No to niech bedzie mlekoslayer pisze:Pomidorków w to nie mieszaj
Jest swojsko i dobrze!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No to niech bedzie mlekoslayer pisze:Pomidorków w to nie mieszaj
slayer pisze:Pomidorki i mleko kupuje od tego zapracowanego, sorry

slayer pisze:Bardzo lubię oko przymrużać - ale tutaj widzę jedynie kiepski żart. To oni się napięli, żeby stworzyć coś niecodziennego "ekstra" i zagalopowali. Zapomnieli o muzyce i wyszła błazenada. Jest taki zespolik COMBO DE LA MUERTE też robią sobie miszmasze z metalowych standardów, ale robią to i z pomysłem i klasą:
http://www.youtube.com/watch?v=BDTtoTUvTC8
http://www.youtube.com/watch?v=KaazBZ9K ... re=related
AD niestety zrobili to w typowy POLACZKOWO-BURACZANY sposób jeszcze w dodatku z jakimś uchodźcą z Danii
tutaj akurat z córką Basią i jej dziećmi, ładnie wyszła:)M@ti pisze:?
Czy każdy żart Cię bawi?Gomber pisze:A obie części Fishdicka trzeba traktować w kategoriach żartu, bez napinki bo to i tak tylko covery.
Niestety uważam, że Acid Drinkers nie zasługują na pokój jarmarcznyGomber pisze: Nie rzucam jarmarczną krytyką.
Przecież to jest główny ich target . Ci zwariowani Acidzi tyle piją chociaż nie powinni ! Piją nawet denaturat! Poza tym są tacy nowocześni i mają takie fajne dredy i bródki !metal pisze:Mają jaja, a metalowczykom idącym teraz do liceum i tak się nie spodoba

Znakomitemetal pisze: To tak jakbyś się brzydził pomidorów z działki, bo były obłożone krowskim łajnem co by lepiej rosły, a zachwalał te z marketu no...
Za moich licealnych czasów metalowczyki słuchały Metallicy, Iron Maidena i Black Sabbatha, więc miałem co innego na myślinumLock pisze:Przecież to jest główny ich target . Ci zwariowani Acidzi tyle piją chociaż nie powinni ! Piją nawet denaturat! Poza tym są tacy nowocześni i mają takie fajne dredy i bródki !metal pisze:Mają jaja, a metalowczykom idącym teraz do liceum i tak się nie spodoba
Co prawda grają tego nudnego i przyciężkiego Slayera ale ta wersja jest naprawdę jajcarska , nada się na imprezy obok Comy i Rammsteina!(no i będę mógł szpanować , żę słucham thrashu) Ci zwariowani Acidzi mają takie pokręcone poczucie humoru !
hehehe, no jak dla mnie te covery Acidów mogą śmiało konkurować z 'owocem wsółpracy Danziga i Lopezowej' - sęk w tym że w rzeczywistości ani Danzig, ani Behemoth nie mieliby jaj nagrać takich nut, bo zostaliby osądzeni od czci i wiarypanzerschreck pisze:Chcieli cover z jajem, to niech się uczą- http://www.youtube.com/watch?v=E92zCs4sWto
do fajnego liceum chodziłeś, u mnie rządził Slipknot i Korn oraz...Włochatymetal pisze: Za moich licealnych czasów metalowczyki słuchały Metallicy, Iron Maidena i Black Sabbatha, więc miałem co innego na myśli
No ba, miałem najlepszą ekipę na świecieIM_Power pisze:do fajnego liceum chodziłeś, u mnie rządził Slipknot i Korn oraz...Włochatymetal pisze: Za moich licealnych czasów metalowczyki słuchały Metallicy, Iron Maidena i Black Sabbatha, więc miałem co innego na myśli,swoją drogą liceum.. brrr..najgorsze czasy życia

Dokładnie.panzerschreck pisze:Początkowo sobie myslałem "Co ty pieprzysz z tym I'm Broken", no ale muszę zwrócić honor- racjaW wersji studyjnej riff trochę zmienili, na koncercie już się nie czaili
Dzięki za info.yankes pisze:Ja kupiłem i jest książeczka