The Future Past Tour 2023 - trasa

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa

Post autor: gumbyy »

nugz pisze: pt cze 30, 2023 3:00 pm Nadal Tobie mało???
Przecież tutaj relacja trwa od pierwszej sztuki, live ;)
Iron Maiden nigdy za dużo :D
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Niesamowite, jak jaramy się cały czas tym samym koncertem, tylko w innej hali ;D
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Jakbyś dokładnie poczytał Dzosefa, to zauważyłbyś, że jednak się trochę różniły te koncerty (mimo, że zestaw numerów był ten sam) ;) Z drugiej strony nie każdy wyłapuje różne smaczki w trakcie koncertu. Zwłaszcza ci nawaleni w kotle :D

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

Ja akurat uwielbiam relacje Dzosefa i smaczki z koncertów.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

gumbyy pisze: pt cze 30, 2023 4:33 pm
Piotr Lange pisze: pt cze 30, 2023 2:58 pm No trochę tak... Gumbyy powiedz, czy można się spodziewać relacji z koncertów IM w Krakowie na Metalside?
Tak, mam ją napisaną, jeszcze jakaś mała korekta i na dniach (pewno niedziela) wpadnie na serwis :)
Dzięki za odzew, to już masz kilku czytelników z mojego grona koleżeńskiego. Serdecznie pozdrawiam.
nugz
SMERF MARUDA

Ja również. Jesli za smaczek uznamy np.spierdolony gong Nicko, czy Stefana w kasku Alexa to spoko :) Jednak wolakbym smaczki muzyczne :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Piotr Lange pisze: pt cze 30, 2023 5:11 pm
Piotr Lange pisze: pt cze 30, 2023 2:58 pm No trochę tak... Gumbyy powiedz, czy można się spodziewać relacji z koncertów IM w Krakowie na Metalside?
Tak, mam ją napisaną, jeszcze jakaś mała korekta i na dniach (pewno niedziela) wpadnie na serwis :)
Dzięki za odzew, to już masz kilku czytelników z mojego grona koleżeńskiego. Serdecznie pozdrawiam.
:D

A co do smaczków to ja lubię i muzyczne i okolicznościowe ;)
www.MetalSide.pl
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Kevin18 pisze: pt cze 30, 2023 5:01 pm Ja akurat uwielbiam relacje Dzosefa i smaczki z koncertów.
Dzięki :)

Sam co pare tygodni wracam do tematu Legacy i sobie prxypominam jak to było. Fajnie będzie za 10 lat sobie wracac do tematow trasowych i wspominac te wszystkie wyjazdy.

Dziś bez fttb udało się być na froncie GA i mam fajny spot w drugim rzedzie przy Murrayu. Ludzie przede mna niscy, więc widok fajny. Jakby było ciśnienie to spokojnie dałoby się tam wpierdolic, ale nie mam cisnienia.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Dzosef pisze: pt cze 30, 2023 7:48 pm

Sam co pare tygodni wracam do tematu Legacy i sobie prxypominam jak to było. Fajnie będzie za 10 lat sobie wracac do tematow trasowych i wspominac te wszystkie wyjazdy.
Ja lubię wracać do swoich relacji z koncertów i czytać po latach. Przypominają sie emocje, czasami już nie pamiętam opisanych detali, fajne wspominki. Ponad setka relacji, wiec jest co wspominać ;)
www.MetalSide.pl
Deleted User 8263

Dobra czas Galaxy Buds Pro 2 żeby nie słyszeć tego gowna.
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Dzosef pisze: pt cze 30, 2023 8:34 pm Dobra czas Galaxy Buds Pro 2 żeby nie słyszeć tego gowna.
Masz jakąś prowizję od sprzedaży? Na hasło "Dzosef" dostaniemy +50€ więcej do ceny? :D
Deleted User 8263

Pati pisze: sob lip 01, 2023 12:37 am
Dzosef pisze: pt cze 30, 2023 8:34 pm Dobra czas Galaxy Buds Pro 2 żeby nie słyszeć tego gowna.
Masz jakąś prowizję od sprzedaży? Na hasło "Dzosef" dostaniemy +50€ więcej do ceny? :D
Niestety nie, ale warto chwalić Galaxy Buds Pro 2 bo chronia mnie przed tym gownem.

A Maiden przepiekne. W drugim rzedzie też jest zabawa i można tak spędzać koncerty, było super.

Bruce na początku strasznie się mylił, CSIT powalil jedna zwrotke, Stranger trochę nie w tempo, Days trochę zmasakrowal, potem już się ogarnął.

Gitary pieknie i bezblednie. Dużo interakcji z Adrianem bo na barierce przede mną były same trupy. Publika nawet coś tam pokrzyczała, oczywiscie najgłośniej na Fearze. W fosie smiesznie bo same babeczki 1.60m i jakis dziadek. Nie wiem jak mieliby ściągać pływakow, ale takich nie było.

Na Hoe Bruce wylazł mocno na lewo, za wybieg, gdzieś tam łaził po glosnikach. Ogólnie sporo się wyglupiał.

Po Iron Maiden jeden z trupow sobie poszedl i miałem na bisy barierke. No i jednak co barierka to barierka, niby z pol metra a robi roznice. Adrian rzucil mi kostke na Trooperze, także mam oba nowe Dunlopy, hurra. Na Janicka nie liczę xD

Niestety teraz trzeba cisnac na lotnisko, tylko po to żeby za dwa dni leciec do Nottinghan, wracac, leciec do Londynu, wracac, leciec do Amsterdamu... oby organizm zniósł to dobrze ;)

W takich chwilach naprawdę czuje ze żyje. Wasted Years ciary, wzruszenie i czysta radocha.
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

Dzosef nie wspomniał o wnerwie Bruce'a na Janka za przesunięcie odsłuchów jak po nich skakał. Od początku Dickinson mial z nimi problem przesuwał je z tzw buta, a za chwilę Janek znów mu coś przypadkiem poprzesuwał i o ile mnie wzrok nie myli to zobaczył za to środkowy palec ale może to bylo cos innego. Trzeba będzie po jutjubie szukać.

Po zagubieniu mojego wiernego towarzyszą Maidenowych koncertów (nie był chyba tylko na pierwszym) frociak z EPki No More Lies został zagubiony w Leeds. Na pociechę dziś wpadł Dave'owy.

Jakby ktoś widział tego z EPki na jakimś allegro to dawajta znać, bo fajny był.
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Gadajcie se kurwa Adrian Smith może dobrze gra na gitarze ale nigdy nie pokona Jana BO i Marka KNO i chuj mnie to obchodzi
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Dzosef pisze: sob lip 01, 2023 12:53 am
Po Iron Maiden jeden z trupow sobie poszedl i miałem na bisy barierke.
:shock:
Ktoś się znudził? Masakra...
www.MetalSide.pl
Deleted User 8263

gumbyy pisze: sob lip 01, 2023 7:15 am
Nie no az tak bym nie powiedzial, odwrocil się do mnie i dal znać że musi iść żebym wszedl na jego miejsce. Pewnie pociag czy coś.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Dzosef pisze: sob lip 01, 2023 7:29 am
gumbyy pisze: sob lip 01, 2023 7:15 am
Nie no az tak bym nie powiedzial, odwrocil się do mnie i dal znać że musi iść żebym wszedl na jego miejsce. Pewnie pociag czy coś.
A może, bo raczej nie zmęczenie walką z dzikami, skoro było lajtowo na przodach ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: qracoss »

nugz pisze: pt cze 30, 2023 3:00 pm Nadal Tobie mało???
Przecież tutaj relacja trwa od pierwszej sztuki, live ;)
Iron Maiden nigdy za dużo :D
Jak najbardziej...a po ostatnich koncertach walkuje Dziewice non stop.Nawet na warsztat wlecial nie lubiany The Final Frontier :) A relacje z Krk koncertow z mila checia przeczytam.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Ale nie pisaliście, że Steve zaliczył glebę (a przynajmniej nie kojarzę):

https://www.youtube.com/watch?v=zwV6fIh_3CU

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
nugz
SMERF MARUDA

W ogóle vta ich scena z przodu, te dziury przy odsłuchach. Że Jan tam nie wpadł i się nie połamał jeszcze to jakiś cud. Wyobraźcie sobie jeden fałszywy krok któregoś z Edkow :D
ODPOWIEDZ