+ 1
Z tym ,że dla mnie dwójka i trójka to też solidne płyty.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
+ 1
Jej... czyli uznajmy, że wszystkim muszą się podobać te płyty i nie wolno mieć obaw po zapowiedzi kolejnej

Przecież tytułów, w odróżnieniu od konkretnych numerów, nie trzeba oceniać po przesłuchaniu, można już po przeczytaniu.paulek pisze: ↑czw gru 17, 2020 8:40 amjechanie od razu po tytułach.... to co to jest?o nie są urazy, tylko prognozy. Nie mogą być inne, bo Blaze przez długi czas przyzwyczajał ludzi do kiepskich płyt.
Ja też jestem osobą mocno rozczarowaną twórczością Blaze'a od płyty The King Of Metal jednakowóż milczę na temat danej płyty dopóki nie posłucham. Przyzwoitość .... no ale już stary bardzo jestem i to może dlatego...

Po otrząśnięciu się z żałoby po żonie, czyli już od dawna, Blaze wydaje się być zadowolony ze wszystkiego.Schizoid pisze: ↑wt gru 29, 2020 11:08 pmBlaze przede wszystkim nie powinien grać takiego wesołkowatego heavy metalu, zbudował swój fanbase na innej muzyce i lepiej sprawdzał się w cięższych klimatach. Absolva nie komponuje takich utworów, więc dostajemy to, co dostajemy. A Bayley wydaje się być z tego zadowolony.
No tak, ale później sam narzeka, że gra koncerty w miejscach, które nie są przystosowane do grania na żywo (jakieś pizzerie, czy grill bary). Stoi chłop od lat w miejscu ze swoją karierą i nie zanosi się na jakieś zmiany.Zakkahletz pisze: ↑śr gru 30, 2020 11:14 amPo otrząśnięciu się z żałoby po żonie, czyli już od dawna, Blaze wydaje się być zadowolony ze wszystkiego.Schizoid pisze: ↑wt gru 29, 2020 11:08 pmBlaze przede wszystkim nie powinien grać takiego wesołkowatego heavy metalu, zbudował swój fanbase na innej muzyce i lepiej sprawdzał się w cięższych klimatach. Absolva nie komponuje takich utworów, więc dostajemy to, co dostajemy. A Bayley wydaje się być z tego zadowolony.To dobrze dla Niego, ale jak widać, niekoniecznie dla Jego twórczości.
![]()