02-03/06/2011 - IM - Hamburg i Berlin [wyjazd z IRONSPARTAN]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 02-03/06/2011 - IM - Hamburg i Berlin [wyjazd z IRONSPARTAN]
a to shortcut robi busa z wrocka ?? mi pisali w marcu ze zainteresoiwanie było słabsze, i ze raczej poznan i wawa, dlatemu sie wbiłem do tego radosnego pielgrzymowania 
-
Deleted User 2868
No widnieje u nich na stronie, poza tym normalnie zamówiłem, więc chyba jedzie 
Prosimy o troszkę cierpliwości. Ostatecznie godzinę wyjazdu podamy z Maćkiem w poniedziałek, już na 100%
. Orientacyjnie podtrzymuję, że będzie to koło godziny 12:00, ale może się ciut zmienić, bo musimy wyliczyć ile mniej więcej będziemy wracać z Hamburga. Zbiórka jak zwykle na ulicy Dawida na przeciwko PKS-u
to ja znów prosiłbym o przychylenie się do prośby ciut wcześniejszego wyjazdu powiedzmy chociaż 11 jak nie da rady wcześniej.
Chciałbym się ciut jeszcze pokręcić po Berlinie na spokojnie, a tak jakiś korek po drodze i znów na ostatnią chwilę wpadniemy
Chciałbym się ciut jeszcze pokręcić po Berlinie na spokojnie, a tak jakiś korek po drodze i znów na ostatnią chwilę wpadniemy
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Jeszcze potwierdzę w poniedziałek, ale na 99% jedziemy ok. 10.30 W Berlinie jesteśmy ok. 16.00 Wyjazd z Berlina ok. 1.00 (czyli 9 godzin po zgaszeniu silników - tachograf) Czym szybciej dojedziemy, tym szybciej wrócimy. Także zwracam uwagę na niespożywanie wielkich ilości piwa. Bo nie możemy sobie pozwolić na dłuższe postoje. Planowane są dwa. !5 i 30 minutowe. Błagam, żeby nie było tak jak do Budapesztu że co 15 minut komuś się zachciało. Wszystkie dokładne informacje w poniedziałek. W razie dokładniejszych informacji dzwońcie na 887827827.
brawoIRONSPARTAN pisze: ale na 99% jedziemy ok. 10.30
czyli ze zdazeniem na PKS z Wrocka o 5 moge miec problem?IRONSPARTAN pisze:Wyjazd z Berlina ok. 1.00
-
Deleted User 4876
pociąg mam 7:59 , we Wrocku 10:15 ..zdąże się dokulać w 15 minut z Dworca na ten punkt zborny na Dawida ??:) te + - 5 minutek chyba poczekacie ??:) oby tylko kolej nie nawaliła 
wiadomix że studencki kwadrans się czeka 
-
Deleted User 4876
w ogóle miałem mieć egzamin 3 czerwca, cały rok miał mieć
ale powiedziałem, że nie moge bo mam Iron Maiden w Berlinie i cały rok ma 6-tego czerwca
:D:D
ja mam 3go wyjazd służbowy do Berlina dlatego nie mogę być na prezentacji pracy mgr 
czego sie nie robi dla MAIDEN !
czego sie nie robi dla MAIDEN !
Ulica Dawida jest dosłownie 5 minut od Dworca centralnego, także bez problemuthorgal_30 pisze:pociąg mam 7:59 , we Wrocku 10:15 ..zdąże się dokulać w 15 minut z Dworca na ten punkt zborny na Dawida ??:) te + - 5 minutek chyba poczekacie ??:) oby tylko kolej nie nawaliła
Tak dla jasności mapka http://img89.imageshack.us/img89/4334/beztytuuiwx.jpg
Bierz pod uwagę to, że wtedy mieliśmy toaletę, więc ten problem dało się łatwo rozwiązać, a to, że w drodze DO Budapesztu skorzystały z niej chyba aż 2 osoby, bo była zamknięta, to inna sprawa...IRONSPARTAN pisze:Błagam, żeby nie było tak jak do Budapesztu że co 15 minut komuś się zachciało.
Jedzie ktoś może w piątek z rana z Łodzi do Wrocławia?
Reichstag, Brama Brandenburska blisko Arena O2 jakieś 2 km, więc da radę podskoczyć tam na chwilę
zresztą nie wiem czy gdzieś w pobliżu nie będziemy wysiadać?
zresztą nie wiem czy gdzieś w pobliżu nie będziemy wysiadać?
Ja z chęcią bym się przeszedł gdzieś, więc jeśli mielibyście taki zamiar to mówcie... zresztą jeszcze pewnie pogadamy przed odjazdem albo w trakcie

mamy taki zamiar - mówimy 
-
Deleted User 4876
to ja sie też chetnie przyłacze, pozwiedzajmy troche rzeszy przed koncertem 
nie powiedział bym że Brama Brandenburska jest oddalona o 2 km od areny to jest na drugim końcu miasta ;/
IRON MAIDEN
ja też, ja teżthorgal_30 pisze:to ja sie też chetnie przyłacze, pozwiedzajmy troche rzeszy przed koncertem
co Ty gadasz?Puszek123 pisze:nie powiedział bym że Brama Brandenburska jest oddalona o 2 km od areny to jest na drugim końcu miasta ;/
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&bav=on ... CBgQnwIwAA
na mapce zanzaczona hala, a brama to 5 miedzy 17 strasse a Unter den Linden
moze 2km przesadzilem, ale nie wiecej niz 3-4km!
to bedzie moment jakims metrem czy innym busem
a nawet poponuje sie przejsc na piechote wzlduz rzeki po drodze akurat sie zobaczy czerwony ratusz, katedre i muzeum na wodzie. To spacerkiem w jedna strone max 30-45min do samej bramy. Za nia Reichstag i wracamy
- Emilio
- -#Lord of the flies

Z O2 Areny do Bramy Brandenburskiej jest dokładnie 5,5 kilometraBudziol pisze:moze 2km przesadzilem, ale nie wiecej niz 3-4km!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."