trollolololololoBron-Y-Aur Stomp pisze:Witajcie.
Nie jestem może fanem Iron Maiden, ale ich najnowszych płyt już tak. Myślę, że muzycy Iron Maiden wreszcie grają to co powinni od 30 lat . Już na Seventh Son zespół zaczął eksperymentować ale jeszcze za mało odważnie. Szkoda, że tak długo trzeba było czekać na takie arcydzieła jak choćby Empire of Clouds.
witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
już nie mam tu najwięcej postów

- hipcio_stg
- -#Moonchild

-
on_the_run
- -#Trooper

Miło, że to napisałeś. Dopiero teraz to odczytałem, bo powiadomienia na skrzynkę przychodzą w sposób wybiórczy. Czuwaj!Zakkahletz pisze:Czuwaj, druhu on_the_run. Też lubię "Turbo" JP i tak samo jak Tobie wydaje mi się, że Blackmore chodzi na smyczy pewnej pani.
A kto by na stare lata nie chodził na smyczy laski, która wygląda jak modelka (a panna Blackmore'a była urocza parę lat wstecz) i zapewne funduje pod pierzyną rozrywki nieosiągalne dla tych rówieśników, którzy nie zdobyli takiej kasy
-
on_the_run
- -#Trooper

Też tak mam, że forum czytałem po nocach, przeszukując "wiekowe" tematy z wypiekami na ustach.wicked man pisze:Trochę o mnie, wiek 40 z lekką wznoszącą się górką, Ironów (pomijając okolice 1988 roku i program 2TVP, gdzie zobaczyć można było Can I Play with Madness) po raz pierwszy usłyszałem w okolicach 1992-1993, kaseta Somewhere in Time pożyczona od kolegi. Potem nabyta za własne, zarobione $$ kaseta BNW, jedna z pierwszych oryginalnych płyt CD SiT oczywiście, Virtual XI itd. Obecnie, dzięki synowi, poznaję dyskografię IM od nowa. Preferuję winyl, pół dyskografii IM już posiadam na czarnej płycie :-)
Na to forum trafiłem szukając informacji o lipcowym koncercie we Wrocławiu i już kilka nocy spędziłem czytając różne wątki. Mam nadzieję pozostać na dłużej.
- tani_dezodorant
- -#Charlotte

No to i ja się przedstawię...
Hej, jestem Ada i jestem fanką Maidenów od 2 lat. Choć przyznam szczerze, że moim ulubionym zespołem są Beatlesi, ale Panów od Żelaznej Dziewicy kocham bardzoooo z całego mojego serca. Jestem aktualnie w trakcie namawiania moich rodziców na koncert The Book of Souls.
Hej, jestem Ada i jestem fanką Maidenów od 2 lat. Choć przyznam szczerze, że moim ulubionym zespołem są Beatlesi, ale Panów od Żelaznej Dziewicy kocham bardzoooo z całego mojego serca. Jestem aktualnie w trakcie namawiania moich rodziców na koncert The Book of Souls.
Hej, mam 43 lata, jestem Mateusz Iron Maiden towarzyszy mi od 20 lat <3 i za to ich kocham
-
Deleted User 4876
Nikt nie powitał Taniego_Dezodorantu sanktuaryjnym powitaniem??? Cześć i pokaż Cycki 
...Seba z Wrocławia...wychowałem się na Iron Maiden...i w końcu trafiłem Tu...Pozdrawiam...
Cześć! Przywitam się i ja :-) Iron Maiden pokochałem od premiery Brave New World, a na forum zawitałem z okazji zbliżającego się koncertu. Pozdrawiam z Wrocławia!
Sieba, jestem Mikołaj i mam 16 lat
. Iron Maiden słucham od dwóch lat, moja ulubiona to 7th son, poza tym za niedługo będę na koncercie we Wrocławiu 
Witam. Nazywam się Paweł. Mam 26 lat. Iron Maiden uwazam za ulubiony zespol. Niestety z problemow zdrowotnych nie moglem pojawic sie na koncercie Maidenow w Polsce. Zatem dzisiejszy koncert we Wroclawiu bedzie moim pierwszym. Szkoda ze Bruce ze swoja paczka zdecydowali sie grac az tyle utworow z nowej plyty (bo az 6). Powinno pojawic sie wiecej piosenek z chociazby Piece of Mind czy Brave New World. Takie jest moje zdanie. Wiecie moze czy mozna wnosic jedzenie na teren stadionu?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

- Tadziu Kotłownia
- -#Prodigal son

Cześć mam na imie Tadeusz. Słucham Maidenów od 25 lat. Witam wszystkich.
Trzeć stare baby pilnikiem zdzierakiem po łbie!
Lubię zupę ogórkową.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Jak co występ Maidenów, gdy zaczyna się upał słychać wielki szum. Znów się będą rozbierać, sanktuarian przybywa coraz większy tłum.
Witaj!
Witaj!
Witam wszystkich.
Mam na imię Jarek. 47 lat. Słucham Maidenów od 2 lat, choć pierwszy kontakt, to nagrana z "trójki" (Metalowe tortury) na kasetę TNOTB, gdzieś w drugiej połowie lat 80-tych.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Zatem - Witaj!
Sukces rodzi się w bólach. Udało mi sie dostać do starej skrzynki pocztowej i dziki temu aktywowałem nowe hasło na forum. Jak to miło wrócić na stare śmieci. Witam wszystko po kilku latach nieobecności. Maiden! Jak mawia klasyk.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Welcome back.Borys1978 pisze:Sukces rodzi się w bólach. Udało mi sie dostać do starej skrzynki pocztowej i dziki temu aktywowałem nowe hasło na forum. Jak to miło wrócić na stare śmieci. Witam wszystko po kilku latach nieobecności. Maiden! Jak mawia klasyk.
o siema!Borys1978 pisze:Sukces rodzi się w bólach. Udało mi sie dostać do starej skrzynki pocztowej i dziki temu aktywowałem nowe hasło na forum. Jak to miło wrócić na stare śmieci. Witam wszystko po kilku latach nieobecności. Maiden! Jak mawia klasyk.
już nie mam tu najwięcej postów

Witam. Maidenów słucham już jakieś 30 lat, jest to dla mnie nie tylko muzyka ale sposób na życie i coś co daje niesamowitą energię