The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: The Final Frontier
Dostałem kolejny link, zasysam. Sprawdze czy fake i dam znać.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Robercikk
Emilio, jak będziesz miał coś innego niż Sattelite 15... The Final Frontier i Mother Mercy to daj znać 
Ja mam Coming Home jeszcze.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Kolejny fake. Nie chce mi sie słuchac pojedynczych numerów, wiec czekam na cała płyte.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Alkochochlik
- -#Trooper

Ma ktoś jeszcze coś?
Skoro nie odczuwasz różnicy w słuchaniu mp3 a płyty oryginalnej to fajnie. Ale ja odczuwam i nie chce się katować mp3 niemowie że jakość jest koszmarna ale na pewno brzmienie jest trochę inneSteve pisze:A co to za różnica? Jak wycieknie to przesłucham a CD i tak kupie. Jeśli chodzi Ci o brzmienie to różnicy i tak nie odczujesz.Zilian pisze:Mnie tam to nie obchodzi czy bedzie w necie czy nie kupie w dniu premiery i dopiero wtedy przesłucham
-
Deleted User 804
mam całą płytę
Link do niej w bezstratnej jakości
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 9:48 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pamiętam jak nazywał się ten eksperyment... ale polegał na tym, że delikwentowi dawało się do posłuchania utwory w różnych formatach - rezultat był taki, że bez wiedzy o nośniku, żadnego z nich nie mógł rozróżnićZilian pisze:Skoro nie odczuwasz różnicy w słuchaniu mp3 a płyty oryginalnej to fajnie. Ale ja odczuwam i nie chce się katować mp3 niemowie że jakość jest koszmarna ale na pewno brzmienie jest trochę inneSteve pisze:A co to za różnica? Jak wycieknie to przesłucham a CD i tak kupie. Jeśli chodzi Ci o brzmienie to różnicy i tak nie odczujesz.Zilian pisze:Mnie tam to nie obchodzi czy bedzie w necie czy nie kupie w dniu premiery i dopiero wtedy przesłucham
Tyle z mojej strony na ten temat. Po prostu zawsze będę zdania, że różnice ludzie odczuwają tylko dopóki wiedzą czego/w jakiej postaci słuchają danych rzeczy.
- Alkochochlik
- -#Trooper

Dobrze zrobiona mp3 brzmi tak samo dobrze jak płyta audio, a na zwykłym kompie ze zintegrowaną kartą dźwiękową nawet mp3 128 nie usłyszysz różnicy, przy 256 trzeba mieć lepszą karte, przy 320 różnicy praktycznie w ogóle nie ma.
Nawet jak na zintegrowanej mp3 w jakości 128 rozkręcisz głośniej to usłyszysz różnicę między 320 
Ej, ale skąd wy już macie te niektóre piosenki?
Ja szukam, szukam i nigdzie nie mogę znaleźć.
no ja wlasnie slucham MOM
- Alkochochlik
- -#Trooper

To już bardziej wina sprzętu, wiem bo na starych głośnikach Creative T3030 Inspire tak miałem, dopóki nie podpiąłem wzmacniacza porządnego i kolumn.Veyron pisze:Nawet jak na zintegrowanej mp3 w jakości 128 rozkręcisz głośniej to usłyszysz różnicę między 320
A widzisz tu się trochę zna, tu koperty się daje, grube żeby nie było i się ma, musisz wiedzieć komu dać w łape.Iks pisze:Ej, ale skąd wy już macie te niektóre piosenki?
EDIT: Ja mam Satelite 15...The Final Frontier, Coming Home, Mother of Mercy, pisać mi na pw kto chce to poślę linki.
Coming Home jakby ja z Tyrany of Souls wyciagneli..........
IM_Power pisze:nikt w Polsce dzisiaj tego nie będzie miał,jestem pewien
-
Robercikk
Ja już zasysam całą płytę to chyba to 
Na razie 60% jak pobiorę, dam znać czy fake czy nie
Edit: 90%

DOBRA JEST CAŁA PŁYTA I TO NIE JEST FAKE!!!!
DD
Zaczynam słuchanie od: When the Wild Wind Blows
Jak chcecie link, to PW
Na razie 60% jak pobiorę, dam znać czy fake czy nie
Edit: 90%
DOBRA JEST CAŁA PŁYTA I TO NIE JEST FAKE!!!!
Zaczynam słuchanie od: When the Wild Wind Blows
Jak chcecie link, to PW
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 10:15 pm przez Robercikk, łącznie zmieniany 3 razy.
na MFU jest niespodzianka:)
Niespodzianka niespodzianką, tylko bez linku 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

YES YES YES!!!!!