witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: witamy nowych uzytkownikow
Siemka, może Stara Ferajna jest, tylko bardziej przyczajona niż kiedyś i rzadziej pisze? 
- Liczba użytkowników: 5000
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Paru pewnie by się znalazło.
-
Deleted User 5490
Na pewno w minionym wieku. Pamiętam, że w 98 już było. Trzeba by zapytać założyciela, ale z tego co mi się wydaje stracił zainteresowanie swoim dzieckiem już bardzo dawno.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

A nawet tysiącleciu.
Cześć, colmar.
witam wszystkich!
Witamy!
witajcie 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

"nowożytne" forum istnieje od 31 marca 2003 roku. Wcześniej było coś o czym "pradawni" mówią "czerwone forum" ale to już było długo przed moimi czasamiPierre Dolinski pisze: ↑pt paź 19, 2018 11:21 pm Na pewno w minionym wieku. Pamiętam, że w 98 już było. Trzeba by zapytać założyciela, ale z tego co mi się wydaje stracił zainteresowanie swoim dzieckiem już bardzo dawno.
już nie mam tu najwięcej postów

Co to się wtedy wydarzyło w 2007 tutaj?Szajba pisze: "nowożytne" forum istnieje od 31 marca 2003 roku. Wcześniej było coś o czym "pradawni" mówią "czerwone forum" ale to już było długo przed moimi czasamiZ tego co sobie poprzeglądałem dzisiaj, niewiele jest już tutaj przynajmniej troche aktywnych osób, które pamiętają "wielkie kasowanie postów" pewnej czerwcowej nocy w 2007 roku. Moment ten wydaje mi się takim "punktem zwrotnym" w historii tego forum
![]()
-
Deleted User 2259
Herki, i ktoś jeszcze włamali się chyba na forum z tego co pamiętam, pousuwali masę tematów.
To są pomówienia. Sprawcy nigdy nie zostali oficjalnie odnalezieni i osądzeni. Wszystkich "czynów" dokonał użytkownik "admin" i tyle wiadomo do dziś.
już nie mam tu najwięcej postów

Hej!
Powracam do was po długiej przerwie
Powracam do was po długiej przerwie
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

To nie jest wątek do ogłaszania powrotów, ale Twój nowy awatar pozwala (mi) spojrzeć na to przez palce.

Dobry!
Wpadam tu pierwszy raz choć forum obserwuję już od dawna. Niektórzy mogą mnie znać z forum Gondolin, Facebooka czy z mojego podcastu
Wpadam tu pierwszy raz choć forum obserwuję już od dawna. Niektórzy mogą mnie znać z forum Gondolin, Facebooka czy z mojego podcastu
O! Jest ktoś słuchający! Strasznie mi miło
Może trzeba o podcaście założyć temat? 
-
ratownik30
- -#Prowler

Cześć jak Wasze gardła?