo lubię oko przymrużać - ale tutaj widzę jedynie kiepski żart. To oni się napięli, żeby stworzyć coś niecodziennego "ekstra" i zagalopowali. Zapomnieli o muzyce i wyszła błazenada. Jest taki zespolik COMBO DE LA MUERTE też robią sobie miszmasze z metalowych standardów, ale robią to i z pomysłem i klasą:
http://www.youtube.com/watch?v=BDTtoTUvTC8
http://www.youtube.com/watch?v=KaazBZ9K ... re=related

AD niestety zrobili to w typowy POLACZKOWO-BURACZANY sposób jeszcze w dodatku z jakimś uchodźcą z Danii ;)

tjaaaa trvue metal się trafił. Mi się akurat zamysł śmiesznego zagrania tych wielkich utworów podoba. Zwłaszcza fajnie Nothing Elese Matters fajnie wyszedł. Season rzeczywiście mógłby być lepszy. To Combo niezłe ale mnie nie powala.

Pierwsze płyty Acidów rzeczywiści często momentami trącają kiczem ale od Infernala o już jest raczej regularny czad. Zwłaszcza ostatnia płyta Verses Of Steel to bardzo mocna rzecz.

A obie części Fishdicka trzeba traktować w kategoriach żartu, bez napinki bo to i tak tylko covery.
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

M@ti pisze:?
tutaj akurat z córką Basią i jej dziećmi, ładnie wyszła:)
Gomber pisze:A obie części Fishdicka trzeba traktować w kategoriach żartu, bez napinki bo to i tak tylko covery.
Czy każdy żart Cię bawi?
Gomber
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Gomber »

nie każdy, jak mi się coś nie podoba to nie słucham. Nie rzucam jarmarczną krytyką.
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Gomber pisze: Nie rzucam jarmarczną krytyką.
Niestety uważam, że Acid Drinkers nie zasługują na pokój jarmarczny :lol:
Deleted User 4432

Post autor: Deleted User 4432 »

metal pisze:Mają jaja, a metalowczykom idącym teraz do liceum i tak się nie spodoba ;)
Przecież to jest główny ich target . Ci zwariowani Acidzi tyle piją chociaż nie powinni ! Piją nawet denaturat! Poza tym są tacy nowocześni i mają takie fajne dredy i bródki !
Co prawda grają tego nudnego i przyciężkiego Slayera ale ta wersja jest naprawdę jajcarska , nada się na imprezy obok Comy i Rammsteina!(no i będę mógł szpanować , żę słucham thrashu) Ci zwariowani Acidzi mają takie pokręcone poczucie humoru !
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: panzerschreck »

metal pisze: To tak jakbyś się brzydził pomidorów z działki, bo były obłożone krowskim łajnem co by lepiej rosły, a zachwalał te z marketu no... ;)
Znakomite :lol:

O ile przy Seasons in the Abyss jeszcze wytrzymałem do końca, chociaż byłem lekko zdegustowany, tak przy Nothing Else Matters nie zdzierżyłem- duńskiego grafomana nie znoszę jak psa :lol: Na pohybel open mindowcom :mrgreen:

Chcieli cover z jajem, to niech się uczą- http://www.youtube.com/watch?v=E92zCs4sWto
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Deleted User 622

numLock pisze:
metal pisze:Mają jaja, a metalowczykom idącym teraz do liceum i tak się nie spodoba ;)
Przecież to jest główny ich target . Ci zwariowani Acidzi tyle piją chociaż nie powinni ! Piją nawet denaturat! Poza tym są tacy nowocześni i mają takie fajne dredy i bródki !
Co prawda grają tego nudnego i przyciężkiego Slayera ale ta wersja jest naprawdę jajcarska , nada się na imprezy obok Comy i Rammsteina!(no i będę mógł szpanować , żę słucham thrashu) Ci zwariowani Acidzi mają takie pokręcone poczucie humoru !
Za moich licealnych czasów metalowczyki słuchały Metallicy, Iron Maidena i Black Sabbatha, więc miałem co innego na myśli ;) Chodziło mi raczej po podejście bycia fuckin' true, obszytej kostki upakowanej nowymi podręcznikami i pełnej napiny podczas recytacji fraszek na j. polskim ;)
panzerschreck pisze:Chcieli cover z jajem, to niech się uczą- http://www.youtube.com/watch?v=E92zCs4sWto
hehehe, no jak dla mnie te covery Acidów mogą śmiało konkurować z 'owocem wsółpracy Danziga i Lopezowej' - sęk w tym że w rzeczywistości ani Danzig, ani Behemoth nie mieliby jaj nagrać takich nut, bo zostaliby osądzeni od czci i wiary ;)
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

metal pisze: Za moich licealnych czasów metalowczyki słuchały Metallicy, Iron Maidena i Black Sabbatha, więc miałem co innego na myśli ;)
do fajnego liceum chodziłeś, u mnie rządził Slipknot i Korn oraz...Włochaty :lol: ,swoją drogą liceum.. brrr..najgorsze czasy życia
Deleted User 622

IM_Power pisze:
metal pisze: Za moich licealnych czasów metalowczyki słuchały Metallicy, Iron Maidena i Black Sabbatha, więc miałem co innego na myśli ;)
do fajnego liceum chodziłeś, u mnie rządził Slipknot i Korn oraz...Włochaty :lol: ,swoją drogą liceum.. brrr..najgorsze czasy życia
No ba, miałem najlepszą ekipę na świecie :twisted:
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

eee tam najlepsze ekipy były w podstawówce ,jak się piło Staropolankę w szklanych butelkach po meczu gdzie bramki były zrobione "z drzew:" rosnących sobie na boisku...nie dawno wycięli te drzewa, ech łezka w oku ;-) ...teraz to dzieciaki w tym wieku mają poglądy na politykę i religię ,niezły czad
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Ja paradoksalnie nie wyczuwam luzu w tych coverach. Słychać, że chcą, żeby było fajnie i zabawnie, ale jednocześnie strasznie to na siłę jest zrobione, kompletnie bez polotu. A przy okazji obliczone na przychylność fanek duńskiego wieśniaka z akordeonem ze zjebanym akcentem ;) Idącym do liceum sie nie spodoba, za to spodoba się licealistkom robiącym zdjęcia pociągom i czytającym książki w parkach siedząc po turecku :lol:
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Właśnie wróciłem z koncertu warszawskiego. Jednym słowem - było GENIALNIE. Acidzi zaczęli od pierwszych 4 utworów z nowej płyty, później na scenie pojawiła się Ania Braczek i odśpiewali Love Shack no i kwintesencja wieczoru - CZESŁAW z Nothing Else Matters. Nie wiem z jakiej planety pochodzi ten przygłup ale gdyby nie to, że publika była dobrze nastawiona to kufle powinny w niego polecieć. Na szczęście nie było mi dane doświadczyć Seassons w tym kaszaniastym wykonaniu. Po coverach już poleciały klasyki - Pizza Driver, The Jocker, Drug Dealer, Barmy Army, Seek&Destroy. Acidzi są w mega formie.

Jedynym minusem jest fakt, że sprzedano o ponad 100 za duzo biletów do klubu, który może pomieścić max. 200 osób. Było tłoczno, parno i zwierzęco :dance: Ale wybawiłem się do syta!

Pozdro dla Wickera i Archaona
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Zaraz sobie pojadę płytkę kupić ;-)

http://cgm.pl/aktualnosci,10777,cgm,news.html

Moim skromnym zdaniem Pani Ania średnio sobie daje radę tutaj :???:

Ale przynajmniej to wykonanie rozwiewa wszelkie wątpliwości odnośnie tego z jakiego utworu Panowie tutaj jeszcze cytują. To co w wersji studyjnej jest lekko zawoalowane w wersji koncertowej wyszło już całkowicie na jaw. Czyli I`m Broken Pantery gdyby ktoś był głuchy na jedno ucho :dance:
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Początkowo sobie myslałem "Co ty pieprzysz z tym I'm Broken", no ale muszę zwrócić honor- racja :mrgreen: W wersji studyjnej riff trochę zmienili, na koncercie już się nie czaili ;)
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

panzerschreck pisze:Początkowo sobie myslałem "Co ty pieprzysz z tym I'm Broken", no ale muszę zwrócić honor- racja :mrgreen: W wersji studyjnej riff trochę zmienili, na koncercie już się nie czaili ;)
Dokładnie.

Kupił ktoś już może płytę ? Bo ja kupiłem i nie mam żadnej książeczki w środku :???: Kompletnie nic. I nie wiem czy bić do MM o zamianę czy tej książeczki tam po prostu nie ma :roll: Ale coś mi się nie chce wierzyć żeby Mystic do poziomu MMP schodził :lol:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Ja kupiłem i jest książeczka
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

yankes pisze:Ja kupiłem i jest książeczka
Dzięki za info.

Nie wiecie jak się to zgłasza ? Na punkcie obsługi i co dalej ? Wymienią na inną ? I skąd mam pewność że nie trafi mi się kolejna trefna :mad:
ODPOWIEDZ