Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Budziol »

Przynajmniej forum zyje ;)
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: lochinvar »

gumbyy pisze: sob lut 08, 2020 1:22 am
lochinvar pisze: sob lut 08, 2020 12:50 amCo mam ogarniać ?
Jezu... wszystko...

spamujesz bez opamiętania (dajcie filmik z koncertu, dajcie filmik z koncertu), zakładasz tematu bez ładu i składu (pytania do Zdana, Dio w Iron Maiden), nie rozumiesz co ludzie do Ciebie piszą (nie odpowiadasz na ich posty, zadajesz ciągle "bezsensowne" pytania), potrafisz "zrobić aferę" za zdublowany post (do mnie), a po chwili sam zakładasz temat o zespole, który już jest (Anvil), rozpaczasz, że ktoś z administracji usunął Twój temat i szukasz po forum kto naskarżył na Ciebie ( :lol:), a i po chwili znowu zakładasz ten sam (usunięty = nie podobał się administracji forum) temat (!), na uwagi od adm o tym, że spamujesz - piszesz kolejne posty i marudzisz, że inni też spamują, sam spamując. NIE ROZUMIESZ CO LUDZIE DO CIEBIE PISZĄ...

to tak na szybko kilka rzeczy...
Faktycznie, nie rozumiemy się i nie zrozumiemy, może poza paroma osobami z forum. Guru heavymetalowy wie jednak wszystko. Uff. Nigdy nie chciałem żadnego filmiku, gdyż jest mi on do niczego nie potrzebny. Jakość zamieszczonych amatorskich nagrań niczemu nie służy. Promocja zespołu polega na tym, że za własne pieniądze, własnym sumptem nagrywa i umieszcza co chce na stronie internetowej, czasami za sugestią fanów. Nie chce mi się tych kwestii tłumaczyć. Później nie dziwcie się, że na koncert przychodzi kilkadziesiąt osób albo są odwoływane. Takim zachowaniem i zrażaniem potencjalnych fanów nic nie ugracie, wliczając w to poziom dyskusji, obrażanie takich zespołów jak np.: SM, NK, które w inny sposób, ale jednak, starają się wypromować cięższe granie. Inaczej o polskim heavy metalu będziecie mogli dowiedzieć się w muzeum. Jeżeli kolego gumbyy temat Ci się nie podoba, to omijaj go z daleka, a nie z kolegami spamujesz go, jak to nazywasz, żeby nie użyć innych określeń i zakładacie inne klony tematu obrażając Bogu ducha winnych artystów. Nie dziwcie się potem atakom na ludzi słuchających heavy metal i artystów z tego gatunku muzyki. Tego kolego gumbyy już nie dostrzegłeś, bo sam w tym procederze uczestniczyłeś. Ty jednak wiesz lepiej. Pytania do kolegi Zdana zostały skasowane zapewne z uwagi na nieodpowiedni dział, bo nikt nie pomyślał aby przenieść temat albo mnie poinformować o przyczynach jego usunięcia. Powstał ponownie w innym dziale za zgodą kolegi Zdana, gdzie znajdują się inne nonsensowne tematy i jakoś nikt ich nie usuwa. Skoro temat się nie podoba, po co w nim spamujecie, czy inaczej "zaśmiecacie" go? Jak pytania są dla mnie bezsensowne nie odpowiadam. Milczenie jest złotem. Lepiej kogoś obrażać? Bezsensowne pytania, a kim Ty jesteś, że wiesz co jest sensowne a co bezsensowne? Logikę kończyłeś czy jak? Piszesz niecenzuralne sformułowania, których nie będę przytaczał, a mnie pouczasz? Czasami lepiej milczeć, aby drugiego nie obrażać. Nikt nie robi afery o zdublowany post. Chyba wiesz, że była to subtelna złośliwość za ataki pod moim adresem? Jak tego nie dostrzegasz to trudno. Anvil ... nie było w spisie. Uznałem, że jest kompletny. Pisz skargę do administracji, że nie dopisali. Nie przeszukiwałem działu, bo uznałem spis za kompletny. Nikt nie robi afery z powodu skarżenia, a bardziej donoszenia. Chciałbym tylko wiedzieć kto to uczynił. Skoro taki odważny, to niech wprost to poda, bo ja nie mam czasu całego forum przeglądać. Nikt nie marudzi tylko stwierdza fakty. Kolega gumbyy, jak zauważyłem aspiruje do miana wyroczni nie tylko w sprawach muzycznych, ale także kwestii psychologicznych. Wie, że ja nie rozumiem co inni do mnie piszą. Czyżby kolega posiadł kawałek mojego umysłu ? Wiem, że polemika nie ma sensu, bo tu się liczy głos zbiorowości, szczególnie tych najbardziej krzyczących. Pozostawienie jednak tych kwestii bez komentarza byłoby uznaniem, że druga strona ma rację, a ja tak nie uważam. Postronni niech sami sobie wyrobią opinię.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Masz jakąś obsesję, że ludzie Cię atakują i obrażają? Ciągle o tym piszesz. To że nie rozumiesz co ludzie piszą to widać, bo ciągle dopytujesz o to samo, ale tworzysz kolejne posty, bez zrozumienia tego, co ktoś już napisał. Tu nie trzeba być wyrocznią, żeby to zauważyć.

Cały wywód o polskim heavy metalu przemilczana, bo zupełnie mnie nie dotyczy. Najwyrazniej mnie mylisz z kims innym. Ewentualnie w jakiś pokrętny sposób masz żal, że Ci nie odpisałem na temat recenzji polskicj kapel.
www.MetalSide.pl
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

gumbyy pisze: sob lut 08, 2020 12:07 pm Masz jakąś obsesję, że ludzie Cię atakują i obrażają? Ciągle o tym piszesz. To że nie rozumiesz co ludzie piszą to widać, bo ciągle dopytujesz o to samo, ale tworzysz kolejne posty, bez zrozumienia tego, co ktoś już napisał. Tu nie trzeba być wyrocznią, żeby to zauważyć.

Cały wywód o polskim heavy metalu przemilczana, bo zupełnie mnie nie dotyczy. Najwyrazniej mnie mylisz z kims innym. Ewentualnie w jakiś pokrętny sposób masz żal, że Ci nie odpisałem na temat recenzji polskicj kapel.
Nie mam żadnej obsesji. Do obrażania i szydzenia jestem przyzwyczajony, do obraźliwych i niecenzuralnych słów nie. Jednak wyrocznia. Ok. Znasz mnie lepiej niż ja sam. Brat bliźniak ? Żalu nie mam, ale skoro temat podjąłeś, a nie skończyłeś ... Odpowiedz sobie sam.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

lochinvar pisze: sob lut 08, 2020 12:36 pm
Nie mam żadnej obsesji. Do obrażania i szydzenia jestem przyzwyczajony,
Ale wiesz, że nikt tutaj Ciebie nie obraża?
lochinvar pisze: sob lut 08, 2020 12:36 pmŻalu nie mam, ale skoro temat podjąłeś, a nie skończyłeś ... Odpowiedz sobie sam.
Nie mam czasu na Twoje zachcianki. Nie bede skakal po półce i wyszukiwał co tam mam. Zrecenzowałem coś koło 300 wydawnictw na serwisie. Myślisz, że z glowy podam Ci która EP'ka była po polsku? Możesz tam wejść i przy każdej recenzji jest autor. Poprzegladaj sobie i będziesz wiedział co nijak.

Dobra z mojej strony koniec tej jałowej dyskusji.
www.MetalSide.pl
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

gumbyy pisze: sob lut 08, 2020 1:04 pm
lochinvar pisze: sob lut 08, 2020 12:36 pm
Nie mam żadnej obsesji. Do obrażania i szydzenia jestem przyzwyczajony,
Ale wiesz, że nikt tutaj Ciebie nie obraża?
lochinvar pisze: sob lut 08, 2020 12:36 pmŻalu nie mam, ale skoro temat podjąłeś, a nie skończyłeś ... Odpowiedz sobie sam.
Nie mam czasu na Twoje zachcianki. Nie bede skakal po półce i wyszukiwał co tam mam. Zrecenzowałem coś koło 300 wydawnictw na serwisie. Myślisz, że z glowy podam Ci która EP'ka była po polsku? Możesz tam wejść i przy każdej recenzji jest autor. Poprzegladaj sobie i będziesz wiedział co nijak.

Dobra z mojej strony koniec tej jałowej dyskusji.
Tak jest bracie bliźniaku, moja Ty wyrocznio. :pijak:
Może zanim coś napiszę, będę pisał na priv, aby gafy nie walnąć ? :roll:
Hm. We are brothers in metal, twin brothers, ye :jee:
Może wjadę do Ciebie i poszperam po półkach ? :dance:
Nie no żartowałem. Jeszcze mnie ten Dzosef dopadnie, a on bardzo złośliwy jest. :lol:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

lochinvar pisze: sob lut 08, 2020 12:36 pm Tak jest bracie bliźniaku, moja Ty wyrocznio. :pijak:
Nie no żartowałem. Jeszcze mnie ten Dzosef dopadnie, a on bardzo złośliwy jest. :lol:
wow najdebilniejszy wpis odkad jestem na sanatorium
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Dzosef pisze: sob lut 08, 2020 2:16 pm
lochinvar pisze: sob lut 08, 2020 12:36 pm Tak jest bracie bliźniaku, moja Ty wyrocznio. :pijak:
wow najdebilniejszy wpis odkad jestem na sanatorium
Starałem się złapać Twój poziom, bez oczywiście bezeceństw, które używasz, bo po pierwsze, niezgodne to z regulaminem, a po drugie, poniżej określonego poziomu nie schodzę. Ciekawe czy Ty faktycznie lubisz heavy metal czy tylko pozer jesteś, a tak naprawdę "kręcą" Cię delikatniejsze rytmy ?
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

A to nie lubienie heavy metalu to coś złego?
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

blackmailer pisze: sob lut 08, 2020 4:31 pm A to nie lubienie heavy metalu to coś złego?
Skąd wiedziałeś, że Ciebie też miałem na myśli ? :roll:
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

A miałeś? Tak spytałem, bo poczułem się zaintrygowany, ale miło mi, że o mnie myślisz XD
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

blackmailer pisze: sob lut 08, 2020 4:31 pm A to nie lubienie heavy metalu to coś złego?
To występek przeciwko kodeksowi boomera.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

blackmailer pisze: sob lut 08, 2020 4:35 pm A miałeś? Tak spytałem, bo poczułem się zaintrygowany, ale miło mi, że o mnie myślisz XD
Nawet miałem Cię w poście wymienić, ale zrezygnowałem, żebyś jak ten geri92 na mnie nie naskarżył. Nielubienie heavy metalu to nic złego, tylko pozerstwo to coś złego. Znam takich ci kreują się na die hard metalowców, a po kryjomu zdecydowanie lżejsze klimaty słuchają. Kolejny ulubieniec Schizoid się pojawił. Jak miło boomer. :jee:
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Aaaa ja nie skarżę. Wolę się w cień usunąć lub dyskutować
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

blackmailer pisze: sob lut 08, 2020 4:42 pm Aaaa ja nie skarżę. Wolę się w cień usunąć lub dyskutować
Dobrze. Bardzo dobrze. Mnie jeden naskarżył, ten od toalety ignoruje. Panienki same. Metal jest twardy jak stal.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

\m/
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

blackmailer pisze: sob lut 08, 2020 5:00 pm\m/
Co to znaczy, bo nie znam tego symbolu?
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Klasyczne, metalowe devil horns \m/
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Schizoid pisze: sob lut 08, 2020 4:36 pm
Wy to chyba za młodzi na boomerowanie?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

pz pisze: sob lut 08, 2020 5:35 pm
Schizoid pisze: sob lut 08, 2020 4:36 pm
Wy to chyba za młodzi na boomerowanie?
Boomer w każdym z nas. To stan umysłu :D
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

ODPOWIEDZ