The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
no Dżapońce szczęścia nie mają i do tego taki kataklizm 
Ja jak zwykle wkurzony, ze sie na Japonie nie zdecydowalem, chcialbym tam teraz byc i poczuc ten wstrzas!! Ahh coz to by byla za wycieczka!! Choc troche szkoda byloby koncertow maiden........
W wiadomościach pokazali zdjęcia....nic dziwnego, że odwołali,,,
When The Wild Wind Blows ... niestety w Japonii
Mam nadzieje że Ed Force One jest bezpieczny.
Who motivates the motivator
patrząc na to co sie tam dzieje, liczbę ofiar, to Twój post średnio trafiony :]Szymon pisze:Ja jak zwykle wkurzony, ze sie na Japonie nie zdecydowalem, chcialbym tam teraz byc i poczuc ten wstrzas!! Ahh coz to by byla za wycieczka!! Choc troche szkoda byloby koncertow maiden........
Odwołali jutrzejszy koncert w Tokyo, niedzielny jest w "zawieszeniu"... Wielkie ryzyko, jak można tam się zatrzymywać, niech uciekają z tej Japonii. Nikt nie przyjdzie na koncert w sytuacji klęski i totalnego zagrożenia...

Stary dziękuj Bogu , losowi komu chcesz że zostałeś w domu . Ja bym nie miał chęci poczuć wstrząsu tsunami za żadną cenę bo mógłby być to wstrząs ostateczny dla mnieSzymon pisze:Ja jak zwykle wkurzony, ze sie na Japonie nie zdecydowalem, chcialbym tam teraz byc i poczuc ten wstrzas!! Ahh coz to by byla za wycieczka!! Choc troche szkoda byloby koncertow maiden........
fakt że akurat teraz mieli mieć tam koncerty, pechowo ale faktycznie powinni się zwijać stamtąd
oj trafiony, ja sie nie ciesze ze komus dzieje sie krzywda, ja jestem niezadowolony ze mnie nie ma jak jest akcja!!patrząc na to co sie tam dzieje, liczbę ofiar, to Twój post średnio trafiony :]
Pozatym chocby na przykladzie Bangkoku moge powiedziec, ze media wyolbrzymiaja, dlugo by mowic, ale wygladalo to mniej wiecej tak, ze na ulicach miasta trwal piknik, a wracajac do hoteli i ogladajac BBC News slyszalem jak dramatycznie napieta jest sytuacja na ulicy i lada moment dojdzie do rozlewu krwi.
Tez z tego co slysze wydaje mi sie, ze powinni odwolac 2gi koncert, ale Ralf panikuje, oni sa na miejscu i widza co sie dzieje. Kolega kilka godzin temu dzwonil do Tokyo do znajomej japonki i ona oczywiscie przyznala, ze coprawda jest problem z transportem i telefony nawalaja, ale miasto jako takie funkcjonuje, ona normalnie jest w pracy i nikt tam nie mysli zeby cos przerywac.
Ja sie nie bede dziwil jak bedzie ten koncert i Japonce spokojnie na niego pojda.....to jest jednak inna mentalnosc. tragedia tragedia a napierdzielac trzeba
widocznie masz szczesliwe zycie, ja potrzebuje adrenalinymatik pisze:tary dziękuj Bogu , losowi komu chcesz że zostałeś w domu . Ja bym nie miał chęci poczuć wstrząsu tsunami za żadną cenę bo mógłby być to wstrząs ostateczny dla mnie
Też bym taka robote przyjął.Szymon pisze:Zaluje, ze nie mam zdolnosci reporterskich, bo mysle ze spokojnie moglbym latac w jakies miejsca konfliktow itp..........
Ja planuje wybrac sie na bieg z bykami w Pampelunie. Kumpel był, mówił, że pod wzgledem adrenaliny, wszystkie sporty ekstremalne moga sie schowaćSzymon pisze:ja potrzebuje adrenaliny
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tym bardziej ze jak słyszałem tsunami zaorało już doszczętnie pare lotnisk w Japonii .Budziol pisze:fakt że akurat teraz mieli mieć tam koncerty, pechowo ale faktycznie powinni się zwijać stamtąd
macie hobby chłopaki 
Tak na dowod, ze zle nie ma, wiadomosc od jednego z fanow, ktorzy polecieli do japoni na maiden
jesli tylko hala nie zostala uszkodzona, to koncert w niedziele odbedzie sie normalnie.........I'm in Tokyo and everything is really good with me. Me and Bjørn went sightseeing for many hours and everything looks really normal in Tokyo atleast. Do not be alarmed by the news!! Tokyo is allright and safe.
I've had a great time in Tokyo so far and visited many beatiful places already. My plan is to stick to my plan and stay in Toky...o until the 15th and then go to Kyoto for a few days until I leave Japan the 18th.
Szymon pisze:jesli tylko hala nie zostala uszkodzona, to koncert w niedziele odbedzie sie normalnie.........
No niestety koncertu w niedziele nie będzie z oczywistych względów. Ta tragedia przybiła wszystkich ...
http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... cleid=1328
http://www.youtube.com/watch?v=QbSbASbH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=pZeo8h5P ... re=related
Świetne wykonanie Talizmanu i dobry dzwięk, szkoda tylko, że w 2 częsciach, mogł to koles połaczyc w jedna całośc.
http://www.youtube.com/watch?v=pZeo8h5P ... re=related
Świetne wykonanie Talizmanu i dobry dzwięk, szkoda tylko, że w 2 częsciach, mogł to koles połaczyc w jedna całośc.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Moim zdaniem też powinni odwołać koncerty w Japonii. Tam stało się coś niewyobrażalnego kraj został zniszczony. Zginęły tysiące ludzi, wątpię żeby komukolwiek (może są wyjątki) chciało się teraz tam bawić i świętować. Podejrzewam że wielu fanów straciło tam kogoś bliskiego i nie myślą teraz raczej o bawieniu się przy muzyce. Tym bardziej że istnieje realne zagrożenie powtórnych wstrząsów a nie ma nic gorszego niż zebranie kilkunastu tysięcy ludzi do hali, gdzie nagle zatrzęsie się ziemia a hala runie. Dość pesymistyczna sprawa ale moim zdaniem koncerty powinny być odwołane bo jeśli nawet się odbędą to atmosfera będzie na nich grobowo przygnębiająca. Teraz tak trochę z innej beczki, fakt że chłopaki są świadkami tych strasznych wydarzeń wydaje mi się że na następnej płycie będzie utwór który będzie opowiadał o tej strasznej tragedii.
jakby było w jednej części to by było fajnie ;D
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
nie wiem czemu, ale strasznie usiłujesz umniejszyć tragedię która dotknęła JaponięSzymon pisze:Tak na dowod, ze zle nie ma, wiadomosc od jednego z fanow, ktorzy polecieli do japoni na maiden
jesli tylko hala nie zostala uszkodzona, to koncert w niedziele odbedzie sie normalnie.........I'm in Tokyo and everything is really good with me. Me and Bjørn went sightseeing for many hours and everything looks really normal in Tokyo atleast. Do not be alarmed by the news!! Tokyo is allright and safe.
I've had a great time in Tokyo so far and visited many beatiful places already. My plan is to stick to my plan and stay in Toky...o until the 15th and then go to Kyoto for a few days until I leave Japan the 18th.
Sorry Szymon, ale jak dla mnie głupoty gadasz...ludzie potracili życia, dobytki, zdrowie...
Jak chciałeś emocji to mogłeś pójść pod pałac w miesięcznicę świętować urodziny Norrisa
Jak chciałeś emocji to mogłeś pójść pod pałac w miesięcznicę świętować urodziny Norrisa