O! Boltendahl - tego "menela" wokalnego to bym na nikogo innego nie wymienił w Grave Digger. Uwielbiam sporo albumów z nim!gumbyy pisze: ↑ndz sie 23, 2020 7:38 pm Tja, bo legendarny wokalista = bardzo dobry wokalista. Ilu super świetnych głosów nie zostało legendarnymi? Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Masz inne przykłady - Udo Dirkschneider, Chris Boltendahl - równie przeciętni wokaliści, których bardzo lubię słuchać w swoich zespołach.
Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
Ja zasadniczo większość... gość jest dla mnie absolutnym liderem w temacie "najlepszy najgorszy wokalista"
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
Vorgel, ale Ty pierdolisz. Zachowujesz się jak PiS, moje najlepsze i koniec, kto się nie zgadza jest idiotą. Poziom godny pozazdroszczenia
Btw, następnym razem jak spotkam Blaze'a to mu powiem, że sorry, nie wbiję na koncert czy nie kupię płyty, bo Vorgel ma go za ch..owego wokalistę i niech spier..la
Btw, następnym razem jak spotkam Blaze'a to mu powiem, że sorry, nie wbiję na koncert czy nie kupię płyty, bo Vorgel ma go za ch..owego wokalistę i niech spier..la
Wciąż lepszy od Bayleya i to o klasę. W Helloween się sprawdził słabo, ale do Pink Cream 69 pasował. Bayley to jest największa pomyłka w wymianie wokalisty jaką ktokolwiek popełnił. Harris musiał sporo z nim pochlać, żeby uznać, że pasuje. To się z żadnej strony nie sklejało, aż cud, że nie zepsuł X-Factor swoim głosem. Chociaż i tak jest tam najsłabszym ogniwem.
Jak zwykle... pacniesz głupotkę, brniesz w nią później, a następnie zmieniasz temat, żeby tylko ciągnąć dyskusję. Bez odbioruVorgel pisze: ↑pn sie 24, 2020 2:50 pmWciąż lepszy od Bayleya i to o klasę. W Helloween się sprawdził słabo, ale do Pink Cream 69 pasował. Bayley to jest największa pomyłka w wymianie wokalisty jaką ktokolwiek popełnił. Harris musiał sporo z nim pochlać, żeby uznać, że pasuje. To się z żadnej strony nie sklejało, aż cud, że nie zepsuł X-Factor swoim głosem. Chociaż i tak jest tam najsłabszym ogniwem.
www.MetalSide.pl
W nic nie brnę, bronicie cieniasa zupełnie niepotrzebnie, bo jego jako metalowego wokalisty obronić się nie da. Derisa da się, Bayleya się nie da.
No na pewno nie ja. Poison nie ma nic wspólnego z żadnym metalem. Ale będę ich bronił przed bzdurnymi zarzutami, że to muzyka dla panienek i to ją dyskwalifikuje 
-
Deleted User 4783
Vordel, z tego co widzę to sam ciągniesz ten temat, więc nie wiem do czego pijesz? Odłóż soczek, bo Ci szkodzi 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No bo to jest muzyka dla panienek - i dla facetów, którzy chcą zaliczyć te panienki
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Myślę, że da się zaliczać panienki bez słuchania Poison. Ale co ja tam wiem
W każdym razie bronić można wszystkiego - czasem po prostu jest trudniej 
Nawet jeśli, tego bym akurat nie traktował jako zarzutu. W końcu do kogo adresowali swoją twórczość black metalowcy? Też raczej do kogoś, kto był średnio zainteresowany samą muzyką
Co ciekawe większość fanów black metalu których znam słucha tej muzyki dla muzyki. Szok i niedowierzanie
Zdziwiłbyś się zapewne, gdybym napisał, że większość Poison też słuchała dla muzyki 
Zupełnie bym się nie zdziwił. Znam też i takich 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wiem, nie chce mi się rozkminiać logiki chorych i zaburzonych takich jak muzycy blekmetalowi.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Znajomy postulował kiedyś, że granie metalu to generalnie zaburzenie i to tylko kwestia tego jak bardzo ktoś w temat wdepnął 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Widocznie znajomy jest niezbyt lotny.
Heavy metal poza przesterowanym, a przez to cięższym brzmieniem nie jest muzyką wyróżniającą się na tle muzyki jako takiej.
Heavy metal poza przesterowanym, a przez to cięższym brzmieniem nie jest muzyką wyróżniającą się na tle muzyki jako takiej.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Znajomy dość lotny - jego diagnoza generalnie mówiła o czasie i kosztach włożonych w granie takiej muzyki a zwrocie w pieniądza/popularności etc. Jak to stwierdził - "w rapsach to jeszcze ma sens ale w metalu?"