Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Na razie RIR w ogóle nie jest oficjalnie ogłoszony, ale najczęściej wszystkie większe koncerty w Ameryce Południowej są transmitowane w tv lub radio.
Ehh, tym to dobrze... A my mamy dupiasty Sopot, syfiaste Opole i koncerty w skutecznie ostatnio promowanej stoczni gdańskiej.. ehh, szkoda gadać
Szczur22 pisze:koncerty w skutecznie ostatnio promowanej stoczni gdańskiej..
Co ty chcesz od koncertów?Gilmour nie jest zły
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Tylko Gilmoura w TV nie było, a Jean (jak dla mnie) jest do kituAbstract pisze:Szczur22 pisze:koncerty w skutecznie ostatnio promowanej stoczni gdańskiej..
Co ty chcesz od koncertów?Gilmour nie jest zły
Na Gilmourze super bylo !
Czuje w kosciach ze doloza koncerty w Europie Srodkowej...nawet po przeczytaniu wywiadow...there IS hope
Czuje w kosciach ze doloza koncerty w Europie Srodkowej...nawet po przeczytaniu wywiadow...there IS hope
-
Filik10
- -#Clairvoyant

hope będzie do czasu gdy zaczną grać koncerty w ramach GY 
Boze znow wraca temat ze moze jednak...
Ile jeszcze razy trzeba powtorzyc ze szansa najwczesniej na koncerty jest na trase GY
Ile jeszcze razy trzeba powtorzyc ze szansa najwczesniej na koncerty jest na trase GY
Wiesz, tak jak już kiedyś napisałem ja po Maidenach mogę się wszystkiego spodziewać 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Coś takiego znalazłem na oficjalnym forum. Zastrzegam, że nie wiem czy jest to prawdziwa setlista - jest wysoce prawdopodobne, że to podróbka. 
SPOILER: Setlist 2006? [fake?]
SPOILER: Setlist 2006? [fake?]
-
Deleted User 1309
Biorac pod uwage warstwe tekstowa to Aftermath nawet by pasował 
To się nazywa zachowywanie tajemnicyMareq555 pisze:Biorac pod uwage warstwe tekstowa to Aftermath nawet by pasował
No cóż set nawet nie najgorszy, szkoda tylko, że znając życie i to jak do tej pory było to na 100% kłamstwo.
A mi się ten set nie podoba- za dużo utworków z Doda.
Ciekawy set. I kto wie, może prawdziwy
Ironi lubią zaskakiwać takimi nieoczekiwanymi kawałkami [teraz The Aftermatch, ostatnio Lord Of The Flies].
Ale to i tak pewnie fake
Ale to i tak pewnie fake
Juz widziałem 3 set listy które wyglądały na prawdziwe zobaczymy 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pozostałe 2 to na 100% fake'i. Ta pewnie też, bo sola są w złej kolejności (a na Brighter gra je Janick, a nie Dave). Ktoś bardzo sprytnie wzorował się na setliście z dokumentu Death On The Road (porównajcie je!).
Zobaczymy pewnie ktos wydrukowal polozyl przy plycie ktora widac u gory strzelil fotke i juz poszlo w siwat 
Szkoda jesli by taka byla ze jednak nie zagraja calej AMOLAD. Z DoD bardzo fajne utworki, ze koncza RTTH to juz widocznie tak musi byc ale znow Wratchild to akurat uwazalbym ze niepotrzebnie
Szkoda jesli by taka byla ze jednak nie zagraja calej AMOLAD. Z DoD bardzo fajne utworki, ze koncza RTTH to juz widocznie tak musi byc ale znow Wratchild to akurat uwazalbym ze niepotrzebnie
Po co No More Lies? Zagrali by Paschendale i by było gites.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

BTW taka setlista byłaby bardzo przeciętna. Wrathchild jest ograny do bólu. Trooper'a z powodzeniem może zastąpić These Colours Don't Run (Bruce biegający z flagą). 2 kawałki z DOD to porażka - o wiele lepiej byłoby zagrać Rainmaker i Wicker Man'a. No More Lies to dobry kawałek, ale w secie będzie już podobny For The Greater Good of God. 3 kawałki z TNOTB na koniec byłby przewidywalne do bólu... Mam nadzieję, że nie będą znów kończyć RTTH (o wiele lepiej pasuje w środku setu jak na Early Days Tour) i pozbędą się chociaż 666...
Cieszyłby natomiast brak Fear Of The Dark (Beniaminek dobrze by go zastąpił) i obecność przebojowego, choć granego w 2003, The Clairvoyant. Mam jednak nadzieję na ciekawszy set z większością lub całością albumu (musi być Lord of Light!!).
Cieszyłby natomiast brak Fear Of The Dark (Beniaminek dobrze by go zastąpił) i obecność przebojowego, choć granego w 2003, The Clairvoyant. Mam jednak nadzieję na ciekawszy set z większością lub całością albumu (musi być Lord of Light!!).
Troopera bym zostawił. Wrathcild'a wywalił. The Aftermath może być. Fear Of The Dark bym jednak dołożył. 2 Minutees To Midnight by się przydał. The Clairvoyant fajnie ale wolałbym The Evil That Man Do. Z nowości nie wiem dlaczego nie ma Lord Of Light i nie wiem po co These Colours Don't Run (wyjątkwo go nie lubię
).
The Clairvoyant by mnie cieszył bardzo, z DoD za dużo. Ogólnie mam nadzieję, że się trochę bardziej w rzeczywistości postarają...