Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Dokladnie, rok temu byl z nim wywiad i mowil niby ze zaczna w lizbonie a trase skoncza wystepem na rock in rio.....
No i z tego co mówi wynika że zmienią tylko parę utworów - to byłoby CHAMSTWO!
A ilu się spodziewałeś? 
Przynajmniej pięciu... wówczas to ma sens.
Wtedy to by nie było Maiden England.
A co Ty z choinki sie urwales? Pol roku temu Rod mowil o zmianie tylko kilku utworow. Kwestia czy zmiany beda kosmetyczne pokroju RTTH na Wrathchild czy cos na co wszyscy licza czyli dodadza ID kosztem nie pasujacego dajmy na to ATTSRALF pisze:No i z tego co mówi wynika że zmienią tylko parę utworów - to byłoby CHAMSTWO!
-
Deleted User 1499
Fajnie by było ,ale jak przez 2 lata nie było ID to skąd nagle by się miał pojawić :/
Zmiany będą pewnie kosmetyczne i niczym nie zaskakujące . . .
Zmiany będą pewnie kosmetyczne i niczym nie zaskakujące . . .
W tym tygodniu się przekonamy, czy jednak dołożą te dwa koncerty, czy to już finisz 
do dupy z tą Hiszpanią, bo trudniej będzie nie znać setu jak 4 dni wcześniej zaczną
jak nie bedziesz chcial znac to nie bedziesz, az tak trudno nie jest sie wylaczyc. najgorzej przed samym koncertem, bo zwykle sie ktos wygada.........
Ja czekam na Portugalie 24 czub 25 maja, juz nawet zlozylem wniosek urlopowy, wiec mam nadzieje ze w kulki se ze mna nie poleca i oglosza ten koncert.
Ja czekam na Portugalie 24 czub 25 maja, juz nawet zlozylem wniosek urlopowy, wiec mam nadzieje ze w kulki se ze mna nie poleca i oglosza ten koncert.
A masz jakieś "przecieki" odnośnie Portugalii?
Logicznym sie to wydaje, a wtedy to juz w ogole schemat goni schemat
Niestety ja nie znajduję jakiejś motywacji nawet do uczestnictwa w koncercie polskim. Idiotycznym wydaje się organizowanie koncertu na dużym stadionie z dokładnie identycznym materiałem zaledwie po roku od dwóch poprzednich koncertów. Ale to już problem organizatora.
-
Deleted User 1499
Fakt że mogli to przemyśleć i skoro już chcieli sciągnąć IM , to lepiej było zrobić halówkę.
Dokładnie, np Spodek i już by było po sprawie - wszyscy zadowoleni i nawet by nie potrzebowali specjalnej reklamy. A tutaj - może być 'wstyd'.
-
Deleted User 1499
Ale jakby się organizatorzy w pore zorientowali to chyba mogą przenieść na mniejszy obiekt z powodu słabej sprzedaży , tyle że to już też wstyd 
Dziś kolejny spadek na eventimie #5
Dziś kolejny spadek na eventimie #5
W Poznaniu na 'mniejszy obiekt' to jest Arena (~4,500). Tyle to już jest...
Co za pesymizm! Jest dziś 11 marca, do koncertu daleko, a wy już wróżycie że może być wstyd pod względem frekwencyjnym. Wyluzujcie trochę.
A jak rzeczywiście bilety będą tak źle się sprzedawały, to pewnie organizator pomyśli o jakimś dobrym supporcie i ludzie przyjadą.
A jak rzeczywiście bilety będą tak źle się sprzedawały, to pewnie organizator pomyśli o jakimś dobrym supporcie i ludzie przyjadą.
Tez czytam i nie moge uwierzyc, zwlaszcza w posty Ralfa, ktory podnieca sie koncertem w Sri Lance czy na Madagaskarze, a nie jedzie nawet na krajowy majac pod bokiem
Slaba frekwencja to bedzie dlatego ewentualnie bo 3 koncerty w naszym kraju w dwa lata pod rzad IM to za duzo dla przecietnego fana, ktory idac na koncert nie ma pojecia co zespol zagra
Slaba frekwencja to bedzie dlatego ewentualnie bo 3 koncerty w naszym kraju w dwa lata pod rzad IM to za duzo dla przecietnego fana, ktory idac na koncert nie ma pojecia co zespol zagra
Ostatnio zmieniony wt mar 11, 2014 1:23 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 1499
Ja tam nic nie wróże , tylko zastanawiająca jest odwaga na taki ruch. Wiadomo, że jest dużo za wcześnie jednak małą obawe przed świecącym pustkami stadionem( Chorzów) mam