16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
jak na moje widok zza GC będzie porównywalny z widokiem w Spodku na scenę z wysokości Soundboardu czyli nadal dobrze.
już nie mam tu najwięcej postów

O ile się dopchasz w okolice barierek. Trzeba próbować. ;]
to jest właśnie problem w tym wszystkim. jesteś w tym GC to sobie patrzeć możesz na luzaku z dobrego miejsca na tyłach, a jak masz zwykłą płytę to musisz walczyć o życie totalnie o nawet gorsze miejsce
Ale 2 stówy do przodu masz 
Mówię Wam ,dojdzie między innymi Megadeth. Kilka tygodni temu poszła w świat plota o trasie Wielkiej Czwórki, żeby wybadać zainteresowanie, a teraz to zaczną potwierdzać. Czesi już o tym piszą:
http://www.e15.cz/relax/kultura/metalli ... t-do-ceska
http://www.e15.cz/relax/kultura/metalli ... t-do-ceska
Český Sonisphere se podle informací deníku E15 uskuteční 19. června na letišti v Mimoni a půjde o akci roku koncertního průmyslu. K dalším tahákům budou patřit skupiny Slayer, Megadeath či Anthrax.
200zl za MEGADETH, SLAYER i METALLICE
jak dla mnie BOMBA

jak dla mnie BOMBA
a ja tak sobie mysle.. ze mnie chyba nie bedzie 
to by było zbyt piękne...yankes pisze:Mówię Wam ,dojdzie między innymi Megadeth. Kilka tygodni temu poszła w świat plota o trasie Wielkiej Czwórki, żeby wybadać zainteresowanie, a teraz to zaczną potwierdzać

to o 10 rano start chyba
Jazz is not dead, it just smells funny.
powodzenia w staniu przy barierkach strefy 200zł od 10 rano 
Szajba pisze:to by było zbyt piękne...yankes pisze:Mówię Wam ,dojdzie między innymi Megadeth. Kilka tygodni temu poszła w świat plota o trasie Wielkiej Czwórki, żeby wybadać zainteresowanie, a teraz to zaczną potwierdzać
Post Rudego z dzisiaj. Po czymś takim naprawdę wątpię w tą plotę, aczkolwiek oddałbym wszystko, żeby była prawdziwa...Droogies!
Although there have been many rumors about a reunion of the “BIG 4” set to happen in Eastern Europe next summer, the plan never came together for us. We are hopeful that this will happen for real one day and will keep you posted as things develop.
Megaman
a na moje to pobożne życzenia, bo podejrzewam, że Golden Circle może sięgać tak, jak sięga sektor pod sceną na koncertach na Stadionie Śląskim. Czy to odległość równa odległości sceny od soundboardu w Spodku - nie wydaje mi się. Co nie znaczy, że uważam, że kupno biletu za 200 to zła inwestycja. Też uważam, że ta różnica cenowa nie jest fajnym zagraniem, ale cóż, tym razem chyba się jednak szarpnę na droższe rozwiązanie.Szajba pisze:jak na moje widok zza GC będzie porównywalny z widokiem w Spodku na scenę z wysokości Soundboardu czyli nadal dobrze.
Hmmm, faktycznie demotywujace ogłoszenie. W każdym razie na każdej z tegorocznych edycji sonisphere było 7-8 zespołów. W tej chwili mamy 5..
Swoją drogą, na forum Megadeth normalnie jest totalne włazidupstwo i ślepe zgadzanie się ze wszystkim, co mówi i robi Rudy, natomiast w sprawie tego koncertu prawie wszyscy wypowiadają się jednogłośnie, że odmowa grania na Sonisphere to frajerska strata megaokazji. Może tym razem to Rudy posłucha fanów?yankes pisze:Hmmm, faktycznie demotywujace ogłoszenie. W każdym razie na każdej z tegorocznych edycji sonisphere było 7-8 zespołów. W tej chwili mamy 5..
a ja na tańsze ponieważ dwie główne gwiazdy już raz w życiu widziałem, Anthraxa fanatykiem nie jestem, żeby się tam pchać na koncercie, Mastodon mi, delikatnie mówiąc, zwisa, podobnie jak Behemoth. Poczekam do ogłoszenia następnych kapel. Liczę na Sabaton i to bynajmniej nie ze względu na to, że mi się ten zespół jako-tako wkręciłArtur pisze: Co nie znaczy, że uważam, że kupno biletu za 200 to zła inwestycja. Też uważam, że ta różnica cenowa nie jest fajnym zagraniem, ale cóż, tym razem chyba się jednak szarpnę na droższe rozwiązanie.

-
Deleted User 357
Nie ma szans najmniejszychSzajba pisze:Liczę na Sabaton
z Virtem dywagowaliśmy na ten temat i szanse są. Latem grają na kilku festiwalachŻelazny pisze:Nie ma szans najmniejszychSzajba pisze:Liczę na Sabaton

- Elevatorman
- -#Clansman

na szczęście....Żelazny pisze:Szajba napisał/a:
Liczę na Sabaton
Nie ma szans najmniejszych
-
Deleted User 357
Ale grają w tym okresie festiwale w Szwecji, więc nawet jeśli nie mają w ten konkretny dzień nic zaklepane, to raczej średnio się opłaca jechać ze Szwecji, zagrać maks. 40 minut i znowu wracać do Szwecji
Ale spoko, dream on 
tydzien później grają we Francji