14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Tak. Niektóre osoby z tego co wiem zadeklarowały się że po prostu pojadą, a nie że pojadą konkretnym autobusem i stąd to całe zamieszanie. Po informacji na forum o drugim autobusie, mam nadzieję że to jakoś poukładamy. Chyba że dojdą kolejne autobusy z innych miast.
Jeżeli ten bus z Wrocławia o pewniak to ja też nim jadę, bo cena wejdzie identyczna prawie doliczając dojazd do Krakowa i z powrotem po koncercie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kto już wpłacił i na 100% jedzie? Ja już zaklepałem sobie poprzez wpłatę wygodne miejsce w autobusie na gig Ironów 
ja z Mirdarohem na 100%, na dniach w tym tygodniu robimy przelew 
Ja na 100 % , dzisiaj robie przelew : P
www.last.fm/user/darkfuneral18
Ja wczoraj wpłaciłem całośćtomtomala pisze:kto już wpłacił i na 100% jedzie? Ja już zaklepałem sobie poprzez wpłatę wygodne miejsce w autobusie na gig Ironów
ja robie przelewik na dniach i tez jade na 100% 
dobra
to wypisujcię z tej listy mnie, Darka, Wojtka, brata Wojtka oraz Janka
Daniel i jego kolega też pewnie się wypiszą
w związku z pojawieniem się wątku nr wyjazdu z Wrocławia i niepoważnym zachowaniem niektórych ludzi którzy jak tylko zobaczyli że jest jakiś inny transport nie wiadomo nawet za ile z olali mój autobus nie informując mnie nawet o tym.
informuje że:
od teraz jedynym potwierdzeniem wyjazdu z Krakowa jest wpłata na konto całej kwoty tj 99 zł do 7 dni od złożenia zamówienia e-mailem.
osoby które nie wpłacą w tym terminie będą skreślane z listy
wiem że do wyjazdu jest kupę czasu ale jak widać nie mogę polegać na samych deklaracjach a kwota 99 zł nie jest jakąś nieosiągalną do wygospodarowania.
Wiadomo że zawsze się pojawią inne możliwości dojazdu z wielu innych miast - więc zanim zamówicie zastanówcie się dobrze. Musze wiedzieć dokładnie jak duży autobus przewidzieć na ten wyjazd, ewentualnie ile autobusów.
ps.
dla tych którym już to obiecałem raty i uzgodnione terminy są aktualne.
informuje że:
od teraz jedynym potwierdzeniem wyjazdu z Krakowa jest wpłata na konto całej kwoty tj 99 zł do 7 dni od złożenia zamówienia e-mailem.
osoby które nie wpłacą w tym terminie będą skreślane z listy
wiem że do wyjazdu jest kupę czasu ale jak widać nie mogę polegać na samych deklaracjach a kwota 99 zł nie jest jakąś nieosiągalną do wygospodarowania.
Wiadomo że zawsze się pojawią inne możliwości dojazdu z wielu innych miast - więc zanim zamówicie zastanówcie się dobrze. Musze wiedzieć dokładnie jak duży autobus przewidzieć na ten wyjazd, ewentualnie ile autobusów.
ps.
dla tych którym już to obiecałem raty i uzgodnione terminy są aktualne.
Ostatnio zmieniony wt mar 30, 2010 5:33 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
no to zajebiście!IM_Power pisze:dobra
naprawdę niepoważni ludzie
wypisuję Was
taki e-mail dostałem:
jeżeli ktoś rezygnuje to jak zdobył się wcześniej na tyle wysiłku aby zarezerwować niech napisze e-maila co i jak i o kogo chodzi - szczególnie że nick na forum to nie to samo co dane które mi podajecie.
tylko że z tego to nawet nie wiem kto jest kto i skąd się wziął drugi Darek bo to się w ogóle nie zgadza z danymi które mi ten gościu wcześniej przesłałdobra stary, ja, Darek, Wojtek ,brat Wojtka i Darek jednak rezygnujemy bo jest bus z Wrocławia
dozobaczenia w Budapeszcie
jeżeli ktoś rezygnuje to jak zdobył się wcześniej na tyle wysiłku aby zarezerwować niech napisze e-maila co i jak i o kogo chodzi - szczególnie że nick na forum to nie to samo co dane które mi podajecie.
Prośba do organizatorów.
IRONSPARTAN - Twój post jest pierwszym w temacie, więc edytuj proszę tą listę o osoby, które opłaciły przejazd. Mam nadzieję, że podają też nicki z forum
PITER - Ta sama prośba, z tym wyjątkiem, że pierwszy post nie jest Twoim, więc nie możesz edytować. Wysyłaj, więc listę do mnie lub do Budziola na pw a my to wrzucimy
Trochę zamieszania powstało po ogłoszeniu drugiego busa, ale też nie ma co się dziwić ludziom, że zmieniają decyzję, skoro pojawiła się dla nich lepsza (czyt. bliżej miejsca zamieszkania ) opcja wyjazdu.
IRONSPARTAN - Twój post jest pierwszym w temacie, więc edytuj proszę tą listę o osoby, które opłaciły przejazd. Mam nadzieję, że podają też nicki z forum
PITER - Ta sama prośba, z tym wyjątkiem, że pierwszy post nie jest Twoim, więc nie możesz edytować. Wysyłaj, więc listę do mnie lub do Budziola na pw a my to wrzucimy
Trochę zamieszania powstało po ogłoszeniu drugiego busa, ale też nie ma co się dziwić ludziom, że zmieniają decyzję, skoro pojawiła się dla nich lepsza (czyt. bliżej miejsca zamieszkania ) opcja wyjazdu.
jeśli chcecie aby lista była aktualna podawajcie mi nicki z forum bo nie idzie was zidentyfikować potem
Dobrze by było, by oprócz osób, które się zadeklarowały była lista poniżej osób, które wpłaciły całość lub cześć (tu nie widzę potrzeby rozróżnienia). Bo jak sami widzimy deklaracja a płatność to dwie różne bajki.
połowa już wpłaciła, 1/4 w drodze a, 1/4 ma wpłacić - spokojnie - jak na razie były tylko wpłaty całej kwoty
listy nie podam bo nie umiem dopasować osób do nicków i odwrotnie u połowy ludzi
gdzieś była dyskusja o cenie PKP - akurat koncert jest w sobotę - wiec można skorzystać z takiej oferty - by dojechać do i z Krakowa:
ps. nie wiem czy do tego można stosować dodatkowo zniżki studenckie czy nie - w każdym razie z Warszawy TLK do Krakowa wyjeżdża o 20-tej a z Wrocławia o 19.08
dalsze miasta się nie załapują na to
a np z Rzeszowa jest osobowy o 19.37 ale to już inna spółka.
listy nie podam bo nie umiem dopasować osób do nicków i odwrotnie u połowy ludzi
gdzieś była dyskusja o cenie PKP - akurat koncert jest w sobotę - wiec można skorzystać z takiej oferty - by dojechać do i z Krakowa:
czyli można sobie cały weekend na ten bilet jeździć.‘Bilet Podróżnika’ jest nową ofertą Intercity skierowaną do pasażerów podróżujących pociągami kategorii economy, czyli pociągami TLK. Bilety te są imiennym biletami obowiązującym w klasie 1 i w klasie 2, właśnie, w wagonach z miejscami do siedzenia. ‘Bilet Podróżnika’ ma atrakcyjne godziny obowiązywania - od godz. 19.00 dnia roboczego, poprzedzającego dzień wolny od pracy, aż do godz. 6.00 pierwszego dnia roboczego następującego po dniach wolnych od pracy.
Cena „Biletu podróżnika” jest zryczałtowana (czyli niezależna od odległości) i wynosi w klasie 2 - 65 zł brutto, w klasie 1 - 95 zł brutto.
ps. nie wiem czy do tego można stosować dodatkowo zniżki studenckie czy nie - w każdym razie z Warszawy TLK do Krakowa wyjeżdża o 20-tej a z Wrocławia o 19.08
dalsze miasta się nie załapują na to
a np z Rzeszowa jest osobowy o 19.37 ale to już inna spółka.
dobra powoli ogarniamy ten bałagan jakie zrobiło kilku niepoważnych forumowiczów (wiedzieliście ze będzie bus z Wrocławia to po co tu sie zapisywaliście?)
Jak tylko wpłacicie kasę Piterowi dawajcie znać będę stawiał * przy Waszym nicku na 1szej stronie co będzie oznaczała zgłoszony - zapłacony
Po redukcji zostąło 20 osób, ale mam nadzieję że już poważnych i konkretnych
Jak tylko wpłacicie kasę Piterowi dawajcie znać będę stawiał * przy Waszym nicku na 1szej stronie co będzie oznaczała zgłoszony - zapłacony
Po redukcji zostąło 20 osób, ale mam nadzieję że już poważnych i konkretnych
Ryju i dziewczyna Ryja też zapłacili -
no i jeszcze do listy trzeba dopisać Herkiego czym pisałem na pw do Wickermanna (Herki jeszcze nie płacił)
no i jeszcze do listy trzeba dopisać Herkiego czym pisałem na pw do Wickermanna (Herki jeszcze nie płacił)
ok, Herki dopisany jako zaplacony.
Gwiazdki dodane.
jak jeszcze cos to pisz smialo na PW, maila lub tu
Gwiazdki dodane.
jak jeszcze cos to pisz smialo na PW, maila lub tu
Herki nie płacił
- a ta "znajoma pitera" to Yvanka (nie ma jej na forum ale takiego nicka używa)
- a ta "znajoma pitera" to Yvanka (nie ma jej na forum ale takiego nicka używa)
"mój znajomy" to był Herki 
więc można wykreślić
więc można wykreślić