Behemoth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Behemoth

Post autor: ZłapanyWCzasie »

tomtomala pisze:
yankes pisze:Boże, jakie z niektórych "fanów" Maiden są zakompleksione pizdeczki to głowa mała. Gościu powiedział coś złego o płycie Maiden i od razu "a kim on jest?", "wielki autorytet" itd

:facepalm:
yankes easy. Wiadomo było, że taka reakcja będzie. Powiedział prawdę o "progresywnej płycie IM" i wszyscy teraz będą tego bronić jak krzyża na Krakowskim. Ja też tej płyty w całości ani razu nie przesłuchałem - nie dałem rady.

Czekam jeszcze na komentarz truu fana Cezarka, Złapanego i będzie komplet!
Przykro mi,ale ten facet mnie kompletnie nie interesuję, mam swoje zdanie o nim i nie ma wpływu na nie jego gust muzyczny,jego opinia o płycie IM mnie w ogóle nie interesuję.
Jak ktoś uważa,że jego własny kraj jest cytuję"prymitywny jak kotlet schabowy" jest dla mnie idiotą,biorąc pod uwagę jak ta potrawa jest przyjmowana przez obcokrajowców. Słoma z butów...
Awatar użytkownika
DaveM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DaveM »

Każdy ma swoje zdanie, ja np. uważam TFF za dobry materiał i nie mam problemów by wysłuchac płyty w całosci, sprawia mi to przyjemnosc. Ale nie można mówic, że Nergal jes beee bo powiedział ze JEDNA do tego NAJNOWSZA płyta Maiden mu sie nie podoba i jest najgorsza płytą dekady. Rozumiem, gdyby powiedział ze Iron Maiden nie załsużyło się dla muzyki, grają słabo, Bruce fałszuje a gdy steve gra na basie to wygląda jak jego babcia drapiąca się po piętach, można by go wyśmiac bo nie miałby racji. Ale każdy ma swój gust, i moze mówic co mu sie podoba co nie.
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

Ale po co się wysilać i tłumaczyć, skoro fanboje wszędzie wietrzą spisek? ;)
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Behemoth też ma swoich fanboyów
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

ZłapanyWCzasie pisze:Behemoth też ma swoich fanboyów
Niemożliwe!
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

no tak,tak fanboyów,biorąc pod uwagę fakt,że większość dziewczyn słuchających tego typu zespołów,wygląda jak młociarze albo kulomioci
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: panzerschreck »

ZłapanyWCzasie pisze:no tak,tak fanboyów,biorąc pod uwagę fakt,że większość dziewczyn słuchających tego typu zespołów,wygląda jak młociarze albo kulomioci
A dziewczyny słuchające Iron Maiden to są piękniejsze? :lol: Ale zgadzam się ogólnie z Nomadem, bez cienia ironii powiem, że dziewczyny słuchające metalu- ZAORAĆ.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Te młode w większości faktycznie nie,ale te koło 30-40 jak najbardziej tak,Iron Maiden ma jednak trochę starszą widownię,może w Polsce tego tak nie widać.
Awatar użytkownika
DaveM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DaveM »

nienawidze dziewczyn ubierających sie na czarno, noszących glany wygladajacych jak emo, ZAORAC racja!
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Journeyman666 »

voivod pisze:
Journeyman666 pisze:Bzdury, że Behemoth jest kiepskim zespołem? Jest i nic się na to nie poradzi
spoko, z tego co napisales w innym temacie widać ze muzyka Iron Maiden tez cie przerasta

Iron Maiden - 7/10
Killers - 4/10
The Number of the Beast - 8/10
Virtual XI - 10/10
Brave New World - 11/10
Dance of Death - 10/10
A Matter of Life and Death - 10/10
The Final Frontier - 10/10
Po co w ogóle taki komentarz dziecko? :lol: Za Di'Anno nie przepadam, a erę Blaze'a naprawdę lubię. Nowe dokonania uważam za znakomite, ponieważ na 4 płyty pojawił się 1 słaby utwór, którym jest Starblind. Natomiast na takim TNOTB jest Invaders, Gangland, 22 AA.
Moja opinia nie ukształtowała się w wyniku wypowiedzi Nergala co do TFF. Ma prawo o niej sądzić co chce.
A co do dyskusji odnośnie młodych dziewczyn ubierających się na czarno i chodzących w glanach to chyba macie jakieś nieodpowiednie towarzystwo jeśli sądzicie, że są niespecjalne ;) Nie mówię akurat o fankach IM, bo takie znam zaledwie 2 (tak się ubierające) ale ogólnie o tego typu dziewczynach ;)
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: voivod »

Journeyman666 pisze:Po co w ogóle taki komentarz
Wiesz... bo taka właśnie jest prawda. Autorytetem muzycznym (dla mnie) w żadnej kwestii nie jesteś.
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Journeyman666 »

I nikt nie każe Ci się ze mną zgadzać. Ja wyraziłem swoją opinię. Wolę czasy od reunion niż początki. Czemu nie pokazałeś moich ocen SSOASS albo Powerslave'a, hm? Umiesz coś oprócz cytowania?
Zresztą ten post nie ma żadnego związku z Behemoth'em więc tym bardziej mógłbyś sobie dać spokój. :roll:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Nergal u Lisa:
http://www.youtube.com/watch?v=ILe5AL6kkvI

Nergal z Rawiczem w cgm.pl
http://www.cgm.pl/video,15792,1_na_1_ar ... video.html

tym razem nie ma o Maiden :lol:
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

kurde szkoda.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

yankes pisze:tym razem nie ma o Maiden
to nie ogladam :lol:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IronCezarek »

yankes
-#Clansman
-#Clansman

Dziś odbyła się kolejna rozprawa Nergala o obrazę uczuć religijnych. Poniżej "minuta po minucie" z sądu. Beka niesamowita z wypowiedzi Nowaka. Lepsza niż ostatnie tematy na forum o maiden vs metallica ;-)

niektóre smaczki:

Godzina 11:10 - Sędzia: "Czy Pan uczestniczył w jakiś spotkaniach wyznawców wiary Szatana"

Godzina 11:23 - Ryszard Nowak - "Koncert był szeroko reklamowany", "Nie było zaznaczone, że to koncert dla zamkniętej publiki"

Godzina 11:29 - Ryszard Nowak - kilkanaście lat temu dowiedziałem się od byłego satanisty, że w Gdańsku funkcjonuje taki wokalista, który potrafi łamać krzyże itd.

http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=25746
yankes
-#Clansman
-#Clansman

yankes
-#Clansman
-#Clansman

Teledysk do "Lucyfera" - making of

http://www.youtube.com/watch?v=bTCQgB8_vVk
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Co to za utwór który słychać na początku? Nie kojarzę go jakoś w tej chwili.
ODPOWIEDZ