Flaga - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Flaga - dyskusja
myślę ze w zupełności już te dwie wystarcza, chyba ze znów sie tak szybko sprzeda jak poprzednia to będzie trzecia. Przeszkadza Ci to?
Kiedy ją rozwiniemy? To już szczegóły, które na pewno dogadamy.
Kasy już jest całkiem sporo, wiec na pewno będzie większa niż na początku zakładaliśmy
Kiedy ją rozwiniemy? To już szczegóły, które na pewno dogadamy.
Kasy już jest całkiem sporo, wiec na pewno będzie większa niż na początku zakładaliśmy
to raczej nie ustawiaj sie blisko początku i środka przy scenie, bo tam na pewno będzie ta flaga. Ale bez przesady 8mx10m nie jest znowu aż tak dużo 
A ja mam takie pytanie do Jacka, ile obecnie jest nazbierane kasy na tę flagę?
z tego co rozmawiałem z Jackiem przez telefon to będzie tu dopiero kolo czwartku
około 250zl chyba ludzie mu wpłacili, plus z aukcji myślę ze uzbiera sie 500zl, wiec na flagę spokojnie będzie. Tyle ze im więcej, tym większa flaga.
W czw ma składać zamówienie bo tydzień będą robić ta flagę
około 250zl chyba ludzie mu wpłacili, plus z aukcji myślę ze uzbiera sie 500zl, wiec na flagę spokojnie będzie. Tyle ze im więcej, tym większa flaga.
no już zapłacone za 3 cegły
calkiem pozytywnie .Budziol pisze:z tego co rozmawiałem z Jackiem przez telefon to będzie tu dopiero kolo czwartku
A mi taki pomysl wpadl do glowy, ze jakbym mial mozliwosc sie z nimi widziec, to dla Bruce'a chcialbym przywiezc prezent w postaci jego portretu zrobionego przez mojego ojca, bo sie tym zajmuje (i to z lekkimi sukcesami) wiec nie wiem czy to dobry pomysl, ale tylko wtedy ew. kiedy moglbym mu to jakos przekazac, bo wiezc takie cos to nawet potem nie mialbym z tym co robic
sorry za off
każdy prezent jest fajny, ale z bezpośrednim przekazaniem go i wniesieniem na stadion możesz mieć problem
Druga aukcja zakończona
100 cegiełek sprzedanych !!!
Została wystawiona trzecia, ale już ostatnia aukcja, ze względu na czas jaki będzie potem potrzebny na jej wykonanie
A wiec jeśli chcesz sie dołożyć nie zwlekaj!!!
Druga aukcja zakończona
100 cegiełek sprzedanych !!!
Została wystawiona trzecia, ale już ostatnia aukcja, ze względu na czas jaki będzie potem potrzebny na jej wykonanie
A wiec jeśli chcesz sie dołożyć nie zwlekaj!!!
a ktos sie probowal kontaktowac z live nation czy da rade przekazac ta flage i inne rzeczy?
to sie akurat zgadza, z LN telefonicznie, ani mailowo bez "wtykow" nic nie zalatwi sie bezposrednio
no to pozostaje jedynie ze bruce sam poprosi o flage, troche przykre zeby nie powiedziec zalosne, no ale trudno, grut ze cos sie dzieje, sporo ludzi, flaga teraz tylko sto lat na ang 
HAPPY BIRTHDAY każdy zna 
trzeba tylko domówić odpowiedni moment i to zgrać
trzeba tylko domówić odpowiedni moment i to zgrać
no prosze ktos przede mna kupil 10 cegielek
dziwnie sie czuje, bo tylko jedna wzialem/dalem
kasa wlasnie poszla, licze na szybkiego pozytywa 
-
El Dorado
To w jaki sposób fanom Mety się to udało?Garfield pisze:Live Nation ma w dupie jakiekolwiek fanowskie inicjatywy. Dzwoniłem tam. Potraktowali mnie bardzo zlewczo. Nawet nie dali rozwinąć tematu, tylko po usłyszeniu pierwszego zdania kazali mi napisać maila i podali adres. Rozmowa się skończyła. Pani telefonistka nie była zbyt skora do rozmów.
Przypuszczam, że telefonów w sprawie fanowskich inicjatyw mieli już sporo i niejednego nadaktywnego, jąkającego się przygłupa, który dzwoni z byle czym musieli już spławić. Oni już mają pewnie takich dość i na wstępie ucinają rozmowę. Tak to jest jak każdy niezbyt bystry palant dzwoni do Live Nation zapytać ile biletów jeszcze zostało czy może już jest sold out. Zostałem na dzień dobry spławiony jak kolejny z rzędu natręt choć umiem załatwiać konkretne sprawy, niejedną już załatwiłem i brakiem elokwencji nie grzeszę. Trochę się nie dziwię, że ludzi masowo spławiają, bo przy dużej ilości bzdurnych telefonów trudno im może odróżnić kogoś poważnego od kolejnego oszołoma. Za dużo głupków dzwoni do Live Nation. Fani sami są sobie winni.
Inna sprawa, że napisałem tego maila do nich i to bardzo konkretnego. Pisałem do nich w innej sprawie niż flaga rzecz jasna, nieważne już w tej chwili w jakiej. Oni raczej nie mają w zwyczaju odpowiadać na maile jeśli nie masz jakichś wtyków u nich lub nie jesteś dla nich atrakcyjnym partnerem, który znacząco pomoże im coś konkretnego zyskać. Oleją Cię sikiem prostym i nawet nie wysilą się na dwa słowa odpowiedzi jeśli to dla nich będzie wygodne.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

W sumie może niepotrzebnie wrzucę swoje trzy grosze, ale tak mi jakoś to ciąży- naprawdę jestem pod wrażeniem sukcesu tej akcji i gratulacje dla Budziola za inicjatywę. Bo przyznam, że jak przeczytałem o cegiełkach na allegro to wybrechtałem to równo i spodziewałem się totalnej klapy- a tu odzew wręcz mnie poraził. Fajnie, że niektórym się chce 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
a widzisz nigdy nie mów nigdypanzerschreck pisze:W sumie może niepotrzebnie wrzucę swoje trzy grosze, ale tak mi jakoś to ciąży- naprawdę jestem pod wrażeniem sukcesu tej akcji i gratulacje dla Budziola za inicjatywę. Bo przyznam, że jak przeczytałem o cegiełkach na allegro to wybrechtałem to równo i spodziewałem się totalnej klapy- a tu odzew wręcz mnie poraził. Fajnie, że niektórym się chce
Tez przeszła moje najśmielsze oczekiwania, dwie wyprzedane, trzecia(ostatnia!) też ładnie schodzi
Tobink nam tez sie uda.
Trzeba wiedzieć do kogo i jak dotrzeć w takich sprawach. Garfield ma racje ze ludzie chyba dzwonią do LN z każdą pierdołą powołując sie na FC i teraz nie za bardzo chcą przez tel w ogóle z nami rozmawiać.
Simon każdy daje i kupuje tyle ile chce
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Szczerze... może by wywalić godło z tej flagi? Zmniejsza czytelność i wg. mnie jest zbędne. Kolory i napis. Wszyscy za? 
hm, jestem za. Może masz racje. Najważniejsze żeby było czytelne
ile sie w koncu kasy uzbieralo ? bo chyba wiecej niz poczatkowo zakladano to i flaga bedzie wieksza 
z aukcji (osoby które już wpłaciły) jest 600zl które właśnie przelałem Jackowi.
Z tego co wiem ludzie z Sanktuarium (deklarowało sie 30 osób wpłaciło 10 - brawo!) około 250zl.
Czyli jak aktualnie trwająca aukcja dobiegnie końca tysiąc powinien być, więc flaga faktycznie powinna być większa, tym bardziej ze jeszcze coś tam Jack z ekipa ma dołożyć!
Co do godła to już Jack sie wypowie. Nie wiem czy jest jeszcze czas na poprawki, bo jutra wraca i oddaje ja do druku
Z tego co wiem ludzie z Sanktuarium (deklarowało sie 30 osób wpłaciło 10 - brawo!) około 250zl.
Czyli jak aktualnie trwająca aukcja dobiegnie końca tysiąc powinien być, więc flaga faktycznie powinna być większa, tym bardziej ze jeszcze coś tam Jack z ekipa ma dołożyć!
Co do godła to już Jack sie wypowie. Nie wiem czy jest jeszcze czas na poprawki, bo jutra wraca i oddaje ja do druku