Zobacz na plakat Polskiego soni na oficjalnej stronieBudziol pisze:tym bardziej dziwi mnie czemu polski organizator zwleka z ogłoszeniem tego
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja tez nie wiem na co polski organizator tak zwleka . Może czeka bo Marsjanie jeszcze nie potwierdzili statusu gościa specjalnego
Ale to typowe nasze polskie podejscie do sprawy niestety...
Who motivates the motivator
Może wcale nie zwleka, doda pewnie jakiś Acid Drinkers i będzie miał "festiwal". Strasznie to pokierane - POLSKA! a już MADE OF HATE mnie zabiło, cóż za "gwiazda". Chcą najmniej wydać kasy i najwięcej wyciągnąć. 
zespoły typu made of hate to mogą ogłosić dzień przed festem nic to nie zmieni 
Na myspace soni jest...może specjalnie tak robią żeby ludzie się zastanawiali...lub po prostu, jak ktoś pisał czekają na jakieś wolne zespoły w okolicy...Emilio pisze:Zobacz na plakat Polskiego soni na oficjalnej stronieBudziol pisze:tym bardziej dziwi mnie czemu polski organizator zwleka z ogłoszeniem tegoCały czas jest tam Iron Maiden + Motorhead + Mastodon
Profesjonalne podejscie do sprawy
A najbardziej mnie rozwaliły te plakaty Iron Maiden + Motorhead a gdzie cała reszta
Najpierw plakaty a potem dopiero ustalanie składu festu no brawo !!
Gdyby zrobili koncert Iron Maiden + 2 zespoły - ten sam efekt i taniej dla ludzi. Polskie złodziejstwo - ja 400 PLN wydałem, tylko po to by siedzieć na tyłku i parę godzin wysłuchiwać jakiś ćwoków!!! SKANDAL - nie mam już ochoty się denerwować.
IM i tyle, oni na 60k liczą - chyba mają zjarane zwoje - złodziejstwo polskie i tyle!!!
IM i tyle, oni na 60k liczą - chyba mają zjarane zwoje - złodziejstwo polskie i tyle!!!
Ralf gdzie Twój optymizm że jeszcze ogłoszą coś na dniach ? 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Raczej już nic ciekawego nie będzie, skoro reklamują ciągle IM i Motorhead... Niestety, to będzie tylko festiwal z nazwy...
Wiesz, bo o takie sk*******stwo bym ich nie posądzał - a jednak! 
Nawet jak dadzą Slipknot to tez bedzie festiwal tylko z nazwy. Rok temu tez tak było. Ja jednak mysle, że Slipknot bedzie, może naiwny jestemPrzemo142 pisze:Niestety, to będzie tylko festiwal z nazwy...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na nasze skołatane nerwy proponuje kapitalną wersję Coming Home świeżutko prosto z Seulu
First Row !
http://www.youtube.com/watch?v=LeHRVUfr_Go
http://www.youtube.com/watch?v=LeHRVUfr_Go
A czy zawsze tak było przy okazji Running Free, że Bruce zmienia nieco tekst w zależności gdzie akurat Maiden gra? Bo ogladam teraz nagrania z różnych miast i w drugiej zwrotce zamiast "L.A jail", Bronek śpiewa ""Spend a night in a Sydney jail" w Sydney, analogicznie w Singapurze "Spend a night in a Singapore jail"... Całkiem fajny pomysł na zmiane w tekscie piosenki 
Excellent video 
W Japonii kataklizm, prawie 9 RS trzęsienie ziemi - ogromne straty i potężne tsunami - prawdopodobnie odwołają koncerty w Tokio - albo - przeniosą je na późniejszy termin, tak jest rozsądniej (...) 
Ed Force One was divcerted to Nagoya. All safe. Thanks for the concern. We hope everyone affected is doing ok - stay safe folks.
Żeby tylko nic się nie stało ludziom - przypomina mi się Sonisphere w Finlandii - brrrrrr!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zespół i ekipa techniczna są bezpieczni, ale wygląda na to, że koncerty w Tokio są odwołane. Zresztą to chyba nic dziwnego.
http://twitter.com/risetoremain
http://twitter.com/risetoremain
Cholera, powinni jak najszybciej uciekać - tam jest bardzo niebezpiecznie, może przeniosą te sztuki na kwiecień !??
Dobrze Wicker, że się nie zdecydowaliśmy na to Tokio w końcu.
Dobrze też, że nie będzie takiej skali ofiar jak w Indonezji w 2004.
Dobrze też, że nie będzie takiej skali ofiar jak w Indonezji w 2004.