26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
Oczywizm, przecież Meta po Kill'em All już nie grała metalu, tylko komerche 
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Chodzi mi o taki nowoczesny pop , taki stary to ujdziemetal pisze: A np Michael Jackson?
Komercha w przypadku mety zaczęła się od Black albumu/Load-umichi pisze:Oczywizm, przecież Meta po Kill'em All już nie grała metalu, tylko komerche
Nie pamietacie tego poczucia wlasnej wyjatkowosci?? Nazywania wszystkich dookola pozerami i bluzgania na komercyjny POP ??
Piekne czasy i to se ne vrati 
Swoja droga to jestem przerazony, kolega sie urdzil w roku w ktorym ja zaczalem sluchac Iron Maiden. A przeciez ja wcale tak dlugo nie slucham Maiden w porownaniu do wielu ludzi tutaj. Lekko depresyjne to jest, zem jest taki stary zgred
Swoja droga to jestem przerazony, kolega sie urdzil w roku w ktorym ja zaczalem sluchac Iron Maiden. A przeciez ja wcale tak dlugo nie slucham Maiden w porownaniu do wielu ludzi tutaj. Lekko depresyjne to jest, zem jest taki stary zgred
Ja rok przed jego urodzeniem zaczynałem wespół z polskim hiphopem słuchać Metalliki
. A i tak gówniarzem jestem.
I w sumie nie widziałem nigdy u mnie az takiej zapalczywości, zwłaszcza w stosunku do co by nie było starszych słuchaczy.
Cezarek - zdefiniuj proszę pojęcie komercja w odniesieniu do Metalliki
I w sumie nie widziałem nigdy u mnie az takiej zapalczywości, zwłaszcza w stosunku do co by nie było starszych słuchaczy.
Cezarek - zdefiniuj proszę pojęcie komercja w odniesieniu do Metalliki
- Elevatorman
- -#Clansman

ehh... ja w 2001 roku więc... w sumie to już 9 latSwoja droga to jestem przerazony, kolega sie urdzil w roku w ktorym ja zaczalem sluchac Iron Maiden. A przeciez ja wcale tak dlugo nie slucham Maiden w porownaniu do wielu ludzi tutaj. Lekko depresyjne to jest, zem jest taki stary zgred
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nie sadze żeby podczas nagrywania "Mastera" Mete znało tak duzo ludzi jak terazKuki91 pisze: Cezarek - zdefiniuj proszę pojęcie komercja w odniesieniu do Metalliki
-
Deleted User 622
Ja nie sądzę aby w 1896 roku Marię Konopnicką znało tak dużo ludzi jak teraz, więc proponuję Ci lekturę adekwatną do Twojego wieku:Cezarek1998 pisze:Nie sadze żeby podczas nagrywania "Mastera" Mete znało tak duzo ludzi jak terazKuki91 pisze: Cezarek - zdefiniuj proszę pojęcie komercja w odniesieniu do Metalliki

- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Skąd jesteś? Może wyskoczymy na Piwometal pisze: Ja nie sądzę aby w 1896 roku Marię Konopnicką znało tak dużo ludzi jak teraz, więc proponuję Ci lekturę adekwatną do Twojego wieku:
Obrazek
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

bez komentarzametal pisze: Ja nie sądzę aby w 1896 roku Marię Konopnicką znało tak dużo ludzi jak teraz, więc proponuję Ci lekturę adekwatną do Twojego wieku:
Obrazek
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

O, ten zespół na przykład jest o wiele lepszy od Mety, bo zna go bardzo mało ludzi- http://www.metal-archives.com/band.php?id=20860
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Przeczytaj, dowiesz się czegoś o życiu. I nie sadź się. Dzieci i ryby głosu nie mają.Cezarek1998 pisze:bez komentarza
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Często tak jest , że zespoły undegroundowe są lepsze od takich popularnych.panzerschreck pisze:O, ten zespół na przykład jest o wiele lepszy od Mety, bo zna go bardzo mało ludzi- http://www.metal-archives.com/band.php?id=20860
Kiedy wreszcie poleci kilka warnów za offtopy?
Żeby dokończyć dzieło
Jestem swiezo po jej koncercie w Pradze
Kazdego kto ja opluwał zapraszam na jej koncert
Ja zostałem zniszczony jej osobowoscia zupełnie inna niz image propagowany w mediach.
Genialny głos, genialne show.
Madonna zdetronizowana
Jestem swiezo po jej koncercie w Pradze
Kazdego kto ja opluwał zapraszam na jej koncert
Ja zostałem zniszczony jej osobowoscia zupełnie inna niz image propagowany w mediach.
Genialny głos, genialne show.
Madonna zdetronizowana
Inaczej bedziesz gadac po koncercie lady gagi
Chciałeś napisać Madonny czy nie wylapalem jakiejs ironii
?
cały ten wątek jest offtopikiem.Addie pisze:Kiedy wreszcie poleci kilka warnów za offtopy?
W naszych latach metalowcy byli bardziej szczerzy od sporej części uczestników tego wątku. W przypadku analogicznych zGaG nie chodziło o muzykę czy nawet show, tylko o fajną d*pę na scenie. W ten sposób orientowało się w tfurczości Sabriny (Boys Boys Boys), która nb 2 lata temu wyglądała nie gorzej niż 20 wojtków temu czy innej Samanty Lis. Mniej zorientowani w muzyce traktowali tak samo Cher paradującą na scenie ok. 40tki w takich strojach jak ten
mimo, że Cher śpiewać potrafiła i miała fajne hardrockowe piosenki.
Pozostając więc w tej konwencji powiem Wam, że uważam zGaGę za straszny pasztet. Nie ma startu do Sabrinki
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
dość specyficzny gust trzeba mieć zeby gagę za piękność uważać
koński pysk i obwisłe cycki. mniam mniam 
No ja tu raczej widzę argument, że pięknością nie jest, więc odbiega od wielu takich kobiet, które występują 
-
Szkieletor
- -#Invader

właśnie na tvn24 pojawili się Wicker, Tobink i Herki wypowiadający się jako fani Gagi po koncercie 
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...